Şimdi Ara

Şu sıralar Google ve Youtube a girmekte zorlanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir haftadır özellikle Google'a girişte bağlantı hatası uyarısı alıyorum(bazen) bir kaç kere deneyince düzeliyor giriyor. Arada youtube'da da hata alıyorum ama diğer sitelerde sorun yok. OpenDns'i kullanırken, Google dns e geçtim sorun devam ediyor. Pc'yi tarattım sorun yok.. Genel bir sorun mu acaba? Sizde de var mı böyle bir sorun.

• tekadamm kullanıcısına yanıt
    Genel bir sorun sadece sizde yok
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    hocam 2 tane sorundan biridir:

1-DNs Ayarlarından DNS ayarlarını otomait al yapın

2-internet explorerı aç ayarlardan özellikler gelişmiş ı tıkla ordan sıfırla tıkla ordan kişisel ayararı sil i tıkla ve tamam de

olur..
  • SSL hatası veriyor
  • Yüklü olan programlarda ne olduğunu bilmediğiniz yazılımları kaldırın. Burada ne olduğunu bilmediğiniz bir program varsa uzmanim.net facebook adresine yüklü olan programları gönderebilirsiniz. Buradan hangisi kaldırılmalı size yardımcı olmaya çalışırız veya sorunuzu düzenleyerek yüklü olan şüpjeli yazılımların adlarını yazabilirsiniz.
    Eğer şu programlardan birisi yüklü ise kesin kaldırın:
    flash-Enhancer
    SafeSaver,
    DP1815,
    Video Player,
    Convert Files for Free,
    Plus-HD 1.3,
    BetterSurf,
    Media Player 1.1,
    Yutube**** 1.2,
    Savings Bull,
    Feven Pro 1.1,
    Websteroids, QuickShare, Lightspark, Surftastic, Software Version Updater, Media Viewer 1.1

AdwCleaner ile tarama yapın sonrasında bilgisayar resetleyecektir bitirdikten sonra malwarebytes yazılımıyla tekrar bir tarama yapın sonrasında explorer ayarlarını sıfırlayın ve chrome geçmişini tamamen sıfırlayın chrome araçlar-eklentiler kısmında eklentileri kaldırın bilmediğiniz eklentilerin tümünü devre dışı bırakın (varsa Adcash, RelopiX, Youbar, IsoBuster Toolbar, Ask.Com, Ask Toolbar, linkbuckse, BrowserDefender, Mysearchresults, aartemis??, Nation zoom Yontoo gibi) tekrar tarayıcalrı kapatıp açın % 90 düzelmiş olmalı

kesin çözümdür

• samet456 S kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgisi yok, dnslerle alakalı
  • ne dns le alakalı ne programlarla ne başka birşeyle, bakara makara kaynaklı sıkıntılar bunlar, boşuna ayarlarla uğraşmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube'a ne olmuş böyle?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc de kesinlikle virüs yada trojan yok. Zaten bu sorun başladığında yada öncesinde bir program yüklemedim.

Dns i değiştirdim yine sorun bazen oluyor.(sürekli olmuyor)

Sorun genel gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.