Şimdi Ara

Şuan Galaxy s2 alınır mıı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim.Daha önce konu açılmışsa kusura bakmayın.Öncelikle samsung galaxy s2 almayı düşünüyorum.4.1 jelly bean ve tauchwix nature güncellemeleri+s3'teki özelliklerin çoğununda gelmesiyle s2ye olan sempatim iyice arttı.1200 TLye garantili s2 şuan buldum.Telefonda internette dolaşır sıkça oyun oynarım.ve telefonun beni en az 3 yıl kadar idare etmesi gerek.S3'e gelince hem fiyatı aşıyor ve boyut olarak büyük.başka önerebileceğiniz telefon var mı ve ya alınır mı? şimdiden teşekkürler.

• İşini gorecekse tabi alabilirsin.donanim hastasi değilsen s2 sana yeter.1200 tl den daha ucuz olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 zaten 1400 1500 cıvarında bı fıyata sahıp eger S2 1200 TL ıse S3 e yonelmelısın. Daha ucuz bulabılırsen 750 800 gıbı S2 almak mantıklı olacaktır. Bence S2 ye 4.1.2 guncellemesı son olmayacaktır eger Samsung eften puften bısey uydurmasaa sonucta donanım yeterlı. Sı anda pıyasadakı cogu telefondan cok daha ıyı ve hala amıral gemı olacak nıtelıkte yanı 3 sene gotururmu bılemem ama 1.5 2 sene goturebılır.
  • şuan LG optimus 4x HD ile aynı fiyatayken alınırmı sence telefonu kötülediğimden değil hala çok iyi bir telefon ama artık daha iyi telefonlar var aynı fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Kasım 2012; 19:48:10 >
  • 1400 1500 tl civarında satılan sitelere siz ce güven olur mu ki? o kadar donanım hastası değilim.800 tl.yede var fakat onlar paralel ithalat ürünleri garantisi yok.lg optimusa gelince o telefonuda biraz inceleme fırsatım oldu.aslında oldukça başarılı bir telefon.ama Lg yani.güncelleme sıkıntıları var ve pazardaki payları sıkıntılı diye biliyorum.Htc desire x benim isteklerimi karşılar mı peki?
  • Gaaxy s2 hala 1400-1500 TL mi gerçekten????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Gaaxy s2 hala 1400-1500 TL mi gerçekten????

1400-1500 e bahsettikleri s3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus zenfone 5 alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    2.el lumia 925 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Gaaxy s2 hala 1400-1500 TL mi gerçekten????

1400-1500 e bahsettikleri s3

Ben de o zaman ne anlamı kaldı S2 almanın diyecektim. Eğer arada kayda değer fiyat farkı varsa s2 tabi ki alınır. Sonuçta ilk çıktığında da aynı telefondu, şuan da öyle. Yeni çıkanlarla kıyaslamak gereksiz.
  • Sony Xperia P sony centerlerda 999 a düşmüş onu al,adam gibi bir kameraya ve kaliteli ses çıkışı olan bir cihaza sahip olmuş olursun.Performansıda iyidir p nin.

• P'de ise beni düşündüren nokta 1305 mah+çıkarılamayan batarya.şarj benim için önemli bi noktada.aslında ben htc desire x ya da galaxy s advance arasındada kararsız kaldım.onlarda bana yeter diye düşünüyorum?
  • ben de şubat gibi almayı planlıyorum hocam s2 almayı.Hocam bir de birde buna pasaport kaydı lazım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTopOfTheWORLD -- 26 Kasım 2012; 18:46:23 >
  • kardeş şöyle bir durum var.şuan S2'nin üretimi durdu.herkes S3e yöneldiği için artık üretmiyorlar.şubatta bir tanıtım varçondan öncede yani en geç ocak aylarında S2 PLUS çıkması bekleniyor.YAni eğer o zamana kadar elde kalan S2ler satılırsa S2 alma diye bir ihtimal kalmayacak(2. EL HARİÇ) Fakat elde kalırsa s2 plus'ta çıkınca muhtemelen fiyatlar düşecektir.ÇÜnki S2 Plus sanırım orta segmente hitap edecekmiş.Buda demektir ki 1300 1400 TL civarında olacaktır.o zaman normal s2 -tr garantili- 1000 liraya kadar düşecektir.Fakat dediğim gibi satıcılarda s2 kalırsa böyle olur.kampanyalarda yapılacaktır.ama kalmazsa alamayız:) riske girmeye değer mi sence? yurtdışından getirirsen pasaport kaydı gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokberkk -- 26 Kasım 2012; 20:57:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.