bana sualtı kamerası lazım ucuz , kaliteli , sağlam , ne tür bişe alayım .
Sualtında cekim kamerası hmm düşünüyum uygun fiyatlı olanından
Ucuz kompakt modellere housing bak; su altı kamerası diye düz bişey yok sanıyorum. (En azından yeni modellerde, eskiden vardı...) Ben Sony P93 (eskidi bayağı) kullanıyorum housingle, gayet memnunum (Odaklama hızı deli ediyo tabii ama gerisi gayet güzel)
hem ucuz hem kaliteli hem de sağlam arıyorsun,
çok iyi düşünmüssün
1.kamera derken foto için mi yoksa video için mi ariyorsun? 2.butcen nedir? 3.amator mu profesyonel mi cekim yapacaksin?
cevabına göre tavsiyede bulunurum tecrübeli bir dalıcı olarak..
Hmm... Aslında MrKutlu'nun önerdiği ürün oldukça iyiye benziyor. Ama verdiğiniz limitin oldukça üzerinde bir ürün. Bu durumda size önerim bu linkteki ürünlerden birisini almak olabilir. http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=1101469
Tabi önce maks. 340 liraya kadar bir makine belirleyin, daha sonra o makinenin bu linkteki su altı ürünlerinden birisiyle uyumlu olup olmadığına bakın.
Yazılan modellerden biri 10metre diğeri ise 5 metreye kadar dayanıklı
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
bunu dediğin iyi oldu gerçekten öyleyse eğer 5ve 10 metre çok az ya . bunların 40 mtre olanları varmı varsada çokmu pahalı.
Benimki 40mt ve 45'e kadar indi sorun çıkarmadan Biraz daha pahalı oluyolar ama içindeki donanım için önemli tabii. İmkan varsa Amerika'dan Canon A serisi bi cihaz getirtin, 40mt housing dahil 300 küsür $ civarlarındaydılar.
Sanyodada su altı kabı olmadan 1.5 mt kadar su geçirmez makina çıkarmış. 1.5 metre çok azda olsa marine case olmadan makinanın suya sokulabilmesi çok cool, fiyatı ne kadar bilmiyorum.
TZ3 ve marine case oldukça başarılı ama fiyatı 1200 YTL yi bulur sanırım TR için. Tz3 USA den ve marine case Amazondan 650-700 e falan alırsın. scubat nickli üye aldı daha yeni. 40 mtye kadar olmasıda önemli tabii...
Hem 400 YTL bütçeniz var hemde 40 metre dalıp foto çekeceksiniz!
30 metreden sonrası amatörler için tehlikelidir; Azot narkozu, Akciğer yırtılması, Hava embolisi, Dekompresyon hastalığı riskleri vardır. 40 metredede ışık azalmaya başlar , önce ışık sorununa çözüm üretmelisiniz ki Bu durum 400YTL' lik bütçenizi hayli aşacaktır.
ozaman limiti zorlarım , amatör çekim yapacam ama almışken bikez alyaım diyorum . madem pahalı ozman limiti zorlarım . max 40 mtre ye su geçirmeyen cihaz ne kadardır . vede elinde örnek foto olan varsa eklerse güzel olur .
Su altı fotoğrafları diye başlığım vardı, aratırsan veya "başımızda olmayan" moderatörlerimiz silmemişse orda bayağı örnek var her metreden
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Biliyorum canım. Ama 400 liraya bu kadar işte Öneri sadece... Ama olypmus güzelmiş harbiden...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme