Şimdi Ara

şuan 415 civarı yapan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 415 civarı ygs yapıyorum obp de tahminimce 51 gelcek sayısal ilk bin zor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zor değil tabiki ya şimdiden şartlamayın kendinizi çalışın ne kadar olursa artık
  • denemelerin zorluğunu ygs ile eşit sayarsak ve ygs stresini umursamazsak. ve oturduğun sandalyenin ve masanın sürtünmesini ihmal edersek 15-20 bin civarı sıralaman var şu an.
  • Değil
  • Eğer mezunsan ve 415 yapıyorsan ilk 1000 unut, eğer lise sona geçip o kadar eksikle 415 yapıyorsan ilk 1000 gelme ihtimali çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfl123321

şuan 415 civarı ygs yapıyorum obp de tahminimce 51 gelcek sayısal ilk bin zor mu

Puanın gerçekten iyi ama rehavete kapılırsan puanın ilerde yükseleceğine düşecektir.Çalıştığın tempoyu arttırarak daha düzenli çalırsan ilk bin olur bana kalırsa.Okul puanının seni düşüreceğini sanmıyorum.
  • dont know kullanıcısına yanıt
    Ne alaka?Adamların ikiside 415 yapıyorsa ikisininde ilk bine girme ihtimali vardır.Bunun mezun veya 12. sınıfla alakası yok ki.12. sınıf olan adam 9. sınıftan beri yavaş yavaş çalışmıştır 415 yapmıştır, 9,10,11 de hiç çalışmayıp 12 de hızlıca çalışmıştır ve 415 yapıyodur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Ne alaka?Adamların ikiside 415 yapıyorsa ikisininde ilk bine girme ihtimali vardır.Bunun mezun veya 12. sınıfla alakası yok ki.12. sınıf olan adam 9. sınıftan beri yavaş yavaş çalışmıştır 415 yapmıştır, 9,10,11 de hiç çalışmayıp 12 de hızlıca çalışmıştır ve 415 yapıyodur.

Mezun ve okuyan grup çok farklı. Ben okuyan grupken tüm sınıfça düşük puanlar yapıyorduk dersanede. Mezunlar 50, belki de 100 puan takıyorlardı. Sene sonunda hepsini 20-30 puan geride bıraktık, çünkü sene sonunda konular bitince eşitleniyor durum.
  • Bu işin mezun olup olmamakla değil konuları hangi ölçüde bitirdiğin ile alakalı bence. Eğer tüm konuları hakkıyla bitirip 415 alıyorsan ilk 1000 için uğraşman gerekecek. Ancak konuları bitirmeden 415 alıyorsan konuları bitirdiğinde ilk 1000'e girecek puanı alırsın diye düşünüyorum.
    Anlamıyosun sanırım.Mezun adam o puanı yaptıysa ya konuları bitirmemiştir ya da sınavda panik felan yapmıştır.İkiside konu eksiğine bakıyor.Szin dershanede mezunları geçmeniz gibi bir genelleme yapamazsın.

Özetle iki adamda çalışırsa yapabilir il bini.
  • quote:

Anlamıyosun sanırım.Mezun adam o puanı yaptıysa ya konuları bitirmemiştir ya da sınavda panik felan yapmıştır.İkiside konu eksiğine bakıyor.Szin dershanede mezunları geçmeniz gibi bir genelleme yapamazsın.

İstisnalar olabilir, daha sene başından ben mezun olarak çalışıcam diyip komple dersleri bırakan biliyorum. Ama genel olarak benim bahsettiğim şekilde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont know

quote:

İstisnalar olabilir, daha sene başından ben mezun olarak çalışıcam diyip komple dersleri bırakan biliyorum. Ama genel olarak benim bahsettiğim şekilde olur.

Yani diyorsun her halükarda aynı puanı yapan iki öğrenciden 12. sınıf, mezunu geçer?

Eğer bunu diyorsan daha tartışmanın manası yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dont know

quote:

Yani diyorsun her halükarda aynı puanı yapan iki öğrenciden 12. sınıf, mezunu geçer?

Eğer bunu diyorsan daha tartışmanın manası yok.

Sene başında aynı puanı yapan mezun ve 12.sınıftan, sene sonunda geçecek olan kişi 12.sınıf olandır.
    Eğer mezun geçen sene konuları bitirip sınava girdiyse, yani bu seneye bırakmadıysa.

Abi adam konuları bitirip sınava girse neden 415 yapsın?Mutlaka eksikleri vardırki 415 yapmıştır.O yüzden iksininde şansı eşittir.
  • quote:

Abi adam konuları bitirip sınava girse neden 415 yapsın?Mutlaka eksikleri vardırki 415 yapmıştır.O yüzden iksininde şansı eşittir.

Tamam senin dediğin gibi olsun, şansı eşittir. Tamam mı oldu mu?
    Bizim toplumumuzda insanların büyük bir çoğunluğu tartışmayı bilmez.Ve insanların çoğu söyliyecek bir şeyleri kalmadığı zaman ya küfür ederler(cevap veremediği için) ya da al tamam sen kazansın sen kingsin gibi cevaplar verirler.Seninkide o hesap oldu işte.
  • quote:

Bizim toplumumuzda insanların büyük bir çoğunluğu tartışmayı bilmez.Ve insanların çoğu söyliyecek bir şeyleri kalmadığı zaman ya küfür ederler(cevap veremediği için) ya da al tamam sen kazansın sen kingsin gibi cevaplar verirler.Seninkide o hesap oldu işte.

Hayır, tartışmayı bilmeyen bir taraf varsa o da sensin. Bu yüzden uzatmak istemedim. YGS-LYS ile işim kalmadı, yani sonuç umrumda değil o yüzden.
    Benim tecrübelerime göre benim yazdığım şekildeydi, sen de "öyle değildir o yaaa" tavırlarını sürdürdüğün için ben de tartışmayı bitirme kararı aldım. O yazdığım bu yüzdendi.

• konuları biteremedim daha ama temelim var diye düşünüyorum sene içinde zaman denemelerine gire gire yükselttim ama hala konularım var örneğin sosyal hep düşük oluyor dil bilgisi de öyle biraz da geometrim kötü
    şuan mat2 ye de başladım türev limit falan işliyorum bi tanıdık hocayla
    peki kaç puan almam lazım ya da kaçar nete ulaşmam lazım ygs lys de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DağlarBizimdir -- 1 Ağustos 2013; 19:38:56 >
    Bu sene tek sen sınava girmedin.Bende bu sene girdim ve benimde bir işim kalmadı sınavla. Ayrıca "öyle değildir o yaaa" tavırlarını sürdüren ben değilim sensin.Bunu konuşmalarımızı okuyan bir kişi rahatlıkla anlıyabilir.
  • quote:

Bu sene tek sen sınava girmedin.Bende bu sene girdim ve benimde bir işim kalmadı sınavla. Ayrıca "öyle değildir o yaaa" tavırlarını sürdüren ben değilim sensin.Bunu konuşmalarımızı okuyan bir kişi rahatlıkla anlıyabilir.

Ben bu sene ilke girmedim. Evet dediğin gibi, okuyan kişi gayet rahat anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont know -- 1 Ağustos 2013; 21:16:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.