Şimdi Ara

Şu ticaret işini beceremiycekmiyim ya :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün ve bugün 2-3 saat maradonda kamp kurdum sürekli dolaştım pazarları .. Bu arada server Beramus .Dün raptor çektim +1 45 m den +6ya bastım . önden item falan yaktım baya +7 ye denedim xD tabikide yandı . Bugün ilk 15 tane abbys çektim 100 k dan ardından 7 m ye black taş aldım . Hepsi çöp item çıktı =) . 8 M zarar . Sonra 30 m den shart gördüm çektim +4 e basarken yandı . Etti bugünlük 38 m zarar. DÜn ve bugünün zararı 1 gbyi geçior :( Her para kasmaya çalışsam böyle oluor ya pff . 20 m param kaldı bunla artık ne ticareti yapıcaksam :) Artık gogog exp )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 16 Kasım 2007; 18:44:00 >

• Ticaret yapmamışın ki sen şansını zorlamışın. Ticaret için ucuza alıcan normal fiyata satıcan ama şu sıra piyasa düştüğü için çoook ucuza alıp ucuza satman lazım.
  • aldıklarım ucuzdu zaten .. Amacım aldığım o itemleri basıp satmaktı ama nerde o şans :))
  • sen üst üste + basarsan tabi yanar abicim ya

+6 bastıkdan sonra bi kaç gün bekle ve öyle bas derim üst üste zorlama yani
  • valla bigün baktım bankada yılbaşından kalma shell var +1 basıyım dedim 2 3 4 5 6 derken 7 oldu tabi para kalmadı dex basamadım 500m e sattım sonra 300m e salak salak glave aldım onun üstüne kalanlarla item bastım olmadı o glave ile +4 IB takas ettim +6 ya bastım +6 ıbye adam +8 cleaver ve +7 cleaver teklif etti kabul ettim ertesi günü soyuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meewtwo -- 16 Kasım 2007; 19:42:22 >
  • kardeş raptoru +6 bırak.150mden sat.boşa uğraşma.bn 2 tane bastım.3gb kar

• quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

dün ve bugün 2-3 saat maradonda kamp kurdum sürekli dolaştım pazarları .. Bu arada server Beramus .Dün raptor çektim +1 45 m den +6ya bastım . önden item falan yaktım baya +7 ye denedim xD tabikide yandı . Bugün ilk 15 tane abbys çektim 100 k dan ardından 7 m ye black taş aldım . Hepsi çöp item çıktı =) . 8 M zarar . Sonra 30 m den shart gördüm çektim +4 e basarken yandı . Etti bugünlük 38 m zarar. DÜn ve bugünün zararı 1 gbyi geçior :( Her para kasmaya çalışsam böyle oluor ya pff . 20 m param kaldı bunla artık ne ticareti yapıcaksam :) Artık gogog exp )

Upgrade ile ticaret sağlıklı değil...
    Ucuzdan alacan pahalıya veya normal fiyatına satacan..Upgrade işi zor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anvile güven olmaz hiçbir zaman . Şimdi sen ticaret yapmamışsın ki hem . Ticaret dediğin şey alırsın 10 liraya satarsın 15 liraya 5 lira karın olur . Bu ticaret . Senin yaptığın hata şansına güvenmek olmuş .
  • upgrade şans işi sen şansını zorlamışın cok fazla olmamış
  • evet upgrade şans ister.
  • Of farkındayım salaklık yaptımın :( Raptor ve shardı ucuzdan almıştım keşke uprade yapmadan satsaydım
  • upgradeyle ne uğraşıyosun ki
  • ticaret alım satım ile olur öle olmaz yada ucuza alıp satcaksın ...
  • sen şansını fazla zorlamıssın .
    mesela dün 150 m e +3 giga aldım .
    3 trina 3 bus 2 şer saat arayla upgrade ettim aksam 575 m e +6 olarak sattım
    bana maliyeti 250 m bile değildi :)
    gecen günde raptor +7 yi 150 m e sattım 2 dk sonra adamın birisi bagırıyor raptor +7 110 m die direk cektim aksama dogru +7 toto + +7 exp deepscar + 20 m le değiştim .
    ertesi sabahta toto ile deepi 3 tane gyphon armor trina +6 warrior sell 2 tane dex 9 takı ile değiştim .
  • bende kır mızı kutu aldım shell cıktı abbys aldım 2 tane birinden shell biinden cook cıktı sorma para yokki ticaret yapiiim 100k la geziyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.