Şimdi Ara

Şuan Çok Pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. sınıfım evde çalışıyorum dershaneye gitmiyordum evde eylül -ekim-kasım ayları çok iyi çalıştım ygsdeki sözel konuları bitirmiştim sadece türkeçde dil anlatım kalmıştı. ve sosyalde 40 da 34 net türkçede 40 da 30 net falan yapıyordum yani amacıma yetiyordu amacım ham 300 puandı pmyo için.sadece türkçe ve sosyal yaparak yıcaktım 300 ü çünkü mat ve fen çözemiyorum. Sonra kasımdan sonra saldım iyice hiç çalışmadım tekrar etmedim ve şuan tarih felsefe coğrafya konularını unuttum hepsini okulda deneme olduk ondada 270 aldım

Keşke diyorum bırakmasaydım yada keşke dönem başında dershaneye gitseydim belki daha sıkı tutardım şimdide bundan sonra 2 ayda konuları tekrar bitirceğimi hiç sanmıyorum şuan çok pişmanım yazayım rahatlıyayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 20 Ocak 2012; 20:02:16 >

• Yanlış düşünüyorsun.çalıştım bılıyorum ve unuttum dıyorsun.Al elıne konu anlatımı kıtapları tekrar et tum konuları.sonra bolca farklı yayınlardan test coz.2 ayı kuçumseme.emın ol dedıgımı yap basarcaksın.
  • Pmyo için fen calısıcana keşke tekrar yapsaydın.Neyse 2 ay az bir zaman değil konuları tekrar et ve soru çöz.Ezberci öğrenmemişsen hatırlarsın hepsini.Fen calısma Türkçe Mat ve Sosyal netlerini artırmaya bak fen yerine.Pmyo sınavınada hazırlanmıs olursun böylece.

2 ayda halledebilirsin kendıne sıkı program koy.
  • Off ya gençler şu pmyoyu niye gözünüzde büyütüyorsunuz geçen sene 300 puan istediler gittim başvurdum inanın kimse yoktu başvuruda 2-3 kişi vardı.280 e düşürünce hurra nerede amele ipsiz sapsız serseri kopuk var pmyo yollarına düştü.Çıtayı yüksek tutun polisliği gözünüzde büyütmeyin.Nerde boş beleş adam var polisliğe gidiyor.
  • Fen çalışmadım zaten hiç. Keşke ipin ucunu bırakmasaydım şuan hiç umudum yok
    Hayaller herkesin farklı oluyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

Fen çalışmadım zaten hiç. Keşke ipin ucunu bırakmasaydım şuan hiç umudum yok

2 ayda sözel konular 3 kere biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

Fen çalışmadım zaten hiç. Keşke ipin ucunu bırakmasaydım şuan hiç umudum yok

2 ayda sözel konular 3 kere biter

Aynen doğru söylüyor arkadaş.

Sözelleri bitirirsin.Matematiği bilmiyorum ama ben biraz uyuzum matematikte.Sen biraz hızlı gidersen matta biter.Boş kalan vaktinede biyoloji , kimya felan calışırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanırım Çok şanslıyım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhankoxp

Off ya gençler şu pmyoyu niye gözünüzde büyütüyorsunuz geçen sene 300 puan istediler gittim başvurdum inanın kimse yoktu başvuruda 2-3 kişi vardı.280 e düşürünce hurra nerede amele ipsiz sapsız serseri kopuk var pmyo yollarına düştü.Çıtayı yüksek tutun polisliği gözünüzde büyütmeyin.Nerde boş beleş adam var polisliğe gidiyor.

20 yaşında 3000 lira maaşı hangi meslekte alabilirsin? o senin gözünde büyüttüğün mühendisler avukatlar bile 1000-1500e çalışıyor, pratisyen doktor 3000 alıyor. bence türkiye şartlarında gayet iyi meslek.
  • avukatlar devlette 3400 mühendisler devlette 3000 tl alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Off ya gençler şu pmyoyu niye gözünüzde büyütüyorsunuz geçen sene 300 puan istediler gittim başvurdum inanın kimse yoktu başvuruda 2-3 kişi vardı.280 e düşürünce hurra nerede amele ipsiz sapsız serseri kopuk var pmyo yollarına düştü.Çıtayı yüksek tutun polisliği gözünüzde büyütmeyin.Nerde boş beleş adam var polisliğe gidiyor.

20 yaşında 3000 lira maaşı hangi meslekte alabilirsin? o senin gözünde büyüttüğün mühendisler avukatlar bile 1000-1500e çalışıyor, pratisyen doktor 3000 alıyor. bence türkiye şartlarında gayet iyi meslek.

Alıntıları Göster
    Ne 3bini kamil yeni başlayan polis 1800 alır 2-3 sene sonra 2.000 lira almaya başlar

• quote:

quote:

Pmyo mezunu poliste 3000 lira alıyorsa ölelim artık kardeşim nerden sallıyorsunuz bunları arkaşın dediği gibi 1800 alır onu da verene kadar adamın ...'sından kan alırlar sabahın akşamın gecen gündüzün olmaz bütün gün sokakta it kopuk peşinde nerden çıkartıyorsunuz bu 3000 5000 geyiklerini...

• quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

avukatlar devlette 3400 mühendisler devlette 3000 tl alıyor.

devlet de herkesi alıyor zaten devletin aldığı 3-5 mühendis kaç bin tane mühendis işsiz şu an ülkede. ayrıca ortalık avukat kaynıyor yeni avukatlar 1500 liraya memnun oluyorlar. burada avukatlar anket düzenlemişhttp://www.turkhukuksitesi.com/poll.php?do=showresults&pollid=237 (1000tl altı alanlar stajer avukatlar yalnız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 21 Ocak 2012; 14:52:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tri_nitro_toluen

quote:

quote:

Pmyo mezunu poliste 3000 lira alıyorsa ölelim artık kardeşim nerden sallıyorsunuz bunları arkaşın dediği gibi 1800 alır onu da verene kadar adamın ...'sından kan alırlar sabahın akşamın gecen gündüzün olmaz bütün gün sokakta it kopuk peşinde nerden çıkartıyorsunuz bu 3000 5000 geyiklerini...

benim söylediğim saf maaş değil. ikramiyesi, doğu görevi vs. katınca 3000 oluyor. saf maaş 2400 tl.http://www.derszamani.net/2012-ocak-temmuz-memur-maaslari-ve-zam-oranlari.html orada yazıyor maaşlar.

• Hayir benim tanidigimin akrabasinin cocugunun hayali polis arkadasi var 20.000 lira aliyor-MUS!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tri_nitro_toluen

quote:

quote:

Arkadaşın dediği kısmen doğru.Polis 1800 de almaz 3 bin de almaz ancak şark görevindeyse net 3 bin alır.Ayrıca hangi yıldayız acaba takvim bilginiz var mı ? Polis 3 sene evvel zaten 1800 alıyordu.

Polisin şuan net maaşı 2 bin 300 civarı.Evli ise 2 bin 456 alıyor.

Eğer şark görevindeyse net 3 bin alıyor.

Şunu da belirtmekte fayda görüyorum , milletin kendini parçalayıp girme çabası erken emeklilikten dolayı.Polisler 20 senede emekli oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 22 Ocak 2012; 6:50:06 >

• mühendisi avukatı karıştırmayın onların olay başka dışarda danışmanlık yapıyolar aylık 3 bin lira para alıyor avukat , mühendis bi inceleme yapıyor dışardan devlete bağlı olmayarak 320 lira ev için kredi onayı veriyor 1 tek evi dolaşıyor. Adamlar devlete girip sabit para alıyor + dışardan da iş yapıyolar tek devlet maaşıyla geçinen mühendis varmıdır acaba ? polislik maaşı için yapılmaz çünkü polislik meslek değildir yaşam biçimidir. üniforma üstünüzdeyken de değilkende bir şeylerden sorumlusundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.