Şimdi Ara

Şu pasaport'a kayıt işlerinden anlayanlar bakabilirmi acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6,5 ay önce çarşı iletişimden 1000 tl ye htc one s marka\model telefon aldım 3 ay mağaza garantisi vardır diyorlardı neyse işte babamla adamı aradık Ptt ile gönderdi telefonu ne güzel kullanıyordum 3 ay önce kayıt dışıdır diye mesaj geldi adamı aradık halletti şimdi bidaha kayıt dışıdır diyor adamı arasam halleder mi ve halletmesine rağmen bidaha dememesi için şuam ailede kimsede pasaport yok ama çıkarttırıp telefonu kaydettirsek olur mu kaç tl tutar ? Yoksa imeil mi attırcam başka telefonun ? Hep 3 ayda bir böyle mi olacak adam 600 e yakın satış yapmış çoğu son model telefon yorumlar olumlu zaten o adamlarda mı 3 ayda bir bu çarşı iletişimi bidaha mı arıyor ? Değiştirmekte istemiyorum hiç lütfen bi yol yordam gösterin yöneticilerden ricam konuyu silmemeleri taşımları önemli gerçekten :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım senin aldığın yer her yerde olduğu gibi online pasaport kaydı yapıyor yani ortada gerçekten bir pasaport yok bu sayede 3ay yada 6 ay arası btk belgelri incelemek amacıyla geçici kayıt yapıyor satıcılarda bu şekilde işi götürüyor. Siz gene arayın o gene geçici kayıt yapacaktır telefonunu gene kulannamaya devam edersin. Sizin pasaport çıkartmanız önemli değil o pasaportla en fazla 1 ay içinde yurtdışına çıkılıp geri gelinmiş olması lazım anca o zaman kendi pasaportunuza kayıt ettirebilirsin. Ayrıca telefonun modeline yapılabiliyormu bilmiyorum ama en kesin çözüm eğer sağlam bir pasaport bulamazsan kullanılmayan evde yatan ve biadaha açılmayacak bir internete girebilen telefonun imeisini kendi telefonunana çaktırmak olabilir. Ama birinci önceliğin sağlam pasaport olsun derim.
  • Yardım beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım senin aldığın yer her yerde olduğu gibi online pasaport kaydı yapıyor yani ortada gerçekten bir pasaport yok bu sayede 3ay yada 6 ay arası btk belgelri incelemek amacıyla geçici kayıt yapıyor satıcılarda bu şekilde işi götürüyor. Siz gene arayın o gene geçici kayıt yapacaktır telefonunu gene kulannamaya devam edersin. Sizin pasaport çıkartmanız önemli değil o pasaportla en fazla 1 ay içinde yurtdışına çıkılıp geri gelinmiş olması lazım anca o zaman kendi pasaportunuza kayıt ettirebilirsin. Ayrıca telefonun modeline yapılabiliyormu bilmiyorum ama en kesin çözüm eğer sağlam bir pasaport bulamazsan kullanılmayan evde yatan ve biadaha açılmayacak bir internete girebilen telefonun imeisini kendi telefonunana çaktırmak olabilir. Ama birinci önceliğin sağlam pasaport olsun derim.

Hocam babam hacıya gidebilir o zaman yapabilirim yani ? Ve ben sonuçta telefonu ordan aldım banane filan gibisinden bişeyler demez değilmi ve ordan telefon alan herkezde mi aynı olayı yaşıyor ? İmei çaktırmak sakat bence sizce ? İnsanı telefondan soğutabilecek dezavantajları oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 14 Şubat 2013; 0:17:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

arkadaşım senin aldığın yer her yerde olduğu gibi online pasaport kaydı yapıyor yani ortada gerçekten bir pasaport yok bu sayede 3ay yada 6 ay arası btk belgelri incelemek amacıyla geçici kayıt yapıyor satıcılarda bu şekilde işi götürüyor. Siz gene arayın o gene geçici kayıt yapacaktır telefonunu gene kulannamaya devam edersin. Sizin pasaport çıkartmanız önemli değil o pasaportla en fazla 1 ay içinde yurtdışına çıkılıp geri gelinmiş olması lazım anca o zaman kendi pasaportunuza kayıt ettirebilirsin. Ayrıca telefonun modeline yapılabiliyormu bilmiyorum ama en kesin çözüm eğer sağlam bir pasaport bulamazsan kullanılmayan evde yatan ve biadaha açılmayacak bir internete girebilen telefonun imeisini kendi telefonunana çaktırmak olabilir. Ama birinci önceliğin sağlam pasaport olsun derim.

Hocam babam hacıya gidebilir o zaman yapabilirim yani ? Ve ben sonuçta telefonu ordan aldım banane filan gibisinden bişeyler demez değilmi ve ordan telefon alan herkezde mi aynı olayı yaşıyor ?

hacıya giderse o pasaporta kayıt olur ama sen aldığın yeri sıkıştır mecbur yapacak ama sonuçta resmi olarak sıkıştıramazsın çünkü aldığın ürün kaçak zaten kayıtsız olmasının nedeni remsi yollarla yani devlete vergi verilerek sokulmamış olması ülkeye. O yüzden sen sıkıştır sağlam kayıt yapsın düşmeyeck cinsten ama hiç değisle 3 veya 6 ayda bir geçici kayıtlada şimdilik işin görülebilir. Ama işte satıcıyla senin aranda çözebilceğin bir durum. Ama pasaportu uygunbir yakınınız filan varsa sağlam kayıt yaptırp kafan rahat olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Hocam babam hacıya gidebilir o zaman yapabilirim yani ? Ve ben sonuçta telefonu ordan aldım banane filan gibisinden bişeyler demez değilmi ve ordan telefon alan herkezde mi aynı olayı yaşıyor ?

hacıya giderse o pasaporta kayıt olur ama sen aldığın yeri sıkıştır mecbur yapacak ama sonuçta resmi olarak sıkıştıramazsın çünkü aldığın ürün kaçak zaten kayıtsız olmasının nedeni remsi yollarla yani devlete vergi verilerek sokulmamış olması ülkeye. O yüzden sen sıkıştır sağlam kayıt yapsın düşmeyeck cinsten ama hiç değisle 3 veya 6 ayda bir geçici kayıtlada şimdilik işin görülebilir. Ama işte satıcıyla senin aranda çözebilceğin bir durum. Ama pasaportu uygunbir yakınınız filan varsa sağlam kayıt yaptırp kafan rahat olur.

Satıcılar sağlam kayıt yapıyor mu ? Ve sizce bu geçici kayıtı kaç defa daha yapar kendimiz yapamıyoruz sanırım geçici kaydı ? Ve imei yi çaktırmayı öneriyormusunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.