Şimdi Ara

Şu oyunların son durumu nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda 2 oyun var. Smite ve İnfestation. İkisine önceden oynamışlığım vardır. Ama son durumları hakkında bilgi almak istiyorum. İnfestation da hala hileciler var mı? Varsa çok mu? Smite da lag problemler vardı o düzeldi mi ? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• Smite uzun zamandır oynamadığım için cevap veremicem ama Infestation'u 1 ay önce oynamıştım. Zaten geçen senenin yazından beri hile azdı ama oyun pek sarmıyo. Sürekli aynı döngü olduğundan fazla oynanmıyo. Sorunun cevabına gelirsek oynarken hiç hile yapan biriyle karşılaşmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Smite uzun zamandır oynamadığım için cevap veremicem ama Infestation'u 1 ay önce oynamıştım. Zaten geçen senenin yazından beri hile azdı ama oyun pek sarmıyo. Sürekli aynı döngü olduğundan fazla oynanmıyo. Sorunun cevabına gelirsek oynarken hiç hile yapan biriyle karşılaşmamıştım.

Smite'ı indirdim. Bir tek İnfestation kaldı. Beraber oynayabileceğim arkadaş olsa indireceğim ama tek başına oynanmıyor. Bir zamanlar başkalarıyla beraber oynamıştım zevkte almıştım ama arkadaş şart işte. Sen bir daha başlamayı düşünmez misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Smite uzun zamandır oynamadığım için cevap veremicem ama Infestation'u 1 ay önce oynamıştım. Zaten geçen senenin yazından beri hile azdı ama oyun pek sarmıyo. Sürekli aynı döngü olduğundan fazla oynanmıyo. Sorunun cevabına gelirsek oynarken hiç hile yapan biriyle karşılaşmamıştım.

Smite'ı indirdim. Bir tek İnfestation kaldı. Beraber oynayabileceğim arkadaş olsa indireceğim ama tek başına oynanmıyor. Bir zamanlar başkalarıyla beraber oynamıştım zevkte almıştım ama arkadaş şart işte. Sen bir daha başlamayı düşünmez misin

Yok artık Infestation bitti benim için ^^ Zaten survivor değilde mmorpg arayışlarındayım şu aralar. ^^

• Şu Dayz'in çakması mı o infest bilmem ne?
    Dayz'in kendisi çıktı 30 dolara alfa aşamasında 30 dolar sıkıntı yaratmazsa alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Şu Dayz'in çakması mı o infest bilmem ne?
    Dayz'in kendisi çıktı 30 dolara alfa aşamasında 30 dolar sıkıntı yaratmazsa alabilirsin.

Yok hocam pahalı geliyor bana. İnfestation önceden almıştım zaten arkadaş olsa oyunun durumu da iyiyse başlamayı düşünürüm.
  • Infestation maplar yenilendi görsellik artırıldı oto ban sistemi her gün yüzlerce kişi banlıyor californya map beta testinde görselller inanılmaz artı oyunda arabada ekledi craft sistemi hayli etkileyici :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.