Şimdi Ara

Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
290
Cevap
7
Favori
156.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullandıgınız çelik kazanlı koku yapmayan sebil önerisinde bulunurmusunuz acaba max 250 tl civarı olabilir.
  • Arkadaşlar bu simferin 2603 2606 2607 2608 modelleri arasında ne fark var acaba? Ben renk dışında bi fark göremedim. Sizce ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi ne

• Midea SS 1135BS almayı düşünüyorum , kullanan varmıdır?
  • kullanımı biraz zahmetli, temizliği filan var birde
  • Şimdi geldi kurdum , testleri yazacağım
     Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz sessiz, ısı ayarı yok , sıcak , serin ve soğuk var, koku yok , su çekişi kuvvetli,gece ışığı mükemmel, bosch ve siemens e üretim yapan fabrikanın ürünü, aksam birebir aynı önce bosch alacaktım , bu daha şık diye tercih ettim.. Şimdilik herhangi bir sıkıntısı yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Miki,
    acaba kaç paraya nerden aldınız birde borular ve kazan çelik mi?
    bilgi verirmisiniz?
    ben bosch rdw1570 almayı düşünmekteyim..
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bütün yorumları okudum. Suyun soğukluğunu ayarlayabileceğiniz bir sebil almayı düşünüyorum. Damacananında gizli olması tercihim.

Isı ayarlı bulamazsam BOSCH RDW 1570 SU SEBILI almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saim33

Merhaba Arkadaşlar,
    Bütün yorumları okudum. Suyun soğukluğunu ayarlayabileceğiniz bir sebil almayı düşünüyorum. Damacananında gizli olması tercihim.

Isı ayarlı bulamazsam BOSCH RDW 1570 SU SEBILI almayı düşünüyorum.

Ben kullandığım su sebilinden son derece memnunum.
    Suyun derecesi derece derece ayarlanabiliyor.
    Hazine ve borular çelik yani son derece sağlıklı.
    Şimdiki aklım olsa damacanası altta olan yani damacanası kapakla gizlenen modelinden alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 27 Ekim 2013; 21:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Şimdi geldi kurdum , testleri yazacağım
     Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum

@celebic hocam bu ve sendeki su sebilini karşılaştırırsan hangisini tavsiye edersin ?

• Arkadaşlar SUCELL ONR - S07 su sebili kullanan var mı yada hakkındaki düşünceniz nedir? Sıcak soğuk ısı ayarı varmış ve Soğuk Su Tankı Kapasitesi 4 lt.
     Su sebili kullanan var mı? Tavsiye istiyorum
  • Birde "goldmaster se-94 hb su sebili" var. Bunun hakkında da düşüncelerinizi bekliyorum.

goldmaster.com.tr
    Goldmaster Kurumsal İnternet Sitesi
    http://www.goldmaster.com.tr/su-sebilleri/se-94-hb-su-sebili/1417/detay

• Yani bence ev için hiç bulaşılmaması gereken bir şey, temizliği zor ve yapılmazsa çok kötü koku ve tadını bozuyor.

• ev için bu nasıldır arkadaşlar
  • Öncelikle celebic başta olmak üzere tüm bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.güzel paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. konunun hemen hemen baş kahramanı olan simfer sb2607 isimli ürünü bu yaz temmuzdan itibaren forumda yazılanlardan bir haber olarak detaylı araştırmam sonucu sb2607 üründen satın aldım ve halen kullanıyorum.ürünün özellikleri ve tasarımı gereği bu ürünü satın aldım.başta tereddütlerim vardı daha önce simfer markasına ait hiçbir elektronik cihaz kullanmamıştım.ürünü teslim aldıktan sonra temizlik yapıp kurulumunu yaptım ve gayet memnunum.aylardır sıkıntısız kullanıyoruz.yalnız bazı paylaşımlarda cihazın ses çıkardığıyla ilgili yazılanlar var ve aynı problem benim cihazımda da mevcut.özellikle oto soğutma konumunda o kadar yüksek ses çıkarıyorkı gece sessizliğinde rahatsız edici olabiliyor.ayrıca şunada değinmek isterim ki son zamanlarda musluğundan akan su tazzik seviyesinde bir düşüş gözlemledim.bu tarz problem yaşayan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mercato

Öncelikle celebic başta olmak üzere tüm bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.güzel paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. konunun hemen hemen baş kahramanı olan simfer sb2607 isimli ürünü bu yaz temmuzdan itibaren forumda yazılanlardan bir haber olarak detaylı araştırmam sonucu sb2607 üründen satın aldım ve halen kullanıyorum.ürünün özellikleri ve tasarımı gereği bu ürünü satın aldım.başta tereddütlerim vardı daha önce simfer markasına ait hiçbir elektronik cihaz kullanmamıştım.ürünü teslim aldıktan sonra temizlik yapıp kurulumunu yaptım ve gayet memnunum.aylardır sıkıntısız kullanıyoruz.yalnız bazı paylaşımlarda cihazın ses çıkardığıyla ilgili yazılanlar var ve aynı problem benim cihazımda da mevcut.özellikle oto soğutma konumunda o kadar yüksek ses çıkarıyorkı gece sessizliğinde rahatsız edici olabiliyor.ayrıca şunada değinmek isterim ki son zamanlarda musluğundan akan su tazzik seviyesinde bir düşüş gözlemledim.bu tarz problem yaşayan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..

Merhabalar, bende bir yıldan fazladır ürünü memnuniyetle kullanıyorum.

Ürünün soğutmaya geçtiğinde ses çıkartmaya başladığı doğrudur. Belki daha iyi bir yalıtım yapılabilirdi ama bunun dışında harika bir ürün. Suyun derecesinin birer birer ayarlanabilmesi ve iç kısımda kullanılan malzemenin çelikten oluşu benim için önemliydi.

Son zamanlarda su akış debisinin düşmesinden bende şikayetçiyim. Gerçekten dediğiniz gibi suyun debisi ürünü ilk kullanmaya başladığımdaki gibi değil.
    Bunun için ne yapmak gerekir acaba? Aklıma gelen ilk şey servisine danışmak. Yakın bir zamanda yeni eve taşınacağım artık oraya taşındıktan sonra o işe bakabilirim.
    Bu arada sizde bir şeyler bulursanız burada paylaşırsınız. Teşekkürler

• Bu konuda en bilinen ve sağlam firma Emsaş'tır. İncelemenizi tavsiye ederim.

• sebili her türlü alırsın da sebil de en önemli etken temizlik. sürekli temizle bence
  • Selamlar..

Bu Simfer 2607 üretimden mi kalktı acaba, bilginiz var mı? Internetdeki neredeyse bütün büyük alış veriş sitelerinde şuanda satışta değil. Ürün stoklarda yok. Ürünü almak istiyordum ama bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.