Şimdi Ara

Şu ses sorunundan bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odamın duvarının arkasında yan komşu var bağırarak konusarak PC oynuyor. Evin içinde abim sabah akşam PC oynuyor bagirarak konuşarak. Komşuyu susturmadım her yolu denedim. Abim de susmuyor hatta bana kızıyor. Evde bı ton ses zaten var. Strese girmekten saatlerim gidiyor olan bana oluyor ders çalışamıyorum. Hiç bir çözümü yok söyleyim buraya ağlamaya geldim sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 3m kulak tıkacı al bizim yurtta yan odadaki malum çöl ırkı ses yapıyordu mecburen yatmadan önce takıyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

3m kulak tıkacı al bizim yurtta yan odadaki malum çöl ırkı ses yapıyordu mecburen yatmadan önce takıyodum.
    yav ben de baktım baktım bulamadım doğru düzgün bir şey. silikon buldum onlar da kulağa girmiyor zaten. müzik açıyorum çok uykum gelene kadar dinliyorum sonra çıkarıyorum ilk 2 dakika uyudum uyudum uyuyamadım tekrar takıyorum diğer türlü çıldırıyorum gidicem hepsini boğucam sinirden
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    3m sünger tıkaçları diyorsun galiba onlar için günlük diyorlar yani 1 çifti 1 gün kullaniliyormus öyle mi ? İnternetten araştırdım da uzun sureli kullanimda zararlı diyor o sünger tıkaçlar icin bak bu site
    Yeni Akit Gazetesi
    Kulak tıkacı kullanmak zararlı mıdır?
    https://m.yeniakit.com.tr/haber/kulak-tikaci-kullanmak-zararli-midir-479725.html

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.