Şimdi Ara

şu zamanda samsung s2 almak mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s3 istemiyorum gereksiz büyük ve pahalı, w ve ace'ta da pek bir numara yok gibi. s2 cazip gibi duruyor ama alsam şu anda 1300 civarı tr garantililer salaklık etmiş olur muyum? ya da mezarcılık yapıp beklesem mi biraz daha 1000'e falan düşer mi?

• 2. el galaxy s3 alabilirsin bence kenarları biraz kıvrımlı olduğu için büyüklüğü kaba durmuyor.Ayrıca şimdi alırsan işini görebilir fakat ilerde işe yaramaz.(1 sene sonra)
    galaxy nexus ta tercih olabilir.
  • Niye alınmasın.Gayet iyi bir cihaz.Yazılım olarak Nexus u,donanım olarak S2 yi öneririrm.Ha alabiliyorsanız tabiki S3 alın.
  • Bence yeni Nexusları ve S2 Plus'ı beklemek, daha mantıklı.
  • cevaplar için teşekkürler. Ama s2 benim için ideal de fiyat açısından 1300 civarında dolaşıyor daha iner mi, sonuçta yeni bir telefon değil ona o kadar para vermek mantıklı mı ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung s3 vatanda 1588 yani 1300 e s2 almaktansa az daha koyup s3 alın derim ben
  • Bende aynı çıkmazdayım. Ailem s3 alalım bitsin diyor bende s3 tasarımını ve büyüklüğünü beğenmiyorum, aileme masrafta olmak istemiyorum fazla. Acaba s2 alsam salaklık mı ederim yoksa bir iphone 4 mü alsam? Çok kararsızım, ilk akıllı telefonum olacak bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Bende aynı çıkmazdayım. Ailem s3 alalım bitsin diyor bende s3 tasarımını ve büyüklüğünü beğenmiyorum, aileme masrafta olmak istemiyorum fazla. Acaba s2 alsam salaklık mı ederim yoksa bir iphone 4 mü alsam? Çok kararsızım, ilk akıllı telefonum olacak bu arada.

iPhone 4 almayın bence. Eğer alabiliyorsanız S3 alın ama masraf olmak istemiyorsanız dediğiniz gibi S2 alın. Ama iPhone almayın bence. Bu arada HTC one s bakmanızı öneririm. Veya Xperia T yi beklemenizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Bende aynı çıkmazdayım. Ailem s3 alalım bitsin diyor bende s3 tasarımını ve büyüklüğünü beğenmiyorum, aileme masrafta olmak istemiyorum fazla. Acaba s2 alsam salaklık mı ederim yoksa bir iphone 4 mü alsam? Çok kararsızım, ilk akıllı telefonum olacak bu arada.

iPhone 4 almayın bence. Eğer alabiliyorsanız S3 alın ama masraf olmak istemiyorsanız dediğiniz gibi S2 alın. Ama iPhone almayın bence. Bu arada HTC one s bakmanızı öneririm. Veya Xperia T yi beklemenizi.

Anladım iphone u çok düşünmüyordum zaten. İyi bir şey alalım uzun süre kullan diyorlar, yarın bir gün s4 çıkacak s2 iyice eskiyecek diyorlar S2 alsam uzun süre götürür mü beni, bir de sizde s2 var galiba bataryası ne kadar gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 16 Eylül 2012; 10:34:03 >

• quote:

quote:

quote:

S2

Anladım iphone u çok düşünmüyordum zaten. İyi bir şey alalım uzun süre kullan diyorlar, yarın bir gün s4 çıkacak s2 iyice eskiyecek diyorlar S2 alsam uzun süre götürür mü beni, bir de sizde s2 var galiba bataryası ne kadar gidiyor?

Beklentilerinize bağlı.Şahsen S2 uzun süre götürür ve ben öyle yapacağım.Günde 8 saat müzik dinlediğim oldu ve o şarjda 1.5 gün çok rahat gitti.2 gün giderdi belki ama şarja taktım akşam kapanır felan diye.Ama eğer internette dolaşırsanız,oyun oynarsanız sizi 3 saat zor götürebilir.Temel kullanımda 1.5 gün üstü rahat gidiyor dediğim gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

S2

Beklentilerinize bağlı.Şahsen S2 uzun süre götürür ve ben öyle yapacağım.Günde 8 saat müzik dinlediğim oldu ve o şarjda 1.5 gün çok rahat gitti.2 gün giderdi belki ama şarja taktım akşam kapanır felan diye.Ama eğer internette dolaşırsanız,oyun oynarsanız sizi 3 saat zor götürebilir.Temel kullanımda 1.5 gün üstü rahat gidiyor dediğim gibi.

Tamam teşekkürler, ciddi anlamda S2 ye doğru kaydım. Biraz fiyat araştırması yapayım en uygun nerede

• hala gideri olan bi telefon... şu an alınsa en az 2 sene daha işini sonuna kadar görebilir bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.