Şimdi Ara

Şu oyunda 2 seyden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. Otpciler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Meta da ki heroları oynama,tek hero oynama ee biz ne oynuyacağız
  • OTP'den neden nefret ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendâry

OTP'den neden nefret ediyorsun?

gerçekten devamlı aynı heroyu oynamak sıkmazmı
  • Meta kölelerinden nefret etmek yerine metaya bağımlı hale getiren Riot'tan nefret etmen daha doğru olmaz mı?
  • * OTPci ne ola ki OTP satanlar mı

* Meta kölesi derken?

* İnsanların eğlenmek, oyun kazanmak ve yükselmek için güçlü şampiyonları tercih etmeleri kadar doğal bir şey olabilir mi yahu.

* Ben metanın kölesi değilim, ben şahsına münasır keyfe keder bir insanım kafasıyla destek Aatrox falan oynamaya çalışanlar daha itici bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemuun

quote:

Orijinalden alıntı: Legendâry

OTP'den neden nefret ediyorsun?

gerçekten devamlı aynı heroyu oynamak sıkmazmı

Ben sıkılmıyorum. Tüm koridorlarda en az 3 şampiyona hakimim, rahatlıkla oynayabiliyorum. Tüm rollerde geliştirdim kendimi, ama üst koridorda sürekli oynadığım şampiyonla elo kasıyorum. 2 yıldır Riven oynuyorum, belki çoğuna göre zevksizim ama ben oyundan böyle zevk alıyorum ne yapayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metayı oynamayan kendi ayağına sıkıyor şu an.Artık eski sezon 2'deki lol kalmadı.Froggen nasıl her açık kaldığında anivia picklemiyorsa ben de gidip güçsüz bir şampiyon pickleyip kazanma şansımı azaltmak istemiyorum.
  • EverChanging kullanıcısına yanıt
    Anivia demişken Froggen bu sezon 2-3 kere Anivia pickledi NA LCS'te hepsini kaybetti. Geçen sezon genelde taşıyordu ve Anivia banlanıyordu şuan kimse umursamıyor Froggen'ın Aniviası olsa bile. Meta böyle duruma geldi işte. Üzülüyorum cidden. Hatırlattığın iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 23 Şubat 2017; 19:23:59 >
  • Kaybedince bu oyundan zevk alan var mı? Ben kazanmak istiyorum. Kazanınca zevk alıyorum. Hangisi opsa onu alırım abi
  • Legendâry kullanıcısına yanıt
    Hocam riven bir başka :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim nefret ettiklerim de beceriksizliklerinden kaybedip, insanları otp'ci noob, noob herosu low, o ne saçma çar ya karakter farkı diye nitelendirenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.