Şimdi Ara

Şu Lys geometrisi hakkında lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş resmen ders çalışmaktan soğuttu bu konular herkes kolay diyor ama elli tane formül var vektör çember analitiği elips hiperbol parabol analitikleri uzayda analitik uzayda doğru ve düzlem denklemleri falan...Bunları çalışmanın bi yöntemi yok mu ?

• acil cevap
  • Elli tane formülü yok, var aslında ama bi 10 tanesini bilince diğerleri çıkıyor. Şöyle diyim, elipsin atıyorum 10 tane formülü var hiperbolde 5 i aynı, 5'inin işareti değişik. Masana as formülleri baka baka soru çöz bir süre sonra kalıyo akılda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazacak biri yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

Elli tane formülü yok, var aslında ama bi 10 tanesini bilince diğerleri çıkıyor. Şöyle diyim, elipsin atıyorum 10 tane formülü var hiperbolde 5 i aynı, 5'inin işareti değişik. Masana as formülleri baka baka soru çöz bir süre sonra kalıyo akılda.

peki şu uzayda doğru denklemleri falan onlar hakkında ne dersin
  • Çok basit derim (tüm konular). Gözünde büyüttüğün kadar yok, internetten konu anlatımlı video ve çözümlü soruları izle, formülleri yaz 2 de test patlat tamamdır.

• haydi bakalım inşallah dediğin gibidir ne bileyim çok kasıntı geldi bana da..sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açıkçası en kötü dersim geometri diyebilirim.Ama bunun sebebi önyargıdır.Arkadaşa aynen katılıyorum rahat bir kafayla şöyle önemli olan 10 formülü yazıp masana duvarına yapıştırsan yeterli.Zamanla soru çözerken şu neydi diye bakarsan bitti o iş.Zaten geometriyi kolaylaştıran çabuk öğrenilip zor unutulmasıdır.Sadece işe başlamak ve sıkılmayıp gayret etmek önemli.Gerisi hikaye.İnşallah bende bu yaz halletmeyi planlıyorum.Kolay gelsin
  • abi geoda doğru durust formul yok sorun benim kitaptamı yoksa ama denemelerdede çok iyi geliyor geometrim dogru durust formulde bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.