Şimdi Ara

ŞU SAÇMALIĞA BAKAR MISINIZ :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün sene eşe dosta akrabaya ne olacaksın diye sorduklarında geçiştirmek için belli bir adı var diye hukuk dedim. ama ezelden beri kitap açmadığım için haliyle sıralama 30 bin geldi sonra 39 bine attı okul. ee dolayısıyla hukuk felan gelmiyor. ama sanırım kendimi de öyle bi inandırmışım ki içimden bir ses HUKUK için mezuna kal diyor ikilemdeyim la ne yapsam.

edit: bir alttaki birader ne yalan söyleyeceğim olm? netler beni doğruluyor zaten boş yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felanfilanintermilan -- 2 Temmuz 2015; 14:01:47 >

• ezelden beri kitap acmamis birisi 30bin yapamaz, amk yalancisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kaldım hocam hukuk için seneye bir daha deneyeceğim temmuz sonu ağustos gibi başlayacam
  • Sen az evvel hukuk soyle hukuk boyle diye konu acmamis miydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2015yardım

ezelden beri kitap acmamis birisi 30bin yapamaz, amk yalancisi

al dostum ne yalan söyleyeceğim hatta sadece genel kültür itibariyle edebiyattan +45 hedefliyordum 35 geldi şok oldum.

• adam troll çıktı
    ama dediği doğruydu
    ne hukukta ne iibfde ne psikolojide ne pdrde vs vs vs
    tıp hariç hiç bir bölümde
    iş garantisi yok arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 2 Temmuz 2015; 13:27:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasenhayirdiir

Sen az evvel hukuk soyle hukuk boyle diye konu acmamis miydin

ya açtım da hocam başında belirttim zaten hedefi hukuk olanlar alınmasın diye. yanlış bir algıya değinmek istedim. sonra 7 senede okul bitti 1,5 maaşla büroda çalışıyorum cart curt. niye yazdığını bilmeden hukukla dolduranlar var listelerini. ona değinmek istedim.

lemansky, dostum hayırlısı olur umarım. ben belki yerleşip kırık obyle hazırlanırım diye düşünüyorum. ama yazacağım bir yerler.

yahu dostum ne troll ü Allah aşkına? orada yazdığımla burada yazdığımın ne alakası var? insanların önyargılarını bir kenara bırakıp tercih yapması gerektiğini belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felanfilanintermilan -- 2 Temmuz 2015; 13:28:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • felanfilanintermilan F kullanıcısına yanıt
    35'i nerede bunun wtf?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovaladımsevdiğimi

35'i nerede bunun wtf?

ne yazdığını anlamadım tam sonuç belgesi mi istiyorsun? buyur.
    35bininci olmamışın hani?
  • quote:

35bininci olmamışın hani?

ulan nerde 35 bin dedik kardeşim manyak mısın sen allah allahh...
    pardon yanlış anlamışım
  • quote:

pardon yanlış anlamışım

ya diyorum ne oluyor edebiyat netimi mi soruyor
    ahahahah k.bakma hacı ya özelde hukuk geliyorsa git bence qanqa
  • quote:

ahahahah k.bakma hacı ya özelde hukuk geliyorsa git bence qanqa

bro nedense özelde okumak istemiyorum. sıcak bakmıyorum hiç. ama yazarım belki bilmiyorum
    kardeş özele soğuk bakma. özele gidenler salaktır ayağı yapma. bak ben özelde tıp diş tutuyordu gittim gazi inşaat müh. pişmanım çok pişmanım
  • quote:

kardeş özele soğuk bakma. özele gidenler salaktır ayağı yapma. bak ben özelde tıp diş tutuyordu gittim gazi inşaat müh. pişmanım çok pişmanım

yok kimseye salaktır demiyorum est. da şimdi baktım özelde %50 burslu felan güzel üniversiteler gelmiyormuş zaten.ya dediğim gibi hukuk hedefim de yokki. kararsızlık boyumu aşmış ayrıca devlet üniversitesi daha iyidir mevzusu da var ya. kafamı karıştırıyor. öğrenci klübü olsun yutrdışı programları olsun efendime söyliim kampüsü felan. üniversite yılları da önemli şimdi.

hacı sen googleden tercih robotu yaz gir sıralamanı yaz orada hangi üniversiteye puanın yettiğini yazıyor. iyice bak araştır sonra bana tercih listeni yaz özelden. seni yerleştirecez güzel bir ünide güzel bi bölüme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.