Bildirim
Şu ne demek ? Dolandirici gibi gelmedi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hepsiburada ile iletişime geç. -
imei numarası klonlanmış sizden kaynaklı bir hata olmadığına eminmisiniz? imei no nuzu paylaştıysanız forumlarda veya başka yerlerde veya herhangi bir telefoncu bile yapabiliyor kayıtlı imei nosunu başka telefona çakıyorlar.Eğer sizden başka kullanan yoksa ve hatam yok diyorsanız hepsiburada ile bağlantı kurun ve sadece sizin hattnıza telefonu açacaklardır ama başka bir hat takarsanız telefona şebeke gelmez sadece 1 numaraya açılır cihaz btk tarafından malesef bundan başka yapılacak bir şey yok ama hepsiburada iade alır veya teleserviceye göndeir imeinizi değiştirirse o zaman bu yöntemde geçerli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 15 Mayıs 2015; 17:09:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
Hepsiburadadan Asus zenfone 5 aldim marrtta az once soyle bi mesaj geldi.Telefonum yurtici kayitli degil mi demek oluyo bu?
.... li imei nolu cihaziniz kayitdisi listesnde oldugu icin su tarihte kapancaktir hattnz acik kalcaktir bilgi icin 444 0 532
ordaki imei ile yıldızkaresıfıraltıkare yapınca çıkan imei birbirini tutmuyorsa hiç aldırış etme. Bazen saçmalıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V
imei numarası klonlanmış sizden kaynaklı bir hata olmadığına eminmisiniz? imei no nuzu paylaştıysanız forumlarda veya başka yerlerde veya herhangi bir telefoncu bile yapabiliyor kayıtlı imei nosunu başka telefona çakıyorlar.Eğer sizden başka kullanan yoksa ve hatam yok diyorsanız hepsiburada ile bağlantı kurun ve sadece sizin hattnıza telefonu açacaklardır ama başka bir hat takarsanız telefona şebeke gelmez sadece 1 numaraya açılır cihaz btk tarafından malesef bundan başka yapılacak bir şey yok ama hepsiburada iade alır veya teleserviceye göndeir imeinizi değiştirirse o zaman bu yöntemde geçerli olur.
Telefonum çekmiyordu yukarıdaki çizgilerin hiçbiri yoktu çarpılar vardı neden diye merak ediyodum anlamadım
Ben de aldım sim 1 yuvasındaydı sim 2ye geçirdim simi. Belki önemli bir detaydır söylemek istedim. Son olarak imei kod kaç haneli ve nerede yazıyor yanlışlıkla bir yere yazmış olabilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Soner_asi_kral1
quote:
Hepsiburadadan Asus zenfone 5 aldim marrtta az once soyle bi mesaj geldi.Telefonum yurtici kayitli degil mi demek oluyo bu?
.... li imei nolu cihaziniz kayitdisi listesnde oldugu icin su tarihte kapancaktir hattnz acik kalcaktir bilgi icin 444 0 532
ordaki imei ile yıldızkaresıfıraltıkare yapınca çıkan imei birbirini tutmuyorsa hiç aldırış etme. Bazen saçmalıyorlar
Tutmuyor hocam mesajda farklı dediğiniz yerdeki farklı aldırış etmiyorum o zaman emin misiniz -
quote:
quote:
quote:
ordaki imei ile yıldızkaresıfıraltıkare yapınca çıkan imei birbirini tutmuyorsa hiç aldırış etme. Bazen saçmalıyorlar
Tutmuyor hocam mesajda farklı dediğiniz yerdeki farklı aldırış etmiyorum o zaman emin misiniz
Rahat ol bir şey olsa bugüne kadar bana olurdu :D
-
*#06# bunu arama menüsünden yaparsanız imei nonuzu ulaşabilirsiniz telefon çift hatlı ise 2 tane imei numarası vardır.diğer bir imei nonuz klonlanmış diğeri klonlanmamış olabilir. telefonun arka kapağını söktüğünüzde orda uzunlamasına imei numaralar ayrıcada yazar.bahsettiğim gibi eğer numarayı bir yere yazdıysanız bir tanıdık telefoncu vs. gibi bu işlerle haşır neşir biri kayıt bile ettiyse klonlanma olasılığı yüksektir klon işlemi kayıtlı bir imei numarasının birden çok telefonda kullanılması demektir yani bu numarayı örneğin mtk işlemcili bir telefonu çakabilirler ve sizin imei numaranız yurtdışı imei no su kayıtlı olmayan bir telefonu kayıtlıymış gibi kullaılmasına sebep olur tabiki buda bir nevi ekmek kapısı gibi pasaport kayıt hakkını bile para ile satıyor siz düşünün gerisi -
sizin bahsettiğiniz olayda telefonun anakartı değişince olur fabrikadaki verilen imei nosu telefonun üzerindeki yani anakart yeni olduğu için uyuşmaz bunu bazen servis kayıt ettirmeyi unutabilirler size şunu konu ile kanıtta gösterebilirim
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2905432/teleservice-imei-numarasi-kayit-disi-cikti
ararsanız dünya kadar var böyle problem -
quote:
Hocam aradım aradım bulamadım sadece eposta yollamak istiyorum tel görüşmesi yapmak istemiyorum hepsiburadanın email adresi nedir acaba yardım edebilir misinz biliyor musunuz?
-
telefon ile yapmanız daha doğru olur imei nonuz eposta adresi ile yine gönderilmiş olur ve bu ciddi bir mevzu BTK kapatacak telefonunuzu email ile ne derece sağlıklı bir bilgiye sahip olabilirsiniz. -
quote:
telefon ile yapmanız daha doğru olur imei nonuz eposta adresi ile yine gönderilmiş olur ve bu ciddi bir mevzu BTK kapatacak telefonunuzu email ile ne derece sağlıklı bir bilgiye sahip olabilirsiniz.
Peki bu turkcelle mi alakalı yoksa hepsiburadayla mı alakalı operatörüm turkkcell ve yeni yılda yeni telefon numarasına geçmiştim. -
Aslında 2 si ilede alakalı değil.Olay TeleService ile alakalı siz HepsiBurada ile görüşmenizde değişim harici bir sonuç alırsanız olay teleservice ye döner ama teleservice genelde bu durumları kullanıcılar suistimal etmesin diye imei nosunu değiştirmiyor kayıt parası vs. gibi ücretler vermemek için ve sürekli bu olaylar tekrar etmesin diye ama hepsiburada ürünü iade alırsa olay komple çözülür benim çevremde bu olay genelde telefon sahibinin aldığı firmaya giderek kendi adına 1 tek numaraya olmak üzere açtırılması olarak çözümlendi buna benzer 5-6 vaka ile karşılaştım iade işi zor o yüzden siz direk telefonla görüşöelisiniz zaten size gelen mesajda 60 gün felan diyordur bu süre içinde sizden hepsiburaya ya telefonu servise göndermeniz gerektiğini isteyecek yada kendisi btk ya sizin numaranızı kayıt ettirip tek bir numaraya hattınızı açtıracak ben daha telefona yeni imei nosu verildiğini görmedim o yüzden o kısmı imkansız olarak görüyorum
-
quote:
telefon ile yapmanız daha doğru olur imei nonuz eposta adresi ile yine gönderilmiş olur ve bu ciddi bir mevzu BTK kapatacak telefonunuzu email ile ne derece sağlıklı bir bilgiye sahip olabilirsiniz.
Aradım adam şuraya email atmamı istedi attım bekliyorum bakalım ne diyecekler konudaki başka bir arkadaşın dedğine katılıyor musunuz? -
ben işimi her zaman sağlama alırım takma bişey olmaz o kısmına katılıyormuyum diye soracak olursasız bence olur sorun öyle bişet yapmayın kapanınca beklemesi daha uzun sürer madem email attınız size gelen mesajın bir resminide jpg olarak ekleyip gönderseydiniz varsa böyle birşey açıklığa kavuşur yoksa zaten bir hata olmuş özür dileriz derler biter -
quote:
Orijinalden alıntı: Müdür Brown
quote:
quote:
quote:
Tutmuyor hocam mesajda farklı dediğiniz yerdeki farklı aldırış etmiyorum o zaman emin misiniz
paralel ithalat mı aldın hocam?
Hepsiburada paralel mi satıyor bilmiyorum her yerde 700 tl idi aldığım telefon o yüzden paralel olmasına ihtimal vermedim.
-
Bu turkcell ile alakalı değil.
Satın aldığınız yer bilerek bu ürünü mü göndermiş kontrol edin yani diğer satışlarına yorumlara vs. bakın sonra hızlı bir şekilde asus ile irtibata geçin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X