Şimdi Ara

ŞU ÖZELLİKLERE BİR BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel(R) PEntium(R) D CPU 3.00 GHZ 3.00GHZ
    Ram:2 BG
    Sistem Türü 32 Bit işletim sistemi
    Ekran kartı:1 GB ATI RADEON
    HARDDisk:600 GB
    Sistem Derecelendirme:4.7 Çok iyi Vistadayken 3.5 gecememiştim bu arada bazı parçalar değiştirdim ondan olabilir

KASA SOĞUTMA SİSTEMI:VANTİLATÖR KASANIN KAĞAGINI ACIP VANTİLATÖRÜN SONDERECESINE GETİRİPP KARŞINA KOYARAK

SİZCE YETERLIMI MU-ONLİNE İÇİN DEĞİŞECEK PARÇA VARSA SOLEYIN EKRAN KARTI VE HD YENİ DEĞİŞTİRDİM ZATEN

KAÇ KİŞİ KAPASİTELİ OLUR BU OZELLİKLERLE

İNTERNET : SINIRSIZ 1024 mb AMA 8 BİT DE YAPTIRABİLRİM VEYA 4 BM SINIRSIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydro-css -- 3 Temmuz 2010; 12:49:43 >

• Bence server kurma işine hiç girme Şuanda açık olan 1 dedicated server war we açılacak olan 1 dedicated server war o pakmdan player çekmekte çok zorlanırsın malum pc ewinde Ama sen illa kurcam diosan başarlar

• Dostum sen iyimisin. :D Vantilatörü karsısına koyacakmıs :D gercekten güzel fikir. Ama inanki bu sekilde yapdan dahi kimseler oynamaz. Bir Dedicated kiralayıp serveri oraya kurmadıkdan sonra birşey başaracagına ben ihtimal dahi vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

Dostum sen iyimisin. :D Vantilatörü karsısına koyacakmıs :D gercekten güzel fikir. Ama inanki bu sekilde yapdan dahi kimseler oynamaz. Bir Dedicated kiralayıp serveri oraya kurmadıkdan sonra birşey başaracagına ben ihtimal dahi vermiyorum.

eski bi yöntem bilmiyosan söliyim eyer işlemci aşırı ısınırsaki yaz geldi her pc ısınır soğutman lazım kapanması kötü olacağı icin bi şekilde soğutman lazm ondan vantiratör bence mantıklı ki sen bunu görerek böyle sacma bi yorum yapıyosun sanırım pek bi bilgin yok bazı konularda ?

• hemde oyle bir soğutuyorkı kardes aklın durur makına buz gibi oluyor vallahi yazda olsa zaten en az 18 saat acık gunluk
  • bu ozelliklere sadece 97 version kurulucak ben ozellikler yeterlımı diorum size bazı forumlarda gordugum kadarıyla yetrlı ama birde sizden bilgi alayım dedim

bazı arkadaşlar işi gırgırna vuruyor ayıp ama

ayrıca şuan dedciated serverle uğraşam onu konuda bilgim cok fazla yok hemde diyorum zaten gunde 18 saat acık neden boşa dedicatede para vereyım ona vereceğim parayı kendı pc kurdugum serveri duzenlemek için kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

bu ozelliklere sadece 97 version kurulucak ben ozellikler yeterlımı diorum size bazı forumlarda gordugum kadarıyla yetrlı ama birde sizden bilgi alayım dedim

bazı arkadaşlar işi gırgırna vuruyor ayıp ama

ayrıca şuan dedciated serverle uğraşam onu konuda bilgim cok fazla yok hemde diyorum zaten gunde 18 saat acık neden boşa dedicatede para vereyım ona vereceğim parayı kendı pc kurdugum serveri duzenlemek için kullanırım

sorun şuki bilgisayar 18 saat sen oyun oynuyoyun diye açık
    server kurduğun zaman o pc den internete bile girmicen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet ole
  • Arkadasım şöyle sorunları hep duydum duyduk duymaya devam edicez. Annen agabeyin baban gelir PC nin fişini çeker kapatır oyun kapanır. Elektrikler kesilir oyun kapanır. Yağmur yağar gök gürülder PC yi kapattırırlar elektrik az gelir yakar içini diye :D işte sen bu yukarıda saydıgım saçma sapan nedenlerden ötürü server kurmamalısın. Anlıyoruz senin içindeki hevesi ama inan ki iyi birşeyler yapmaya çalışırken gerçekden muonline a zarar veriyorsun. Bunun farkında degilsin şuanda ama anladıgında iş işten geçmiş olacak. Neyse kolay gelsin başarılar.
  • bir yaşadığım yerde binde bir elektrik kesilir oda kış aylarında iki: 20 yaşındayız kimse karışmaz üç: pc kimse ellemez

ekeltrik kesilse bile 2 saat yetecek kadar güç kaynağı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydro-css -- 4 Temmuz 2010; 12:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

bir yaşadığım yerde binde bir elektrik kesilir oda kış aylarında iki: 20 yaşındayız kimse karışmaz üç: pc kimse ellemez

ekeltrik kesilse bile 2 saat yetecek kadar güç kaynağı var

Tamam dostum sen büyüksün sen yaparsın sen işin en iyisini bilirsin. Devam et bildigin gibi hepimiz arkandayız. Başarılar.
  • ben ne konusu actım konu nereye gitti yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

Dostum sen iyimisin. :D Vantilatörü karsısına koyacakmıs :D gercekten güzel fikir. Ama inanki bu sekilde yapdan dahi kimseler oynamaz. Bir Dedicated kiralayıp serveri oraya kurmadıkdan sonra birşey başaracagına ben ihtimal dahi vermiyorum.

eski bi yöntem bilmiyosan söliyim eyer işlemci aşırı ısınırsaki yaz geldi her pc ısınır soğutman lazım kapanması kötü olacağı icin bi şekilde soğutman lazm ondan vantiratör bence mantıklı ki sen bunu görerek böyle sacma bi yorum yapıyosun sanırım pek bi bilgin yok bazı konularda ?

herşeye maydonoz olmasana sen. Yaw siz magaradamı yasıyosunuzda vantilatörle işlemci sogutacaksınız. Haklısınız Ferrari ye LPG takmaya çalışan insanlar olarak sizde bunu yaparsınız sizden beklenir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

herşeye maydonoz olmasana sen. Yaw siz magaradamı yasıyosunuzda vantilatörle işlemci sogutacaksınız. Haklısınız Ferrari ye LPG takmaya çalışan insanlar olarak sizde bunu yaparsınız sizden beklenir.

hee magrada yaşıyoruz gelcen mi yerimiz çok. şartlar ve koşullar neyi elveriyosa elinden geldiğinin en iyisini yapmak lazım + sen düzgün yazı yaz bende maydonoz olmiyim sen kıl kıl cevaplar verirsen millete bende maydonoz olurum başkasıda bizde adamına göre muamele işine geliyosa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thampic1 -- 4 Temmuz 2010; 17:05:27 >

• hee magrada yaşıyoruz gelcen mi yerimiz çok. şartlar ve koşullar neyi elveriyosa elinden geldiğinin en iyisini yapmak lazım + sen düzgün yazı yaz bende maydonoz olmiyim sen kıl kıl cevaplar verirsen millete bende maydonoz olurum başkasıda bizde adamına göre muamele işine geliyosa..

sonuna kadar haklısın kardesım cekemior bizi boş boş konuşuyor işte
  • sizce yeterlimi bu ozellikler
  • Server Dosya Çok Önemli kullandigin Exe Performans bence gayet yeterlidir.
    Server Kurarak DH deneme yapabilirsin guzelce aciklama yaparak kota asirtmamak sarti ile
    cogu arkdasimizin evi sınırlı unutmayalim uyumlu guzel bir pach yaparak tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishmu

Server Dosya Çok Önemli kullandigin Exe Performans bence gayet yeterlidir.
    Server Kurarak DH deneme yapabilirsin guzelce aciklama yaparak kota asirtmamak sarti ile
    cogu arkdasimizin evi sınırlı unutmayalim uyumlu guzel bir pach yaparak tabikide

saol arkadaşım konuyu actım acalı sende ve thampic1 arkadaştan gusel yorum geldi bu ozellikler yeterlimi

sistem derecelendirme 4.7
  • kardeş ben 97d yi denedim hatalarından buglarından ayıklayamadım. 1.5 var server paketi onu bu salak pc i bile açıo :D artık bilmiom seninkini.net sınırsız olursa neden olmasın? internet cafedeki adam açıo sen ndn açamayasın anlamadım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.