arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. mesela internette fifa 12 multiplayer crack gördüm yüklemişler sharecasha. uyuz etti beni tabi. downloader araştırdım. bir tane buldum ama net framework hata veriyor. bu dahada uyuz etti beni. sonra başka downloader aradım. bazı aç diye tabir ettiğimiz insanlar var. gitmiş sharecash downloaderı sharecasha yüklemiş. bu sefer neredeyse laptopu kırıp atacaktım. çalışan downloader bulmak çok zor. şeytan diyorki git sharecash binasını bombala. bu dediğim şey bütün dosyalarda böyle. başka bir örnek vereyim. adam gta 4 1.0.7.0 patchine crack yapıyor. sonra onu hotfile rapid vs ye atıyor. adam indiriyor ve kullanıyor. sonra o link patlıyor. indiren adamda bunu fırsat bilip o sharecasha yüklüyor. yahu adam para geliyor diye emek hırsızlığımı yapacaksın! o adam öbür dünyada senden hesap sorar emek hırsızlığı yaptın diye. anlatmak istediğim şu. dünyada bazı yabancılar var. onlar çok aç olmuşlar. surveysiz upload edilmiş bişeyi surveyli siteye upload ediyor. görende çok uğraşıp indiriyor. çok afedersinizde b*ktan para geliyor. ya şu sharecash vb siteler kalksın, yada adam gibi downloader çıksın. bana katılan varmı? birde elinde çalışan downloaderi olan birisi bana verirse çok sevinirim. eğer biraz sizde sharecash surveyini bypass etmeye çalışırsanız sizde ruh hastası olursunuz.