Şimdi Ara

ŞU SİSTEME de Bİ YORUM ÇAKABİLİRMİYİZ YARIN ALIYORUMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PENTİUM D940 3.2GHz 800mhz 2*2mb 64bit 775p
    ASUS P5LD2
    SAPPHİRE X850XT
    SEGATE 300GB SATA2 7200rpm 16mb cache
    sony 17" hs75d5 TFT lcd ekran
    KİNGSTON DDR2 1024KB 533MHz

yorumlar için şimdiden teşekkürler...

• hayırlı uğurlu olsun gayet güzel güle güle kullan...
  • herşey güzel yalnız ekran kartın kötü. mutlaka değiştirmelisin. x850xtler birçok sorun taşıyor.ben onun yerine 7600gt al derim. hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictvsMMXI -- 4 Temmuz 2006; 3:41:05 >
  • hocam sistem gerçekten çok iyi alırsan pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC GRADY -- 3 Temmuz 2006; 22:47:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

hocam sistem gerçekten çok iyi alırsan pişman olmazsın

laptop ev kullanıcıları için gayet gereksiz.zaten ev için laptop alanlara hasta oluyorum
    edit:arkadaş mesajı değiştirdiği için yukarıda yazdıklarımı görmezden gelebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 3 Temmuz 2006; 22:50:08 >
  • hyrlı olsun d940 gzl bı ıslemcı oc la super pı 1m de 32 sn cok rahat alıyor
  • mythshadow gerçekten sorunlu bi kart mı?sorunları neler?daha önce bu forumda bu kartan efsane gibi bahsedilirdi.7600gt nin 128bit olması bana dez avantajmış gibi geliyo.sagolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kaç öneri lazım
    8 yıl önce açıldı
    Buda ben arkadaşlar [Videolu]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

mythshadow gerçekten sorunlu bi kart mı?sorunları neler?daha önce bu forumda bu kartan efsane gibi bahsedilirdi.7600gt nin 128bit olması bana dez avantajmış gibi geliyo.sagolasın

7600gt'nin 128 bit olmasını kafana takma
    256 bit olan X1800GTO ile kafa kafaya puanlar ve frame'ler alıyor testlerde
  • ramler twinmos olabilir. 533 Mhz acaba max hız mı yoksa başka birşey mi bilmiyorum. Anakart destekliyorsa 800 Mhz de çalışabilen ram almak daha iyi olur. lcd ekranın özelliklerini bilmiyorum. Kontrast tekki süresi filan dikkat etmek gerekir. X850xt ler artık geride kaldı bence. Şuan aklımda bir kart yok ama 7600 olabilir. X1800 serisi de iyidir.
  • overclock düşünüyorsan D930 alıp biraz tokatlarsın, eline fazladan 50 $ geçer, oyun bilgisayarı düşünüyorsan lcd yerine crt al derim samsung 997 MB işini görür, monitör farkından 55-60 $ daha eline kalır, 40-45 $ kadar daha bütceni zorlarsan (toplam yaklaşık elinde fazladan 150 $ olur) 7900GT alabilecek seviyeye gelirsin, D930 - 7900gt ikilisi D940 - x850xt ikilisinden oyunlarda çok daha iyi performans verir.
  • ekran kartı 7600gt olabilir
    ramler 667 olmalıbu saatten sonra 533 almanın bi anlanmı yok.fiyat farkı da az zaten.
    lcd gayet iyi seçim philips 107x6 yi da öneririm.ben dahil bi çok kişi kullanıyo herkeslerde memnun.
    lcd lerde belli bi kaliteye geldi oyunlarda da hiçbi sorunları yok...
  • D930 - 7900gt - 997mb(crt) üçlüsü, D940 - x850xt - sony 17" hs75d5 üçlüsünden oyunlarda daha iyi performans verir.
  • bugun alacam ama hala karar veremedim.128bit fark çok etki yapar mı acaba?testlerde cidden 7600 başarılı ancak bit ve pipeline farkı kafamı karıştırıyo.yalnız x850 lerde piyasada yok.ldc yi PHILIPS 170S6FB LCD ye düşürdüm kontrastı ve parlaklığı sony e göre daaa yüksek tepki süresi ise 8m.busayede belki x1800 serisinden alırım...
  • quote:

bugun alacam ama hala karar veremedim.128bit fark çok etki yapar mı acaba?testlerde cidden 7600 başarılı ancak bit ve pipeline farkı kafamı karıştırıyo.yalnız x850 lerde piyasada yok.ldc yi PHILIPS 170S6FB LCD ye düşürdüm kontrastı ve parlaklığı sony e göre daaa yüksek tepki süresi ise 8m.busayede belki x1800 serisinden alırım...

sen x850xt alma taraftarısın gibi geldi bana. 7600gt ile yanı neredeyse performansı veriyorlar. 7600 daha testlerde daha iyi. belki x850xt daha iyi ama senin başına bela olacağı kesin. ekran kartı forumuna bak. ne dediğimi anlarsın. açılan topiclerin çoğu x850xt lerin yarattıkları sorunlarla dolu. çok ısınıyorlar. 60- 70 dereceden bahsediyorum. ekranda birtakım çizgiler çıkıyor vs. vs. hepsi x850xt hakkında yazılan sorunlar. karar senin ben seni etkilemek istemiyorum ama sen bence x850xt den vazgeç. pişman olma servislerde sürünme. zaten eskidi artık o kart. illa ki 7600gt alman şart değil. başka modellere yönel. ama paran fazla değilse 7600gt almaktan başka çaren yok gibi. aileni ikna et alabilirsen 7800 al. alamayacaksan da atinin orta seviye de başka modellerine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictvsMMXI -- 4 Temmuz 2006; 21:03:38 >

• güzel sistem
  • şimdiden hayırlı olsun ama şu yazdığın parçaların fiyatı sanki biraz yüksek gibi geldi ğeşin alıyorsan daha uygun yerlere bakabilirsin
  • yaw bu sistemler hakketten gereksiz pahalı olmuyomu yani en alası 3 ay sona görünmeyecek.. ben anlamıyorum pc teknolojisine yetişmek bana zor ağam.. hayırlı olsun ne diyem..
  • aslında pahalı deil.hoparlor, klavye, kamera, yazıcı ve kasa da dahil 1950ytl ye.bunlarında orta ayar fiyatları var.aslında ilk başta indirimli fiyat olarak 2400ytl istedi kerata; ama onun doğduğu sehirde okuduğu mu söyleyip zayıf noktasını bulunca fiyatı buraya indirebildim.alırken biraz daha indirebilirim.
  • quote:

bugun alacam ama hala karar veremedim.128bit fark çok etki yapar mı acaba?testlerde cidden 7600 başarılı ancak bit ve pipeline farkı kafamı karıştırıyo.yalnız x850 lerde piyasada yok.ldc yi PHILIPS 170S6FB LCD ye düşürdüm kontrastı ve parlaklığı sony e göre daaa yüksek tepki süresi ise 8m.busayede belki x1800 serisinden alırım...

sen hala 256-128 bit olayını kafana takıyorsun
    ben bir yolunu bulayım elideki 256 bit kartı satıp 128 bit palit 7600gt alacağım, düşün artık
  • Ben o paraya;

INTEL D 940
    INTEL 975BX ANAKART
    SAPPHIRE 512MB ATI RADEON X1900XT
    2 X 1 GB CORSAIR 533MHz

almıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.