Şimdi Ara

Şuan da hastanedeyim annem komada (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
6
Favori
47.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
473 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım en kısa sürede iyileşir, acil şifalar diliyorum. O doktoru kesinlikle şikayet edin, bir insan hayatı baştan savma muayane ile tehlikeye atılamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorsun sen beni, benim kızdığım nokta şiddeti savunmanız. Ben de diyorum ki madem doktorlara kızgınsınız, o zaman tıbbı onlardan daha iyi icra edebileceğinizi gösterin. Bak dikkat edersen halen tehditvari mesajlarınla üste çıkmaya çalışıyorsun, velhasıl kelam fiziksel olarak ben senden güçlü de olabilirdim. Demek istediğim o sözünü ettiğin orman kanunları hiçbir şeyi çözmez, taş devrinde yaşamıyoruz çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 7 Kasım 2019; 15:49:52 >
  • Türkiye gibi bir 3.dünya ülkesinde hiçbir doktora güvenmeyeceksin. Ablam alt tarafı enfeksiyon kapmıştı öksürüyordu, doktora götürdük hiçbir şeyi yok soğuk almış diyip ilaç yazıp gönderdi. Ama şikayetleri artmaya devam etti artık konuşurken bile öksürük krizine girmeye başladı. Yine başka bir doktora götürdük enfeksiyon hastalıklarına bakan, kan testi yaptı kandaki enfeksiyon miktarı hayvani derecede yüksek çıkmasına rağmen yine hiçbir şeyi yok dedi. Biz böyle saçmalık olmaz diyerek o gün başka bir doktora daha gittik ve hemen tomografi çekti ardından hemen bu tarz hastalıkların merkezi olan Süreyyapaşa'ya gitmemizi söyleyip sevki yaptı. Ablam 2 hafta yattı ve iyileşti şuan çok şükür hiçbir rahatsızlığı yok. O yüzden her zaman 2. 3. hatta 4. bir doktora götürmek lazım. İlla özel olmasına gerek yok devlet de olur.

Türkiye'de bir doktorlar iki memurlar. Bu ikisine zerre saygım yok.

Ekleme: Yazmayı unutmuşum, umarım annen iyileşir dostum inan ki çok üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 7 Kasım 2019; 15:59:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Türkiye gibi bir 3.dünya ülkesinde hiçbir doktora güvenmeyeceksin. Ablam alt tarafı enfeksiyon kapmıştı öksürüyordu, doktora götürdük hiçbir şeyi yok soğuk almış diyip ilaç yazıp gönderdi. Ama şikayetleri artmaya devam etti artık konuşurken bile öksürük krizine girmeye başladı. Yine başka bir doktora götürdük enfeksiyon hastalıklarına bakan, kan testi yaptı kandaki enfeksiyon miktarı hayvani derecede yüksek çıkmasına rağmen yine hiçbir şeyi yok dedi. Biz böyle saçmalık olmaz diyerek o gün başka bir doktora daha gittik ve hemen tomografi çekti ardından hemen bu tarz hastalıkların merkezi olan Süreyyapaşa'ya gitmemizi söyleyip sevki yaptı. Ablam 2 hafta yattı ve iyileşti şuan çok şükür hiçbir rahatsızlığı yok. O yüzden her zaman 2. 3. hatta 4. bir doktora götürmek lazım. İlla özel olmasına gerek yok devlet de olur.

Türkiye'de bir doktorlar iki memurlar. Bu ikisine zerre saygım yok.

Ekleme: Yazmayı unutmuşum, umarım annen iyileşir dostum inan ki çok üzüldüm.
    gitme kardeşim o zaman. protesto et

• Çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

gitme kardeşim o zaman. protesto et

Alıntıları Göster
    Aslında bu mesajı yazarken senin gibi IQ'su yüksek sazanların atlayacağını biliyordum. Benim mesajımda doktorlara gitmeyin diye birşey yazmıyor. Yazdığım ve anlattığım şey güvenilmez oldukları. Türkiye'de bir tane doktor yok, belki konu sahibi annesini başka bir doktora daha götürseydi ve tanı koyulup, tedaviye başlansaydı belki de annesi şuan bu durumda olmayacaktı. Ama umarım aynı şey senin başına gelmez de sevdiğin bir insan doktor hatası yüzünden sürünmez, empati yapmak durumunda kalmazsın.

• Geçmiş olsun
    Acil şifalar diliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim ne diyosun sen doktorların hepsi birer Allah onların gözünde, doktora gittin mi kesin iyi olmalısın çünkü doktor tanrıdır eli değdi mi iyileşmelidir ayrıca hata yapma ihtimali bile söz konusu değildir, mesela senin hastalığın olmasa bile ilerde olacağın hastalığı bilip ona göre ilaç yazmalıdır, hele bi hata yapsın bırak mahkemeye vermeyi önce gidip kendin dövmelisindir vs vs..
    Bu memlekette Kıbrıs'ın yerini bilmeyen Türkçeyi Atatürk'ün bulduğunu zanneden insanlar varken bizlerin diğer dünya ülkelerine göçleri engellenemeyecektir. Birlikte fakülte okuduğum bir çok arkadaşım yurtdışına gitmeye hazırlanıyor, bilmeyen ise öğrenip gitmeye çalışıyor, bizse burda serum takmadığimız için dövülüyoruz, keşke sadece dövülsek ÖLDÜRÜLÜYORUZ!
    Topic sahibi kardeşime de tavsiyem hasta işlemleriyle ilgili tüm evrakların bir kopyasını edinip inşallah annen sağ sağlim geri döndükten sonra hukuki sürece başlaman.
    Bizi kurtaracak tek şey ilimdir.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam. Belli ki psikopatın teki, davalarıyla övünüyor. bunun gibilerden Allah korusun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

.... yerine ne koyduğunu söyler misin? Yani bir doktor kötü çıktı diye hepsi mi kötü? Bu yazdığın mesajdan sonra umarım kendini veya bir yakınını hiçbir doktora götürmezsin.

Konuyu açana canı gönülden geçmiş olsun. Doktoru da şikayet edin, bunun sonuna kadar arkasındayım.

Ama senin bu yaptığın... Tüm camiaya hakaret etmek hiç hoş bir şey değil.
    Öncelikle oraya uygun bir tabir bulamadım uykum vardı çok kasamadım ama hakaret niteliğinde bir düşüncem olmadı ancak eleştirel düşüncelerim oldu dediğim gibi uygun ifade bulamadım. Ayrıca merak etme yakın akrabalarımda doktorlar da var çalışma ortamlarına şartlarına vakıfıf. Bunun dışında bir gün yolun düşerse anlarsın gibisinden bir laf etmişsin. Her gün dua ediyorum Allah düşürmesin diye. Ayrıca gerek ailemden gerek de yakın akrabalarımdan biri telafisiz (ölüm) olmak üzere yeteri kadar mağdur oldum. Malesef doktorlar her meslek grubunda olduğu gibi ezbere hareket ediyor. Mesela bak o ..... yerine ezberci uygun olurdu. Dinlemeden etmeden kalıplaşmış tedavi yöntemini uyguluyor birçok doktor.

• pergel1 P kullanıcısına yanıt
    Hocam benim anlayamadığım ne biliyor musun, bu milletin tek bildiği nane asarım-keserim. Sanki maaşımızı bunlar ödüyor da dövme hakkı buluyorlar kendilerinde.
  • Hayda çok üzüldüm hocam, geçmiş olsun. Konuyu öne çıkardım umarım bir faydamız dokunur.
  • Rabbim şifa versin inşALLAH çok zor bi durum ama annenin yanında ol devamlı o seni hisseder ALLAH'tan umut kesilmez devamlı dua et kardeşim inşALLAH iyileceşektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Dostum 3 hafta önce çekilen tomografi de kitle saptanmış olsa bile kanama olmayabilir yani annenizin baş ağrısı ilk aşamada sadece kitleye bağlı olabilir, ayrıca kanamanın tipi nedir, kitle içi kanama mı, intaparankimal kanama(normal beyin dokusu kanaması) mı, epidural(atar damar) kanaması mı, subdural(toplar damar) kanaması mı, ya da ventrikül içi (beyin içi su dolu boşluk) kanaması mı ya da subaraknoid(beyinde ki iki zar arası) kanama mıdır, kitle tespit edilseydi bile ilk aşamada olmayan kanama sonradan ortaya çıkabilir çünkü beyinde ki veya diğer yerdeki kitleler de kanser hücreleri normal hücrelerden daha fazla enerji ihtiyacı için çok fazla damar ağı ile sarılır ve bir küme gibi artar iç kısımda kalan damarlar kanser dokusu tarafından baskılanır ve bu damarlar normal damarlardan daha frajil(kırılgan) yapıya sahiptir damar duvarı daha serttir ve bu baskılardan kolayca yırtılıp kitle içi kanamaya sebep olabilir, kitle büyük ise ve de beyin dokusunda ödeme sebep olduysa sağlam hücrelerin de beslenmesi bozulur ve süreç kısır döngüye girer
    Tekrar geçmiş olsun dostum
    Hocam kendin söylüyorsun en azından 3 hafta öncesinden kitlenin varlığı belirlenmiş olabilirdi. Bu bile başlı başlına ihmal değil de nedir? Bu adamın ve annesinin 3 hafta önceden de olsa, "önceden" o kitlenin varlığını bilmeye hakkı yok mu?

Konu sahibi dostum büyük geçmiş olsun, hakkını ara mutlaka. Allah şifa versin.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Dostum kitlenin varlığı 3 hafta öncesi tespit edilmiş olsaydı bile kitlenin beyinde ki büyüklüğü 3 haftada değişmeyeceği için tedavide nasıl bir yol izlenirdi, Bi de kitle beyinin neresindedir hangi yapılara girifte olmuştur , cerrahi ye elverişli midir, elverişli ise operasyondan sağ çıkma ihtimali nedir gibi sorular çoğalır gider, benim dediğimi şuydu 3 hafta önce beyinde ki kitlede kanama olmayabilir, zaten hanımefendi fenalaştı dediklerinde kanama olmuş olması 3 hafta önce olmuş olabileceğinden daha kuvvetle muhtemel

• quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Dostum kitlenin varlığı 3 hafta öncesi tespit edilmiş olsaydı bile kitlenin beyinde ki büyüklüğü 3 haftada değişmeyeceği için tedavide nasıl bir yol izlenirdi, Bi de kitle beyinin neresindedir hangi yapılara girifte olmuştur , cerrahi ye elverişli midir, elverişli ise operasyondan sağ çıkma ihtimali nedir gibi sorular çoğalır gider, benim dediğimi şuydu 3 hafta önce beyinde ki kitlede kanama olmayabilir, zaten hanımefendi fenalaştı dediklerinde kanama olmuş olması 3 hafta önce olmuş olabileceğinden daha kuvvetle muhtemel
    Demek istediğim şey şu müdahale edilemese bile 3 hafta önceden insanlar durumu öğrenip ona göre her şeye hazırlıklı olurlardı. Neyi kast ettiğimi anlamanız lazım konu sahibini üzmemek için demiyorum bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 7 Kasım 2019; 18:1:52 >
  • Arkadaşlar ne olur aranızda kavga etmeyin inanın bana hiç gerek yok. Eve geçtiğimde ne zaman geçerim bilmiyorum durumu derli toplu bir şekilde paylaşıcam 1. Posttan editleyip.

Hepinizden Allah Razı Olsun tek umudum dua. Eksik etmeyin

• Öncelikle annenize acil şifa ,sizlere ise sabır diliyorum .Bu olay karşısında öfkenize yenilmediğiniz için de saygı duyuyorum .Tıp dünyasında 2 + 2 dört etmez . Her an herşey olabilir ve çoğu şey doktorların elinde değildir .Bu meslekte çoğu doktor elinden geleni fazlasıyla yapıyor, içiniz rahat olsun. "emar!!!" çekmediği için doktor suçlu diyen zavallı GOGOLOKlar , devlette mri çekimi için en erken 1 yıl sonrasına randevu verildiğini bilmiyorlar..
    Kranial BT çekiminin 5 yıl içerisinde yüzde 50 oranında kafaiçi kitle oluşumuna sebep olduğunu bilmiyorlar .
    Umarım anneniz iyileşir .

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum

• Benzeri bir tanıdığımın başına geldi, yıllarca ara ara şiddetli bas ağrısı çekiyordu ve doktorlar sinüzit vs diye yollamışlar adamı. En son gittiğinde tomografi (veya işte neyse pek bilmiyorum) cektiler adamda kocaman tümör varmış. Yıllarca büyümüş, göz sinirlerine baskı yapmış zaten gözlük kullanıyordu meğer sebebi buymuş. Velhasılı kelam ilk başta adamı düzgün kontrol etseler daha ufakken halledeceklerdi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.