Arkadaşlar resim boyutunu 16x12 ebatında ve şeffaf olarak yapacak varsa çok teşekkür ederim lütfen yardımcı olur musunuz...
quote:Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr Hocam çok teşekkür ederim bunu şeffaf lık bozulmadan nasıl 16x12 yapacağım ..
quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da
quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12.
quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12. Hocam son olarak bunu şeffaf jpeg formatında verebilir misin
quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12. Hocam son olarak bunu şeffaf jpeg formatında verebilir misin şeffaf jpeg dedin mi işte orda akan sular durur
quote:Orijinalden alıntı: fishkopf quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12. Hocam son olarak bunu şeffaf jpeg formatında verebilir misin şeffaf jpeg dedin mi işte orda akan sular durur jpeg şeffaf olmazki sen şeffaf yapsan bile arka planı yine beyaz yapar.Şeffaf olması için uzantısı png olmalı.
quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12. Hocam son olarak bunu şeffaf jpeg formatında verebilir misin Yardım edelim dedik ama kafa buluyorsun sanırım?
quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12. Hocam son olarak bunu şeffaf jpeg formatında verebilir misin Yardım edelim dedik ama kafa buluyorsun sanırım? Yok hocam ya png olarak listede gözükmüyor listedeki diğer resimlere bakıyorum jpeg formatındalar anlamadım gitti bu iş nasıl olucak
quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12. Hocam son olarak bunu şeffaf jpeg formatında verebilir misin Yardım edelim dedik ama kafa buluyorsun sanırım? Yok hocam ya png olarak listede gözükmüyor listedeki diğer resimlere bakıyorum jpeg formatındalar anlamadım gitti bu iş nasıl olucak Şeffaf jpg olmaz. Gif kabul mü?
quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog quote:Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: Geberiyolog Hocam şöyle bir şey mi Evet ama boyutların tam 16x12 olması lazım hocam ya.. bu 16 x 12 mi ödev için kullanıyorum da Öğeyi denetleden bakabilirsin hocam. Tam 16x12. Hocam son olarak bunu şeffaf jpeg formatında verebilir misin Yardım edelim dedik ama kafa buluyorsun sanırım? Yok hocam ya png olarak listede gözükmüyor listedeki diğer resimlere bakıyorum jpeg formatındalar anlamadım gitti bu iş nasıl olucak Şeffaf jpg olmaz. Gif kabul mü? Bazı öğrenciler yapmış jpeg uzantısında transparan resim nasıl yapmışlar gif de kabul etmiyorlar