Şimdi Ara

Su Soğutma İçin Tavsiye{Kap+Radyatör}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler su soğutma için ben plastik kap yerine aluminyum bi tane istiyorum ama büyükcene bşi nese bi tane de bakır radyatör lazım bu ikisini istanbul içi nerden bulabilirim ya da elinde varsa gönderebilcek olan her türlü foto için emreKBS@hotmail.com PM de atabilrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 3 Eylül 2004, 1:14:15 >

• bakır radyator tofas radyatoru sanayı sıtesınde bulursun ama bı cıkısına kendın rekor takmak zorundasın.
    alımınyum yapıcana plastık yap pek bısey fark etmez ben plastık kullanıyorum suan hava 7 derece cpu 32 derece abıt an7 zalman blok
  • ersin in dediii gibi tofaş kalörifer radyatörü iii olur ben de alcam yarın bi dene!!!! 30cm boylarında bakır petek dizayn bi arkdaş bu radyatör...
    30miltl radyatör+ 5mil tl musluk olraka satılıyo buna bi de davlumbaz kestircem

kap olarak da ben 5lt efes fıçı kullanıoyorum tavsiye ederim.....................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

ersin in dediii gibi tofaş kalörifer radyatörü iii olur ben de alcam yarın bi dene!!!! 30cm boylarında bakır petek dizayn bi arkdaş bu radyatör...
    30miltl radyatör+ 5mil tl musluk olraka satılıyo buna bi de davlumbaz kestircem

kap olarak da ben 5lt efes fıçı kullanıoyorum tavsiye ederim.....................

+1

tofaş kalorifer radyatörü var 15*30cm bakır. radyatörün yapısı ii debiyi düşürmüyor + 5mly luk musluk taktınmı canavar gibi olur . 2 tane 12cm fanı yan yana koyup soğutabilirsin radyatörü .

Radyatörü almaya gittiğim zamanki diyaloğu anlatayım.

-Radyatör varmı ??
    -Araba ne ??
    -Arabaya takmıyacam ?
    -Ne için kullanacan ??
    -Bilgisayarı soğutacam?
    -Höö?
    -Sessizlik . (Satıcının bana acayip bir bakışı)
    -.....
    bitmez...

Confusion senin cpunun soğuma nedeni kafayı bulmuş olmasından kaynaklanıyor.efes fıçı falan.Düzeltme aslında cpu soğumamış kafayı bulduğundan dolayı doğru ölçüm yapamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 3 Eylül 2004, 9:41:26 >

• miyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
  • Orjinalden alıntı: real_jackals

Orjinalden alıntı: Confusion

Radyatörü almaya gittiğim zamanki diyaloğu anlatayım.

-Radyatör varmı ??
    -Araba ne ??
    -Arabaya takmıyacam ?
    -Ne için kullanacan ??
    -Bilgisayarı soğutacam?
    -Höö?
    -Sessizlik . (Satıcının bana acayip bir bakışı)
    -.....
    bitmez...

aynı muhabbet bede de oldu :) ama bana 20*25 alüminyum verdiler (hangi arabanın bilmem), acaba bakır ile çok fark varmıdır arasında
  • tofaş derken 90 modelden önceki radayatörlere bakman lazım. 90 dan sonra hepsi alüminyumdur. Şu anda bir adet bizim dükkanda var ama delik. Alüminyumların tamiride olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece sıcak su için kombi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla 90 model bilmem ben 2 saat önce bi çıkma aldım 15mil tl yarın davlumbaz ve çıkışları yapılacak pazar günü sisteme takarım herhalde sora sonuçları yazarım....
    boyut: 30/16cm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.