Şimdi Ara

Şu tyt matematik sorusunun cevabı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 20 Mart 2020; 11:52:58 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

her paket 1,2,4,8,16 bilye alabilir en büyük ortak katları 16. cevap D oluyor
    Sağol bunun pratik çözüm yolu var mı?Nasıl işlem yapılması gerekir?

hepsini ortak bölen en küçük asal çarpanla bölmeye başlıyoruz. görüldüğü gibi hepsi 4 defa 2 ye bölündü ve başka ortak çarpanları kalmadı. 2.2.2.2=16 bu da en büyük ortak bölenleri oldu

• quote:

hepsini ortak bölen en küçük asal çarpanla bölmeye başlıyoruz. görüldüğü gibi hepsi 4 defa 2 ye bölündü ve başka ortak çarpanları kalmadı. 2.2.2.2=16 bu da en büyük ortak bölenleri oldu
    Hocam hani siz 1,2,4,8,16 yamışsınız ya toplayınca 31 oluyor.Ancak 1 nerden geliyor.Kusura bakma yıllardan beri bu konuya bakmadım şuan youtube da benim hocam matematik tyt videolarını izliyorum 13. videodayım ardışık sayılardayım bu kısma daha gelmedim.(Yıllardan beri bu konuya bakmamıştım)

• turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    tüm sayıların ortak böleni 1 dir. yani 1 tane bilye alan paketler olabilir. tüm paketlere 1 tane bilye koyarsan yine istenen şartı sağlamış olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdan anlıyorumki herşeyi unutmuşum.Sizin bilginiz var sanırım.Bu videoları izliyorum tyt için işe yarar mı sizce?
    Benim Hocamyoutube
    2020 / İlyas GÜNEŞ - YKS - (TYT) Matematik Dersi - Tanıtım Özel
    https://www.youtube.com/watch?v=xkKC5_oFlg0&list=PL5kIOunpmSBPrnpCR5s6sZxKzIsQzIOke

tabi ki işe yarar zaten ebob ekoktan direkt olarak soru gelmiyor. soru içinde kullanman gerekebiliyor. izleyip sorusunu çözsen sıkıntı çekmezsin

• quote:

tabi ki işe yarar zaten ebob ekoktan direkt olarak soru gelmiyor. soru içinde kullanman gerekebiliyor. izleyip sorusunu çözsen sıkıntı çekmezsin
    İzliyorum izliyorum ama aklımda kalmıyor işte :( Tekrar tekrar izlemek gerekiyor.Umarım başarırım şu tyt yi.Ayt içinde başvuru yaptım ama yapabileceğimi sanmıyorum zamanım yetmicek çünkü daha tyt yi yapamazken birde daha ağır konular olan ayt yi nasıl yapcam bilmiyorum.Tabi ben geç başladım çalışmaya son 10-12 gündür çalışıyorum.3-5 ay önce olsayda mutlaka fark olurdu.

Cevabı bilmiyorum.Ancak şıklar a)2 b)3 c)4 d)5 e)6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 20 Mart 2020; 13:49:48 >

• quote:

x ve y ile gösterilen sayıları toplarken o kutucuğu iki defa toplarız. 1 den 7 ye kadar olan sayıların toplamı 28 olduğundan 31-28=3 o kutuya 3 yazılması gerekiyor
    Vay hocam ya sen profesörsün galiba hemen yaptın.Ben bu kadar basit bile soruyu yapamıyorum tytde ne yapıcam bilmiyorum.kafam almıyor.Sen nasıl bu kadar pratik çözüyosun banada tüyo verde bende yapayım.
    Bu arada ben o soruyu bir siteden almıştım zaten şu youtube kanalında diye yazmış sonradan gördüm evet cevap 3 müş
    Geo Matikyoutube
    TYT Matematik Denemesi- ÖSYM TARZINDA SORULAR (Bölüm-1)
    https://www.youtube.com/watch?v=79_DzyUi9J4

• Bu yıl kesin ebob ekok gelicek öğrenmeye bak

hocam en temel sorular bunlar. bu tür soruları daha komplike hale getirebiliyorlar o zaman zorluyor bazen. siz çalışın illaki iyi seviyelere gelirsiniz herkes böyle başlamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: NEPENTHEnd

Bu yıl kesin ebob ekok gelicek öğrenmeye bak
    Ebob ekok sorusu demi bu daha buraya gelemedim.Youtubeda benim hocam tyt matematik videolarını izliyorum ardışık sayıları izliyorum 14. videoyu bitirdim şuanda şu videodayım:
    Benim Hocamyoutube
    12)İlyas GÜNEŞ - Ardışık Sayılar - V (TYT-Matematik) 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=Vk3kjR1sVww

ama anlamıyorum tekar tekrar izlemem gerekecek umarım kafama girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 20 Mart 2020; 14:6:54 >

Ben yazın selim yüksel(bıyıklı matematik) 'ten izleyip 345 çözmüştüm. Baya oldu hala soru kaçırmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEPENTHEnd

Ben yazın selim yüksel(bıyıklı matematik) 'ten izleyip 345 çözmüştüm. Baya oldu hala soru kaçırmıyorum.
    Adamın tyt videoları 163 ayt videoları 87 adet.Ayt videoları daha fazla olması gerekmez miydi?Ayrıca çok karışık duruyor videoları sanki
    345 çözmüştüm dediğiniz nedir anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 20 Mart 2020; 14:47:48 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.