Şimdi Ara

ŞU SİLAH SESLERİ HANGİ TABANCAYA AİT BİLEN BABAYİĞİT ARANIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 5:20 DAKİKA

1:16:51 DAKİKA

Videolardaki gerçek silahmı, kuru sıkımı çıkaramadım.Sizce hangi model hangi markaya ait bu sesler. Deser eagle raştırdım bu markanın sesleri daha farklı.

Arkadaşlar tabanca ses effect sesleri lazım. Bu seslere benzer effect bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 30 Ekim 2012; 23:06:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maraz Ali'nin Tabancası: Silah Seslerini Tanıma

Maraz Ali, dünya çapında ateşli silahlar hakkında son derece bilgili ve deneyimli bir uzman olarak tanınmaktadır. Silah seslerini tanımlama konusundaki yetenekleri, onu kolluk kuvvetleri ve silah meraklıları arasında güvenilir bir otorite haline getirmiştir.

Maraz Ali'nin silahı, çeşitli tabanca modellerinden oluşan geniş bir koleksiyondur. Koleksiyonunun en dikkat çekici parçalarından biri, karakteristik silah sesiyle tanınan [maraz ali silah markası] tabancasıdır.

Bu tabanca, diğer silahlardan ayırt edilmesini sağlayan benzersiz bir ses profiline sahiptir. Silahın ateşlenmesi, yüksek perdeli, keskin bir patlama sesi üretir. Bu ses, genellikle daha düşük perdeli silah seslerinden kolayca ayırt edilebilir.

[maraz alinin silahı], yüksek hassasiyeti ve güvenilirliği ile bilinmektedir. Tabanca, çeşitli görevler için kullanılmak üzere tasarlanmıştır, ancak özellikle hedef atış ve kişisel savunma için uygundur.

Maraz Ali'nin tabanca koleksiyonu, silah seslerini tanımlama ve farklı silah modellerini karşılaştırma konusunda değerli bir kaynaktır. Silah koleksiyonerleri ve ateşli silahlar hakkında bilgi edinmek isteyenler, onun uzmanlığını ve bilgi birikimini takdir edeceklerdir.

[maraz ali silah] hakkında daha fazla bilgi edinmek veya onun tabanca koleksiyonunu görmek istiyorsan, resmi web sitesini ziyaret edebilirsin. Ayrıca, çeşitli ateşli silahlar ve silah sesleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Maraz Ali'nin YouTube kanalını takip edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ıslak sıkı
  • kuru sıkı gibi duruyor ama nette araştırdığım tüm tabancalarda bu ses yok dizi ekipleri bu seleri nerden buluyor
  • desert eagle mi acaba yoksa barettamı
  • Güzel o silah sesi bu bölümde ki çatışmada da çok çıkıyor o silah sesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Güzel o silah sesi bu bölümde ki çatışmada da çok çıkıyor o silah sesi

yok yahu burdaki farklı hiç benzemiyor dinledim

• BULAMADIK GİTTİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

desert eagle mi acaba yoksa barettamı

desert eagle 9mm silahın ismi. Daha çok kuru sıkı. Birde bu silahın 50 cal olanı var ki çok fena vücuda girdimi parçalamadığı organı bırakmaz.;

En Soldaki Silahın Mermisidir;

Edit: Silah sesine bu kadar takma onlar düblaj olarak sonradan eklenen sesler silahın gerçek sesi için bu videoya bak;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 30 Ekim 2012; 23:24:02 >

• 2. videodaki silah Desert Eagle. Deagle olarakta bilinir. israil mali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

desert eagle mi acaba yoksa barettamı

desert eagle 9mm silahın ismi. Daha çok kuru sıkı. Birde bu silahın 50 cal olanı var ki çok fena vücuda girdimi parçalamadığı organı bırakmaz.;

En Soldaki Silahın Mermisidir;

50 cal olanı geri tepiyor diğer modellerine göre menzili kısa lakin konumuz bu değil.Yukardaki videolarda bu sesler hangi silaha ait bunu bulmak.

desert eagle nin youtube da tüm videolarını izledim hiç biri bu sesleri vermiyor.

Çözemedik hangi model ve markaya ait videodaki silah sesleri daha kuru sıkımı onu çözemedik.

• ses sanki cs'nin dosyalarından araklanmış gibime geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

2. videodaki silah Desert Eagle. Deagle olarakta bilinir. israil mali.

desert eagle yada retay eagle kabak gibi ortada ama bu silahların sesi videolardaki sese hiç benzemiyor.

desert eagle nin youtube da tüm videolarını izledim hiç biri bu sesleri vermiyor.

Çözemedik hangi model ve markaya ait videodaki silah sesleri daha kuru sıkımı onu çözemedik.
  • quote:

5:20 DAKİKA

1:16:51 DAKİKA

Videolardaki gerçek silahmı, kuru sıkımı çıkaramadım.Sizce hangi model hangi markaya ait bu sesler. Deser eagle raştırdım bu markanın sesleri daha farklı.

Arkadaşlar tabanca ses effect sesleri lazım. Bu seslere benzer effect bulamadım.

Hocam mobildeyim senin için bakcamda filmlddr dandik tr dizileri en fazla bilgisayardan yapılmış seslerlerdir. Çünkü biz daha o konuda level atlıyamadık. Ama senin için bi dinlerim dur mesajım bulunsun.

Edit:Hocam maraz alinin kindeki HK G3 sesine benziyor internete yaz bi g3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 30 Ekim 2012; 23:34:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi dublaj sesi onların.Bişeye ulaşamazsın.
  • quote:

50 cal olanı geri tepiyor diğer modellerine göre menzili kısa lakin konumuz bu değil.Yukardaki videolarda bu sesler hangi silaha ait bunu bulmak.

Al bu da kuru sıkı olan modeli muhtemelen dizide ki seste bu ancak bilgisayar ortamı ile sesi inceltmiş veya değiştirmiş olabilirler;

• quote:

Orijinalden alıntı: metoking

Hepsi dublaj sesi onların.Bişeye ulaşamazsın.

dublaj olduğu

pc programları ile ses mi değiştirilmiş yoksa farklı bir silah modele sahip seslerden elde edip dizideki silaha mı aktarılmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metoking

Hepsi dublaj sesi onların.Bişeye ulaşamazsın.

dublaj olduğu

pc programları ile ses mi değiştirilmiş yoksa farklı bir silah modele sahip seslerden elde edip dizideki silaha mı aktarılmış.

silah sesi ama hani eski türk filimlerinde nası her silah aynı sesi çıkarıyo bu da o hesap
  • hayatımda bu kadar salak bi sahne görmedim adam rambo sanki :D

• 1:16:51 DAKİKA izleyin

sonunda buldum.

http://gamebanana.com/css/sounds/2995

%80 benzerlik var ama tam değil

Şimdi bu sesi başka siteden bulduk hangi model ve kuru sıkımı yoksa gerçek silah sesi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 30 Ekim 2012; 23:52:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.