Şimdi Ara

Şuan da hastanedeyim annem komada (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
6
Favori
47.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
473 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam.İnşallah anneniz iyileşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 7 Kasım 2019; 18:29:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah-u Teale şifa versin hocam, İnşAllah kısa zamanda anneniz eski sağlığına kavuşur, Allahümme Amin...
  • bol şifalar moralni bozmak istmem senın gibi şikayet eden çok kişi var sonuç ne olur bilmem ama gidip savcılığa başvuru yap öyle basit şikayetlerle olaya ışık tutmasın ilgili arkdaşlar yardım eder inşlah sana
  • Beyin kanamasını neden yaşadığını öğrenmeye çalış. Anevrizma kökenli ise haklısın demektir. Anevrizma MR anjiyo ile yırtılmadan önce tespit edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Allah'tan acil şifalar diliyorum. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin , geçmişler olsun.
  • ajan37 A kullanıcısına yanıt
    evet tomografi emar bile isteseydi zaten epey ileri bir tarihe verilecekti. ama tomografinin kanser yaptığı geyiği çok eskidi ve sıktı tamamen internetteki troll bilgi çöplüğünden doğma bir haber. zaten olsa benim teyze oğluna olurdu beyninde iyi huylu kitle vardı bundan 35 sene önce sürekli tomografiye giriyordu her yıl düzenli tomografi çekiyorlardı bugun 40 lı yaşlarında ve gayet sağlıklı kanser falanda olmadı. olsa bir milyon kere olurdu. ilerisini zaten bilemeyiz hiç tomografiye girmemiş adamda kanser olabilir.
  • Allah acil şifa versin kardeşim :(
  • Go

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifa versin inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun Allah sifa versin

• Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.Mevlam yavrularına bağışlasın.
  • Allah acil şifalar versin.

• acil şifalar dilerim başlıkta annem yazınca içim ürperdi. bu şerefsiz bazı doktorlar dünya para alırken hakkını vermiyor bu tip doktor müsveddelerine aldıkları para haram olsun insan hayatı umurlarında değil işleri sadece para almak bu tiplerin ne desek boş Allahlarından bulsunlar
  • Ölmüş galiba

• Allah acil sifalar versin , bu arada doktorlar arasinda isini yapmayan , bu meslegi bu maasi haketmeyen cok insan var. Bir cok kez hastanede doktorlarla tartistim , sikayette bulundum sikayet edildim. Ama neden derseniz densizlikleri ve islerini yapmamalarindan. Kimse keyfinden birilerine catmiyor. Umarim annen sifa bulur.

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Ya ne boş yapmışsın bu konunun altına madem bu kadar isyanın var ayrı konu aç..

Konu sahibi arkadaş haklı veya değil şikayet edicek gerekli merciler de neyse cezası var mı yok mu karar verecek.

Konu sahibi arkadaşın annesine bol şifalar diliyorum. Buraya fazla bakmamasını tavsiye ediyorum. İyi bir avukat tutun yeterlidir sizin için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah şifa versin insallah. Anneniz iyilessinde gerisi hallolur.

• Çok geçmiş olsun inşallah anneniz iyileşir :(
  • Allah sifa versin, tez zamanda ayaga kalksin anneniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.