< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
arama fonksiyonu da berbat
|
Uygulama berbat kullanıcıların zihniyeti de berbat. Satılan çoğu ürün aslinda sıfırı ile aynı fiyatta veya 5-10 lira ucuz.
Tüm satıcılarda bir atar gider var. Bir soru soruyorsun " alacaksan al yoksa kalbini kırarım" gibisinden cevaplar alıyorsun. Alıcılar asla açıklama kısmını okumuyor. Orada açıkladığın her şeyi tekrar açıklamak zorunda bırakıyorlar. İyi niyet gosterip piyasadan ucuza ürün koyuyorsun mesela ürünün piyasası 150 liraysa 125 liraya koyuyorum ilanı. Sonra bir ölücü gelip abi 100 lira olmaz mı? Giriş seviyesi bir bilgisayarım vardı Ocak ayında satmak istedim hatta özelliklerini de yazayım -i3 4170 -16 gb ddr3 -rx 460 4gb -320gb harddisk -fena olmayan bir kasa +3 fan Dedim alan hayrıni görsün ucuza vereyim kafasındayım 1100 liraya ilan açtım. Sonrasinda gelen mesajlar kafayı yedirtti bana. Abi 650 liram var olur mu? Ps4 takas olur mu? Yarısıni şimdi diğer yarısını karne zamanı versem olur mu? Benim bilgisayarla takas edelim(pentium 4 işlemci 2 gb ram ve tarihi eser bir ekran kartı) üstüne 200 lira koyayım. Satma vakti gelince buluşma yerine gelmeyen mi dersin, ürün almak için 500 kilometre yol gittikten sonra kardeşim ürünü başkasına sattım şansına küs diyen mi dersin. Bir telefon ilanı için buluşma yerine gittiğimde karşılaştığım 11 yaşindaki çocuk mu dersin. Sattığım 350 liralık kulaklik için tek gecelik ilişki teklif eden mi dersin. Daha tonla rezillik yaşanmıstır bu sitede Gerçekten kafayı yedim bu uygulama yüzünden şuan psikolojik destek alıyorum. Aklı olan uzak durur. |
Tek gecelik ilişkiyi bir bayan teklif ettiyse ve güzelse bence kabul etmeliydin ama şansına ismail abi falan çıkarsa sıkıntı olur
|
bu sitede çok pazarlık hastalığı var
forma koleksiyonumu bozmuştum bir formaya 50 yazdım adam pazarlık sordu yok dedim gitti 2 ay sonra aynı ürüne 100 yazdım aynı adama 75 e sattım ![]() |
adam donunu çekip satılığa koyuyor tam bir çöplük
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|