Şimdi Ara

Şu Zamanlarda Nexus 4 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba forumda açtığım ilk konu hatam olursa afedersiniz öncelikle android platformuna geçiş yapmaya karar verdim teknosada 1.200 liraya nexus 4 buldum fakat eylül ekim gibi almalı mıyım yoksa nexus 5'i bekleyemelimiyim onun dışında o fiyatlarda başka telefon öneriniz olur mu özellikle saf androidin akılıcığı ve nexusun güncelleme konusundaki başarısıyla nexusa sıcak bakıyorum yardımcı olan herkeşe şimdiden çok teşekkürler

• teşekkürler peki çıktığında fiyatı ne gibi seviyelerde olur ?
  • Ben bi nexus 5'e bakiyim diye erteliyodum ama gelen haberlerde gordugum o kocaman kamera sensorunu gorunce vazgectim. En kisa zamanda alicam bence mantikli yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenozgur

teşekkürler peki çıktığında fiyatı ne gibi seviyelerde olur ?

en-en-en iyi ihtimalle 1500TL (ki hiç sanmıyorum ama )
  • Bekle dostum.. Suan nexus 4 kullaniyorum. Lg g2 ve nexus 5 bir ciksin hele gidip bir test edeyim icime yatarsa ikisinden birini alirim yatmazsa nexus 4 ile devam..

• Balawitz kullanıcısına yanıt
    evet banada biraz büyük geldi telefon haberlerdeki şeyler doğruysa biryerde 4K video destekleceğini okumuştum 1080p 60fps vs vs. ama dslr makineler bile bunlara sahip değilken bir telefonun sahip olması ilgimi çekti
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    fiyatı yüksek olabilir diye düşünüyorum 1.200tlyi aşmaması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg g2 yi ve nexus 5 yurtdisindan ne kadara alirim ve ne zaman gelio bunlar tr ye??

• quote:

fiyatı yüksek olabilir diye düşünüyorum 1.200tlyi aşmaması lazım

O zaman bence boşa beklemeyin. Fiyatı ilk çıktığında mümkünü yok 1200 seviyesinde olmasının. Nexus4 de bomba cihazdır.

• Vaktiniz varsa bekleyin, nexus 5 çıktığında nexus 4 fiyatları da aynı kalmaz büyük ihtimal düşürür, o zaman istediğiniz ikisini karşılaştırıp aradaki farka değiyorsa nexus 5 değmiyorsa nexus 4 alırsınız.
  • Bence basarili nexus, nexus 4 oldu. Yeni nexus 5, 4 kadar tutmaz gibime geliyor. Motorola uretinceye kadar mukemmel bir nexus(kamera, kulaklik hoparlor tasarim donanim her sey yani) olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Bence basarili nexus, nexus 4 oldu. Yeni nexus 5, 4 kadar tutmaz gibime geliyor. Motorola uretinceye kadar mukemmel bir nexus(kamera, kulaklik hoparlor tasarim donanim her sey yani) olmayacak

hocam nexus5 ne kadar girer turkiyeye..? nexus4 1400 den girmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: kudretxxx

quote:

Bence basarili nexus, nexus 4 oldu. Yeni nexus 5, 4 kadar tutmaz gibime geliyor. Motorola uretinceye kadar mukemmel bir nexus(kamera, kulaklik hoparlor tasarim donanim her sey yani) olmayacak

yok hocam Nexus4 1199 TL'den girmişti.

hocam yanlışınız var :)

• çok teşekkürler arkadaşlar hepiize nexus 4e karar verdim canavar gibi telefon herkese iyi günler

• quote:

çok teşekkürler arkadaşlar hepiize nexus 4e karar verdim canavar gibi telefon herkese iyi günler

şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

quote:

yok hocam Nexus4 1199 TL'den girmişti.

hocam yanlışınız var :)

kudretxxx haklı. 1399 TL'den girmişti Nexus 4

• almazsanız en az piyasaya çıktıktan sonra 3-4 y beklemiz lazım

kullanıcıların olumlu yada olumsuz eleştirilerini beklemeniz piyasa fiyatlarının oturmasını beklemeniz lazım

yada bejklemeyip nexus 4 alın

bence hiçbir fark yok teknolojik alette beklemek bana göre çözüm değil

alın kullanın
  • çokk teşekkürlerr

• Hocam Nexus 4'te artırılabilir hafıza yok. Eğer çok fazla bir medya depolamam diyorsanız güzel telefon. Ama Depolama da önemli benim için diyorsanız bir daha düşünün derim. Yine de şimdiden hayırlı olsun.

Edit: Nexus 4 16 GB dahili hafızayla geliyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Walkers -- 12 Eylül 2013; 20:00:57 >
  • ipod touchda baya yetiyor idi pek oyun manyağıda değilim o konuda iyice düşündüm yekpare bitişik gövdeler bana çok daha güzel geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.