Şimdi Ara

Şu LYS sınavını YGS sınavına benzetmeyin artık !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sınavın kolayı zoru yok aga öyle ygs gibi geçen seneyle sıralamada +30k felan oynatmaz çünkü bilgiyi ölçer ha nolur zor sinavda 10k cekeceksen bundada 5k cekersin en kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ösym benzetiyo aga biz napalım

• Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Ben sana A'yi veririm B'yi veririm C'yi isterim sen C=A\B olduğunu bilirsen yapar geçersiniz aga. Sinavda bu çıksa çalışan adam gene çok kolay oldu der ama ben bilmiyosam benim için bu soru zordur veya uçdur. Yani bana görede zordur. Ama YGS tamamen mantık yürütme ve dusunme işidir.

• Işte sıkıntı burda zaten 30-40 bin kişi çok iyi çalışıyor lys1 de sağlıklı şekilde bir ayrım olmadı bu ilk 30 binde. Yorum gerektiren soru bir elin parmakları kadar

• 38.75 mat 11.75 geo fkb 20+ ve 74binden 40bin içine giremezsem sınava da sisteme se yazıklar olsun. lys de çalışın çekersiniz dediler çalıştık bunları yaptık cekemezsek ne önemi kalacak ki, çalışanla çalışmayanı nasıl ayiracaklar ki

• polyannaya demişler tecavüze uğradın o da demiş ki kasama dokunmadılar o sağlam kardeşim bende sana katılmak istiyorum ama lanet sistem bize ygs deki hüsranı yaşatıcak böyle işin anına voyum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.