Şimdi Ara

Şu oyunlar için 1440p de minimum hangi ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7950 bulabilsem direk alıcam ama piyasada yok. 270x var o da 7870 e denk geliyor ve 7950 fiyatına, yani saçma geldi bana. Hatta ilk olarak 290 almayı düşünüyordum ama fazlasına gerek olmayacağına kanaat getirdim çünkü oynamak istediğim oyunların çoğu yeni olmayan oyunlar. Artan parayla güzel bir mouse, dac, kulaklık falan almak daha güzel olacak.

Counter Strike 1.6 :D
    Team Fortress 2
    Half Life 2, ep1 ep2
    Prince of Persia Trilogy
    Darksiders
    Devil May Cry
    Deadpool
    Prototype 1,2
    Hitman Serisi
    Tomb Raider Serisi

Yani öyle en yeni oyunları en yüksek ayarda oynayım diye bir derdim yok. Cysisi, zaten sevemedim bir türlü. Yukarıdaki oyunlar 1440p oynayım yeter. Zaten birikmiş, oynanacak bir sürü eski oyun var benim için. Durum bu olunca minimum hangi ekran kartını önerirsiniz? ben 270x ya da gtx 760 falan diye düşünüyorum. ikinci el denk gelirse 7950 ya da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhd93 -- 19 Şubat 2014; 5:58:10 >

• zhd93 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlar için 7850 bile fazla gelir , ama ileriye yönelik bir kart istiyorsan orasını bilmem .
  • r9 270 mi o zaman?

yani ben de isterim ileri dönük olsun ama, ekran kartına ne kadar fazla yatırırsanız zaman içinde o kadar fazla zarar ediyorsunuz. Ama mouse-klavye, ses kartı, kulaklık, monitör için öyle değil. Şuanki x7 mousum 5 seneden fazla oldu alalı(x7 740k oscar) hala bana mısın demiyor. İleride dolar düşer belki, düşmezse de zaten daha ucuza daha yüksek performans oluyor zaman geçtikçe, upgrade yaparız olur biter. O zaman 270 alıyorum ben.
  • 1440p de bf4 de 290x bile yetersiz kaliyor 2x 290x daha iyi olur gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhd93

r9 270 mi o zaman?

yani ben de isterim ileri dönük olsun ama, ekran kartına ne kadar fazla yatırırsanız zaman içinde o kadar fazla zarar ediyorsunuz. Ama mouse-klavye, ses kartı, kulaklık, monitör için öyle değil. Şuanki x7 mousum 5 seneden fazla oldu alalı(x7 740k oscar) hala bana mısın demiyor. İleride dolar düşer belki, düşmezse de zaten daha ucuza daha yüksek performans oluyor zaman geçtikçe, upgrade yaparız olur biter. O zaman 270 alıyorum ben.

bendede a4 tech x7 750 bh var 1sene oldu en ufak sıkıntısı yok insallah senin mouse gibi 5sene gider 60tl para verdim :D
  • zhd93 kullanıcısına yanıt
    bende 1440plik monitör kullaniyorum ama oleriye dönük olsun diye sistemi yuksek tuttum o oyunlar oynamak icin fazla para vermene gerek yok gtx650ti felan isini fazlasıyla görur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nette gezinirken 270x benchmarklarını gördüm. 1440p de, AA vs Vsnyc açıkken bile Tomb Raider oynanabilir fpslerde. Ben zaten AA ve Vsync kullanmam hiç, akıcılığa kötü etki ediyor ve ekranı bulanıklaştırıyor(fxaa, saçmalık. msaa güzel ama) o benchleri gördükten sonra 270x almaya karar verdim. Zaten oynamak istediğim en yeni oyun Tomb Raider BF ile aram yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.