Şimdi Ara

Şuan hangi meslekler para kazandırıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir serverda char acacagım uzun zamandır oynamıyordum.Panda denemek istedim monk, şimdi enginering ve leathrworking almış genel windwalkerlar servera yeni başlayacagım için dire 2tane ana meslek almak iş degil. ilk başta Mine ve herb mi alayım dersiniz yoksa bunlarla para kasmak artık zorlaştmi .Yardım edenlere teşekkurler şimdiden.( birde leatherworkingi 600 lemek ah den ortalama kaç k gold a denk gelir bütün matslari satin alarak yapsak)

• Bu soruyu soran 871625311213'üncü kişiniz en çok GOLD kazandıran meslek WOW içinde Mining ve Herbalism yani toplayıcı mesleklerdir. Çünkü maliyeti flying mount ve bilek kuvvetinden gelir ve AH'de iyi para ederler.

Eğer toplamakla uğraşamam, meslek dediğin bonusda vermeli dersen istediğin mesleği kas... AH'de al sat yapacaksın başka yolu yok.
  • Bu soruyu okumadan böyle cevap veren 9123123124891279313'üncü kişisiniz.

Dikkat ederseniz olay wow da en cok gold kazandıran meslek degil soru. yeni başlamıyorum oyuna .Sorudugum şey gelen patchlerle bir meslek öne cikmiş olabilir mine yapma herbal yap daha fazla gidiyor vs gibi. ayrica mining ve herbalisim yanında skiningde toplayıcı meslektir.Burda sordugum şeyi hiç anlamamışsınız yada ben anlatamamısım.
  • eng ve lw ile para kasman zor hocam. hele eng ile diğer mesleklere göre daha da düşük bir gelir elde edersin . kendimden biliyorum. main charımda eng + enc var. alt karakterlerimde jw+bs+min+alch var . başlangıç olarak benim tavsiyem ench+bs dir. bsden yaptığın itemlar+ quest ve dg dropları ile rahatça kasarsın enchi. bs içinde para harcıysaksın . sakın ghost iron işine girme çok zararlı çıkıyorsun. normal levelling matlarıyla yapabilirsin. benim gelir kaynağım genel olarak enchdir. ah yi takip ederim , ucuz enchlerden hangisi pahalanmışsa (ucuzdan kastım dandik matları olan , 2 sprit dust vs) onlardan yaparım birkaçtane. ahdende düşük fiyatlıları çekerim , hepsini yeniden koyarım. pach sonrası jw dede deli para dönüyor. toplu olarak farmerlardan ore alıp prospect edip gem yaparak da iyi para kazanabilirsin. 10klık aldığım oredan 25k para kazanıyorum. aynı işlem alchmy içinde geçerli. herb farmerlardan aldığın farmlarla flask yapıp satabilirsin. ama gelirin düşük olur. biri bakkal biri market gibi işte. yani değişik kombinasyonlar yapabilirsin. alchemide living steel yapar , bs de belt buckle çevirir satarsın vs. para kazanmanın çok yolu var. biraz inceleyip araştır hocam , daha iyi kombinasyonlar yaratırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

eng ve lw ile para kasman zor hocam. hele eng ile diğer mesleklere göre daha da düşük bir gelir elde edersin . kendimden biliyorum. main charımda eng + enc var. alt karakterlerimde jw+bs+min+alch var . başlangıç olarak benim tavsiyem ench+bs dir. bsden yaptığın itemlar+ quest ve dg dropları ile rahatça kasarsın enchi. bs içinde para harcıysaksın . sakın ghost iron işine girme çok zararlı çıkıyorsun. normal levelling matlarıyla yapabilirsin. benim gelir kaynağım genel olarak enchdir. ah yi takip ederim , ucuz enchlerden hangisi pahalanmışsa (ucuzdan kastım dandik matları olan , 2 sprit dust vs) onlardan yaparım birkaçtane. ahdende düşük fiyatlıları çekerim , hepsini yeniden koyarım. pach sonrası jw dede deli para dönüyor. toplu olarak farmerlardan ore alıp prospect edip gem yaparak da iyi para kazanabilirsin. 10klık aldığım oredan 25k para kazanıyorum. aynı işlem alchmy içinde geçerli. herb farmerlardan aldığın farmlarla flask yapıp satabilirsin. ama gelirin düşük olur. biri bakkal biri market gibi işte. yani değişik kombinasyonlar yapabilirsin. alchemide living steel yapar , bs de belt buckle çevirir satarsın vs. para kazanmanın çok yolu var. biraz inceleyip araştır hocam , daha iyi kombinasyonlar yaratırsın.

Detaylı açıklama için öncelikle teşekkurler ama hocam sanırım ben anlatamadım anlatım bozuklugu yapmıs olabilirm. ben ortalam bi oyuncu kadar biliyorum hani meslekleri alip ne yapilcagini olayım o degil.

Şimdi bs alsam onu mats için mine almam lazım mine alırsan enchi alamam. bs den para kazanmak dusuk leveldaki şeyler zor ve para yatırmak gerekiyor meslegi kasmak için. bs o yüzden işime gelmez.eng lw yi para dan çok pvp de + olcak statlar için yazdım . yani ilerde o 2sini yapıcam chara ama şimdi para kasmak hangisini tercih edeyim demek istedim diyemedim sanırım

Ozaman herbal ile enchant alayım. otları toparlım dungeonlardan gelen matslarda ench ilerletsem mi herb +mine mı alsam karasız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

eng ve lw ile para kasman zor hocam. hele eng ile diğer mesleklere göre daha da düşük bir gelir elde edersin . kendimden biliyorum. main charımda eng + enc var. alt karakterlerimde jw+bs+min+alch var . başlangıç olarak benim tavsiyem ench+bs dir. bsden yaptığın itemlar+ quest ve dg dropları ile rahatça kasarsın enchi. bs içinde para harcıysaksın . sakın ghost iron işine girme çok zararlı çıkıyorsun. normal levelling matlarıyla yapabilirsin. benim gelir kaynağım genel olarak enchdir. ah yi takip ederim , ucuz enchlerden hangisi pahalanmışsa (ucuzdan kastım dandik matları olan , 2 sprit dust vs) onlardan yaparım birkaçtane. ahdende düşük fiyatlıları çekerim , hepsini yeniden koyarım. pach sonrası jw dede deli para dönüyor. toplu olarak farmerlardan ore alıp prospect edip gem yaparak da iyi para kazanabilirsin. 10klık aldığım oredan 25k para kazanıyorum. aynı işlem alchmy içinde geçerli. herb farmerlardan aldığın farmlarla flask yapıp satabilirsin. ama gelirin düşük olur. biri bakkal biri market gibi işte. yani değişik kombinasyonlar yapabilirsin. alchemide living steel yapar , bs de belt buckle çevirir satarsın vs. para kazanmanın çok yolu var. biraz inceleyip araştır hocam , daha iyi kombinasyonlar yaratırsın.

Detaylı açıklama için öncelikle teşekkurler ama hocam sanırım ben anlatamadım anlatım bozuklugu yapmıs olabilirm. ben ortalam bi oyuncu kadar biliyorum hani meslekleri alip ne yapilcagini olayım o degil.

Şimdi bs alsam onu mats için mine almam lazım mine alırsan enchi alamam. bs den para kazanmak dusuk leveldaki şeyler zor ve para yatırmak gerekiyor meslegi kasmak için. bs o yüzden işime gelmez.eng lw yi para dan çok pvp de + olcak statlar için yazdım . yani ilerde o 2sini yapıcam chara ama şimdi para kasmak hangisini tercih edeyim demek istedim diyemedim sanırım

Ozaman herbal ile enchant alayım. otları toparlım dungeonlardan gelen matslarda ench ilerletsem mi herb +mine mı alsam karasız kaldım

herbden çok mine tercihimdir . mine fiyatları her zaman otu eziyor. mine + ench güzel olur ilerlerken.

• bende paladin kasıyorum genellikle pala oynayanlar jc+bs açmışlar. bu proffları kendi başına kasabilir miyim ? yani ilk başda mine+jc fln gitmek daha mı iyi olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Çok Para Kazandıran Meslek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de şu an da mine ile herb var. Dedikleri gibi de herb'den para akışım damla damla.. Anca arada bir golden lotus düşerse onlardan para geliyor.. Örnek verecek olursam, 20'lik Ghost iron bar 130-140 gold civarında giderken, 20'lik green tea 25-30 civarı gidiyor... Engineering ve lw demişsin. bu iki meslek için de sağlam gelir kaynağın yoksa çok paran gider. Çünkü, dediğim gibi mining barları çok pahalılar... Tabi bu dediklerim oynadığım server de... Fiyatlar da illa ki değişecektir, serverin yoğunluğuna göre.
  • contentin ortasını geçtik bu saatten sonra craft olayında pek para kalmadı.. herkes craftını fulledi bişey lazım olunca kendi yapıp bedavaya getiriyor.. çogu craft matından ucuza gidiyor... özellikle inscription trinketleri 522 trinketlerle birlikte iyice çöp oldu.. çok az gidiyor ve 3-4k.. ugrasmaya degmez..

sana tavsiyem monka canın ne istiyorsa onu kas.. sonra birde tauren druid kas.. herb + mine al.. herbleri daha yere yaklasırken ışık hızında yolarsın. (herb işin bonusu, asıl mesele iyi para eden mine farmlarken arada çıkan otlarıda yolup ekstra katkı saglamak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 27 Mayıs 2013; 9:41:48 >
  • quote:

Bu soruyu okumadan böyle cevap veren 9123123124891279313'üncü kişisiniz.

Dikkat ederseniz olay wow da en cok gold kazandıran meslek degil soru. yeni başlamıyorum oyuna .Sorudugum şey gelen patchlerle bir meslek öne cikmiş olabilir mine yapma herbal yap daha fazla gidiyor vs gibi. ayrica mining ve herbalisim yanında skiningde toplayıcı meslektir.Burda sordugum şeyi hiç anlamamışsınız yada ben anlatamamısım.

cevaben ezelden beri değişmeyen kâr oranı göze alınınca en üste çıkan meslekleri söyledim zaten 5.2'den 5.3'e değişen şey koca bir "nothing"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kajmeran_

bende paladin kasıyorum genellikle pala oynayanlar jc+bs açmışlar. bu proffları kendi başına kasabilir miyim ? yani ilk başda mine+jc fln gitmek daha mı iyi olur ?

main karakterim paladin. Ench ve tailoring var bende gayette getirdiği paradan memnunum alt charlarımda herb alcemy ve mining bs var. gayet yetiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

quote:

Orijinalden alıntı: Kajmeran_

bende paladin kasıyorum genellikle pala oynayanlar jc+bs açmışlar. bu proffları kendi başına kasabilir miyim ? yani ilk başda mine+jc fln gitmek daha mı iyi olur ?

main karakterim paladin. Ench ve tailoring var bende gayette getirdiği paradan memnunum alt charlarımda herb alcemy ve mining bs var. gayet yetiyor bana.

bana paradan çok pvp için lazım. yani pvp için en avantajlı hangi iki proffsa onları kasıcam. ama bazı profflar sermayesiz kasılmıyor o yüzden demiştim.
  • Enchanting de bu strange dust kasmanin sırrı nedir ? 30a geldim dungeonlardaki herşeyi ben lootluyorum nerdeyse adamlara söyleyip genede skil anca 100 e geldi. daha 20 skil almam gerekiyor strange dust ile . bunun bi sırrı varmı ? ah de stack stack satılıyor 100g dan bunu nası kasıyorlar ..
  • quote:

Enchanting de bu strange dust kasmanin sırrı nedir ? 30a geldim dungeonlardaki herşeyi ben lootluyorum nerdeyse adamlara söyleyip genede skil anca 100 e geldi. daha 20 skil almam gerekiyor strange dust ile . bunun bi sırrı varmı ? ah de stack stack satılıyor 100g dan bunu nası kasıyorlar ..

Öyle meslekmi kasılır gözünü seveyim olmaz o iş oyundan soğursun. Sil hemen enchantingi mining-jc kas rahatça gold kasarsın. Amacın yüksek rakamlara ulaşmak mount almak falan ise hemen alt kasma işlemlerinede başla o altınada enchanting-alchemy kas. Ama main charda enchanting her zaman daha karlı oluyor. Üşenmeyip miningi silip enchanting kasıp alta mining kasarsan daha iyidir.

Farm meslekleri hariç tüm meslekler için sermayen olmalı yoksa gold kasamazsın enchantingde aynı. Onun için en karlı işlem ah işgalidir. Hafta içi genelde matlar ucuz olur ucuzdan stok yaparsın benim gördüğüm en aktif gün cuma akşamı oturursun akşam 7de ahye 2ye kadar addonla en karlı enchantları belirleyip basar koyarsın kıran olursa anında çekip geri koyarsın. Sermayesiz anca chatte ''looking for work'' spamlayıp envari çeşit adamla uğraşıp günde anca 1k kasarsın...

Crafting meslekler contentin başında felaket kazandırıyor 1 ayda zengin ediyor ama sonrasında da karlıdır sadece daha düşüktür. Ancak yine sermaye lazım jc bence daha karlı olur senin için. Sermayeni biriktir sonra kafana göre takıl. Ben mining-jc başlayıp bs-jc sonrada bs-enc yapmıştım goldun olduktan sonra meslek kasmak hikaye 2sinide 1 günde kasmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

Enchanting de bu strange dust kasmanin sırrı nedir ? 30a geldim dungeonlardaki herşeyi ben lootluyorum nerdeyse adamlara söyleyip genede skil anca 100 e geldi. daha 20 skil almam gerekiyor strange dust ile . bunun bi sırrı varmı ? ah de stack stack satılıyor 100g dan bunu nası kasıyorlar ..

Öyle meslekmi kasılır gözünü seveyim olmaz o iş oyundan soğursun. Sil hemen enchantingi mining-jc kas rahatça gold kasarsın. Amacın yüksek rakamlara ulaşmak mount almak falan ise hemen alt kasma işlemlerinede başla o altınada enchanting-alchemy kas. Ama main charda enchanting her zaman daha karlı oluyor. Üşenmeyip miningi silip enchanting kasıp alta mining kasarsan daha iyidir.

Farm meslekleri hariç tüm meslekler için sermayen olmalı yoksa gold kasamazsın enchantingde aynı. Onun için en karlı işlem ah işgalidir. Hafta içi genelde matlar ucuz olur ucuzdan stok yaparsın benim gördüğüm en aktif gün cuma akşamı oturursun akşam 7de ahye 2ye kadar addonla en karlı enchantları belirleyip basar koyarsın kıran olursa anında çekip geri koyarsın. Sermayesiz anca chatte ''looking for work'' spamlayıp envari çeşit adamla uğraşıp günde anca 1k kasarsın...

Crafting meslekler contentin başında felaket kazandırıyor 1 ayda zengin ediyor ama sonrasında da karlıdır sadece daha düşüktür. Ancak yine sermaye lazım jc bence daha karlı olur senin için. Sermayeni biriktir sonra kafana göre takıl. Ben mining-jc başlayıp bs-jc sonrada bs-enc yapmıştım goldun olduktan sonra meslek kasmak hikaye 2sinide 1 günde kasmıştım

Hocam mining daha 15 20 falan onu kasmadım da enchant geldi 100e daha silmem onu birde ah falan yapabilcek durumum yok yeni serverda yeni char actım sermaye yok elimde.ben sadece kısa yolu varmı diye merak ettim.

Strange dustın . adamlar stack stack nasıl satıyorlar ben okadar dungeonda loot yapmama ragmen 20 25 leveldan sonra cıkmıyor zaten o yani ilginç geldi nası kastıkları.

• Enchanting en guzel tailoring ile kasiliyor. Moblardan dusenlerle elbise yaparak tailoru, yaptigin itemlari disenchant ederek de enchanti kasiyorsun. Daha sonra enchant caplenince tailoring degistirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunduns

Enchanting en guzel tailoring ile kasiliyor. Moblardan dusenlerle elbise yaparak tailoru, yaptigin itemlari disenchant ederek de enchanti kasiyorsun. Daha sonra enchant caplenince tailoring degistirilebilir.

Talor nda hem kasması cok zor hem cok para gerektıo hocam adamın donu gdr eldn talor kascm die

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Enchanting en guzel tailoring ile kasiliyor. Moblardan dusenlerle elbise yaparak tailoru, yaptigin itemlari disenchant ederek de enchanti kasiyorsun. Daha sonra enchant caplenince tailoring degistirilebilir.

Talor nda hem kasması cok zor hem cok para gerektıo hocam adamın donu gdr eldn talor kascm die

3000-4000 gold a MOP a kadar çekerim. Kasması en kolay meslek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

quote:

3000-4000 gold a MOP a kadar çekerim. Kasması en kolay meslek.

Kolay meslek diye birşey yok, ben ah den alıp kasmaktan bahsediyorum frost wave cloth en ucuz 105 110g stack. 60stack sadece bu 6k gold geciyor zaten. silk cloth 60 70g satıyorum. Ah den alarak yapman imkansız.yada serverda sizin fiyatlar ölüdür.

• Ben oyuna yaklaşık 3 ay önce başladım şu an 2 tane 90 lvl charım var ilk charımın Mesleklerini yazayım. Mining + Engineering ..Engineering malzemelerinin hemen hemen hepsi Mining ten geliyor bu yüzden 90 lvl olan charı 2 günde iki mesleğide 600 yaptım tabi yanında 4k goldum gitmişti ..2. charımı ise Tailoring + Enchanting yaptım ..İki meslekte de epey param gitti ve zaten mining mesleğim olmasaydı kesinlikle Tailoring ve Enchanting kasamazdım çünkü Mining ten para kasıyordum ve kazandığım para her zaman diğer mesleklere gitti..Başlangıç olarak Mining tafsiye ederim ..
    Bu arada Önce 90 lvl olmanı tafsiye ederim yani işine yarıyacak materyalleri sakla bankanda 90 lvl olunca iki mesleğide 600 yaparsın .Ayrıca Strange dust ve diğer dustları kasmanın sırrı şu mesela charın 90 lvl oldu strange dust atıyorum 20-25 lvl arası yeşil itemleri parçalayınca düşüyorsa açıcaksın 20-25 lvl arasındaki dungeonların girişleri neredeymiş bakacaksın ve o map'a gidip sürekli dungeonu bitirip çıkacaksın her seferinde 20 tane olur sanırım..tekrar girmen için logout yapıp girmen lazım yoksa yaratıklar olmaz (yani dungeondan çıkıp logout sonra yine gireceksin portaldan)..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.