Şimdi Ara

şuan görgüsüzlüğün dibine vuruyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde Ülker çikolatalı gofret, Ülker Çokonat, Ülker probis, ve hanımeller bisküvi ile Starbucks'tayım

telefonumu da sarj ediyorum

üstelik sarj kablom ve kulaklığım aynı anda takılı

duble espresso aldım (en ucuzu oydu) oturuyorum

kötü hissediyorum nasıl hissetmem gerek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden kötü hissediyorsun ki . Maliyeti 2-3 TL olan kahveye 15 TL fiyat çeken Starbucks kötü hissetsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Neden kötü hissediyorsun ki . Maliyeti 2-3 TL olan kahveye 15 TL fiyat çeken Starbucks kötü hissetsin
    gerçek kahvenin maliyeti 2-3 tl olamaz hocam çekirdekleri nerden getiriyolar bilmiyorum ama adam zaten telefonunu sarj ediyor elektriği de sömürüyor o yüzden good pricing bütün gün starbucksta laptopuyla oturanlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

gerçek kahvenin maliyeti 2-3 tl olamaz hocam çekirdekleri nerden getiriyolar bilmiyorum ama adam zaten telefonunu sarj ediyor elektriği de sömürüyor o yüzden good pricing bütün gün starbucksta laptopuyla oturanlar da var

Alıntıları Göster
    Starbucksdakiler gerçek kahvemi hiç sanmıyorum. Adamlar kâr ediyor ki her yere Starbucks açılıyor. Adamlar milyonları kazanıyor sizin yapacağınız elektrik tüketimi onları batirmaz merak etmeyin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

Alıntıları Göster
    telefonu sarj etmek sömürüyor mu oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm vurmayın lan öldüm. ben orda oturup 5 saat boyunca laptopta bişiler yapanlara demiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.