Şimdi Ara

Şu sweat in içine nasıl bir gömlek gider,güzel giyinenlerden yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyaz bir gömlek güzel gider ama sana tavsiyem bir siyah sweet giymen üzerinde de parlak yazı olsun gece nüansın bol olur bkz. Kenan Doğulu kostumlerine
  • hocam az önce biraz muhahaha yaptım da şimdi gerçek cevabımı yazıyorum, onun altına yakası çok yukarda olmayan ve ince bir boğazlı body giyin. siyah olsun. ve body'nin rengi solmamış olsun. o üste giyeceğin sweat'in de yakasını istediğin kadar aç. alta da koyu bir renk bir jean giyin(koyu mavi~tonları)
  • Sıfır ya da V yaka sweat lerin içine gömlek giymeni öneririm. Hatta bu aralar moda zaten.

Ha bunun içine de gömlek giyersin ama spor durmaz. Partiye uymaz.
  • uzun kol beyaz gömlek+bej cargo pant 10 numara olr...
  • evde otur daha iyi
  • beyaz gomlek giy yakaını dısarı cıkart tekını büzüştür yakanın ben aynı şekilde kazak giyiorum gzl oluyo

pant. olarak da açık mavi yırtıklı bir kot giy aşaı dooru daralan paçalılardan bi de converse canvas kadife giydin mi tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 10 Şubat 2007; 23:56:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdaseroglu

bunun altına değil de üstüne gömlek giy bence kimse görmesin

• ya bu zaten yakali bi sweat neden üstüne bide gömlek giyceksin ki?
    yakasiz bi t-shirt bul üstüne gömlek olur çift yakali gömlek garip durur.
    üstüne V yaka ince tarzda kazaklar var onlar bitane al.

kot: mavi bi kot güzel gider

altinada beyaz adidas'lar çamurlu olmasinlar ama
  • Yakalı ve düğmeli bir sweat ın içine gömlek giyilmez..
  • renk feci de lacoste ambleminden yırtarsın orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Yakalı ve düğmeli bir sweat ın içine gömlek giyilmez..

valla kralını tanımam istediğimi giyerim.. kimseyide tınlamam.. öle yaptıkça daha beter oluyo..
  • öncelikle şunu söyliyim.Bende bu rengi görünce dedim ayy bu ne,sonra aynısından çok ortamcı 1 arkadaş aldı.Yonjaya resmini koydu ve inanmazsınız günde 10 yorum filan geldi çocuğa.Dayanamadı sildi resmi baktı çok yükleniyorlar.
    Parti büyük, Ankara da eski kapanan Raja nın yerine açılan Votka adlı 1 mekan.. Başkent,Bilkent kızları geliyor yani bütün ortamcı kızlar orda o yüzden böyle bir seçim yaptık
    stigmata
    saolasın kardeş desteğin için sen olmasan burda 1-2 kişi linç edecekti valla beni önerilerin için saol.Arkadaşların önerilerine göre 1 alışverişe çıkacağım =)

SAVIAR
    haklısın 2 düğmeli yanyana olmazda,giyenler oluyor bakalım tutarsa bizde birşeyler yapacağız.

McCarthy
    güzel seçim olmazsa o şekil bir kombinasyon deneriz.

ccaparli
    günümüz kızlarının neyi sevip-neyi sevmediğini biliyorsun dostum,helal

firtikk
    dik yaka beyaz gömlek satan yer bulamadım ya.. Bu arada converse canvas kadife ??

nJOY
    işte kafamda olan cevap buydu.. 1 tane siyah body var boğazlı deforme olmamış onu düşünüyorum ama daha güzel bir öneri bulana kadar DH den,senin önerindeyim

gael
    adam giyiyorda biz niye giymeyelim ? sende giyme diyorsun,anladım ok saol.
    Ayrıca beyaz ın biri bana anlatsındaki kazaklarının markasını 1 öğrenirsen çok sevinirim ya.Adam harika giyiniyor.

hEnrY_rDL
    saol arkadaşım ya daha iyisi senin olsun ,okul gömleği tarzında beymen kalın dik yakalı lacivert 1 gömleğim var.Deniyeceğim 1 içine

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler,gerçekten türk toplumu giyinmeyi biliyormuş.Helal valla

Hala tekliflere açığım

• Omzuna ince bir kazak al.İyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuLTeC III -- 11 Şubat 2007; 2:00:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuLTeC III

Omzuna ince bir kazak al.İyi gider.

Bak bu olur işte..
  • pembenin üstüne de ne renk kazak alcaz kardeş ya ?
  • içine beyaz,ince mavi çizgili gömlek tam süper olur
  • ince mavi çizgili gömlek hmm,düşüneceğim.
  • beyas bi gömlek giy wucudna otursun kalca hizasında,üstüne bordo bi ince v yaka yine wucuduna oturan bi kazak al ama gömlekin alttan gozukcek..altınada siyah hafif parlak bi keten dar paça giy biras kalınlardan..ayakkabı olarakta beyaz bi converse olablir biras uyumsuz olsada ben hep bole sewerm ayakkabı biras ayrı bi dunya olmalı..saclarını yaptrmadan gitme,uzun dik we bras dağınık olsun ama sadece spreyle yada daxla,siyah weya tenine uygun gumuş bi kupe tak tmm oldu bitti..tarzına gorede gözlerine hafif kalem cekeblirsin bnce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 11 Şubat 2007; 3:49:20 >
  • reklam kokan işler bunlar
  • ya bunun altina veya ustune bişey giyilmez ki?
    ortam zaten sicaktir büyük ihtimal ondan üzerine bi mont , polar veya en iyisi bi ceket al hani bu yamali yirtik ceketler var yada beyaz düz cekette olur karizma olur
    ama fazla kasma derim sonucta millete kendini begendircen diye giyinme.
    senın hoşuna ne gidiyorsa onu giy. yanı kızları sanmam okadar üst başa bakacagini helede öyle bi ortamda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.