Arkadaşlar frontpagede basit siteler hazırlayabiliyorum fakat benim yapmak istediğim şey firma rehberi tarzında birşey. Fakat bu tarz sitelerin formatı daha farklı gibi. firmalar kendilerini ekleyebiliyorlar vs. sizden ricam şu siteleri bi inceleyin. Bunların formatı nedir, hangi programla yapılır, incelikleri nelerdir. Az çok bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar...
1. site , PHP formatlı 2. site , PHP formatlı 3. site , ASP formatlı
Bu tip siteleri yanılmıyorsam, Dreamweaver ve Frontpage programları ile yapabilirsiniz.
Yazarken yanlışlık yapmışım, 2. Site ASP , 3. site PHP olucak
teşekkür ederim. ben aslında 1. sitedeki gibi birşey yapmak istiyorum. tam konuya uygun bir format. php yi iyi bir şekilde öğrenmem için sizce ne gerekli. ya da 1. site nin bir hazır programı mı vardır acaba. ne ile yapılıyor frontpage mi kullanılması gerek? ya da php nin farklı bir programı mı var?
Sadece görsel tasarım yetmez. Web programlama bilmen gerekir!
quote:
Orjinalden alıntı: House
Sadece görsel tasarım yetmez. Web programlama bilmen gerekir!
eet tek onla bıtmıo
Hazır site şablonları kullanarak da harikalar yaratabilirsiz. Çok da fazla programlama bilmenize gerek yok. İleri seviyede özgün programlama harikaları siteler oluşturmak istiyorsanız, web programlamayı çok iyi bilmeniz gerekiyor.
Programlama ve tasarım ayrı alanlardır. Çok iyi programlarsız, işleyiş bakımından tatmin eder, fakat görüntü vasat olunca yine genel olarak tatmin etmez.
İkisinide dengeli olarak bilmek veya alanında uzmanlaşmak gerekli.