Şimdi Ara

Şu Sistem İçin Monitör Önerisi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem almaya karar verdim. Kasayı çoktan topladım. Yalnızca monitör konusunda kararsız kaldım. Zaten monitörden pek anlamam. Şu sisteme eklendiğinde sırıtmayacak ve performansı en az orta-iyi seviyede olacak bir monitör istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

NOT : Ekran kartı sisteme biraz basit kaçmış demenize gerek yok. İşlemciyi iyi tutup en az 4 sene kullanmak istiyorum. Bu nedenle çok iyi bir işlemci seçtim. Diğer parçaları da işlemciye uygun olarak belirledim. Grafik konusunda takıntılı olmadığım için bu ekran kartını yeterli gördüm. Zaten oldukça iyi bir ekran kartı. İlerleyen yıllarda işlemciyi kullanmaya devam ederken, ekran kartını güncellemeyi düşünüyorum. Tabi en az 2 sene sonra.

NOT 2 : Biraz daha paraya kıyıp iyi bir i7 işlemci al demenize de gerek yok. İyi bir soğutucu ile fx8350 benim açımdan oldukça iyi ve fazlasıyla yeterli. İşlemciyi çok fazla zorlamayacağım için sıvı soğutma sistemine de gerek duymuyorum. Battlefield 3 oyununun bu işlemciyle -ve tabi ki ekran kartıyla- en az "iyi" ayarlarda çalışacağından eminim. Ayarların "ultra" olmasına gerek yok. Zaten dediğim gibi bu konuda takıntım yok.

Tekrar teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

Şu Sistem İçin Monitör Önerisi Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurathanB. -- 11 Temmuz 2014; 23:22:09 >

• Yok mu önerisi olan ?
  • Güncel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2262vw-genis-ekran-led-monitor.html

F/P monitör bana göre.Kendim de kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2262vw-genis-ekran-led-monitor.html

F/P monitör bana göre.Kendim de kullanıyorum.

+1

tam bunu önericektimki arkadaş halletmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.