Şimdi Ara

Şu letgoya bir el atsalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş çok rahatsız ediyor.yani normal bir satıcının ilanı çok göremiyorum. Hep dükkan sahipleri kendi ürünlerini koyuyor diğer normal ilan veren arkadaşların ilanları arada kaynıyor. Ya ben senin dükkânından almayacam yani birde pahalı fiyata koyuyorlar. Letgonun buna bir çözüm bulması lazım. Mesela araba bakiyon galericinin dükkanı çıkıyor mesela oyun konsol yada oyun konsol oyunlarına bakıyorum letgoda konsolcularin ilanı daha cok çıkıyor.birde bir ilanda koymuyorlar 100tane ilan koyuyorlar.ben senin b3nim gibi vatandaşların ilanını gormek istiyor um dukkanlarin değil..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uygulama berbat kullanıcıların zihniyeti de berbat. Satılan çoğu ürün aslinda sıfırı ile aynı fiyatta veya 5-10 lira ucuz.

Tüm satıcılarda bir atar gider var. Bir soru soruyorsun " alacaksan al yoksa kalbini kırarım" gibisinden cevaplar alıyorsun.

Alıcılar asla açıklama kısmını okumuyor. Orada açıkladığın her şeyi tekrar açıklamak zorunda bırakıyorlar.

İyi niyet gosterip piyasadan ucuza ürün koyuyorsun mesela ürünün piyasası 150 liraysa 125 liraya koyuyorum ilanı. Sonra bir ölücü gelip abi 100 lira olmaz mı?

Giriş seviyesi bir bilgisayarım vardı Ocak ayında satmak istedim hatta özelliklerini de yazayım

-i3 4170
    -16 gb ddr3
    -rx 460 4gb
    -320gb harddisk
    -fena olmayan bir kasa +3 fan

Dedim alan hayrıni görsün ucuza vereyim kafasındayım 1100 liraya ilan açtım. Sonrasinda gelen mesajlar kafayı yedirtti bana. Abi 650 liram var olur mu? Ps4 takas olur mu? Yarısıni şimdi diğer yarısını karne zamanı versem olur mu? Benim bilgisayarla takas edelim(pentium 4 işlemci 2 gb ram ve tarihi eser bir ekran kartı) üstüne 200 lira koyayım.

Satma vakti gelince buluşma yerine gelmeyen mi dersin, ürün almak için 500 kilometre yol gittikten sonra kardeşim ürünü başkasına sattım şansına küs diyen mi dersin.

Bir telefon ilanı için buluşma yerine gittiğimde karşılaştığım 11 yaşindaki çocuk mu dersin.

Sattığım 350 liralık kulaklik için tek gecelik ilişki teklif eden mi dersin.

Daha tonla rezillik yaşanmıstır bu sitede

Gerçekten kafayı yedim bu uygulama yüzünden şuan psikolojik destek alıyorum. Aklı olan uzak durur.
  • arama fonksiyonu da berbat
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Aynen berbat

• Uygulama berbat kullanıcıların zihniyeti de berbat. Satılan çoğu ürün aslinda sıfırı ile aynı fiyatta veya 5-10 lira ucuz.

Tüm satıcılarda bir atar gider var. Bir soru soruyorsun " alacaksan al yoksa kalbini kırarım" gibisinden cevaplar alıyorsun.

Alıcılar asla açıklama kısmını okumuyor. Orada açıkladığın her şeyi tekrar açıklamak zorunda bırakıyorlar.

İyi niyet gosterip piyasadan ucuza ürün koyuyorsun mesela ürünün piyasası 150 liraysa 125 liraya koyuyorum ilanı. Sonra bir ölücü gelip abi 100 lira olmaz mı?

Giriş seviyesi bir bilgisayarım vardı Ocak ayında satmak istedim hatta özelliklerini de yazayım

-i3 4170
    -16 gb ddr3
    -rx 460 4gb
    -320gb harddisk

Dedim alan hayrıni görsün ucuza vereyim kafasındayım 1100 liraya ilan açtım. Sonrasinda gelen mesajlar kafayı yedirtti bana. Abi 650 liram var olur mu? Ps4 takas olur mu? Yarısıni şimdi diğer yarısını karne zamanı versem olur mu? Benim bilgisayarla takas edelim(pentium 4 işlemci 2 gb ram ve tarihi eser bir ekran kartı) üstüne 200 lira koyayım.

Satma vakti gelince buluşma yerine gelmeyen mi dersin, ürün almak için 500 kilometre yol gittikten sonra kardeşim ürünü başkasına sattım şansına küs diyen mi dersin.

Bir telefon ilanı için buluşma yerine gittiğimde karşılaştığım 11 yaşindaki çocuk mu dersin.

Gerçekten kafayı yedim bu uygulama yüzünden şuan psikolojik destek alıyorum. Aklı olan uzak durur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rasyonelizm kullanıcısına yanıt
    bu sitede çok pazarlık hastalığı var
    forma koleksiyonumu bozmuştum bir formaya 50 yazdım adam pazarlık sordu yok dedim gitti 2 ay sonra aynı ürüne 100 yazdım aynı adama 75 e sattım
    Alacaksan al yoksa kalbini kırarım nedir 😂😂şuana kadar ki tüm satıcılarla hep iyi iletişim kurdum 😊

• lawbreaker kullanıcısına yanıt
    120 yazsaydın 100ede verirdin 😂 Nasil insanlar var ya😆

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Alacaksan al yoksa kalbini kırarım nedir 😂😂şuana kadar ki tüm satıcılarla hep iyi iletişim kurdum 😊
    Hocam onu söyleyen ben değilim ürün almak istediğim satıcı

Yok biliyorum bende komiğime gittiği için alintiladim😀

Tek gecelik ilişkiyi bir bayan teklif ettiyse ve güzelse bence kabul etmeliydin ama şansına ismail abi falan çıkarsa sıkıntı olur
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    😁

• Letgoda aradagim hiç bir ürünü bulamadım bugüne kadar. Google dan ürün adını + Letgo yazıyorum da anca bulabiliyorum.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Googleda olmazsa zor bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Aynen berbat
    Berbat. :)

Bir berbat almış başını gidiyor, bende katılayım dedim. :)

Doğru aradığımı bulamıyorum, komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

Uygulama berbat kullanıcıların zihniyeti de berbat. Satılan çoğu ürün aslinda sıfırı ile aynı fiyatta veya 5-10 lira ucuz.

-i3 4170
    -16 gb ddr3
    -rx 460 4gb
    -320gb harddisk

Hocam pc satılmadıysa 700 calısır benden tabi kargo sizdense

• Gerçek alıcıların bulunmadığı platform resmen. Eski iphone5'imi 300₺'ye koymuştum. Saniyesinde 5-6 kişi birden yazdı. Biri bile alıcı değil yok 200 olur mu yok 150 olur mu yazan yazana. Bir tanesine olur dedim cevap vermedi gitti. Sahibinden.com bu konuda daha düzgün müşteriye sahip ama sanırım böylesine basit bi uygulama olmadığı için alıcı bulmak zor oluyor

• Sırf bu sebeplerden ilan açmadım. Sarı sitede dükkan ilanlarım var. Daha fazla görünürlüğü olsun belki satılır ümidiyle bir de letgo ile marketplace' e ilan koyayım dedim. Daha sonra aynı bölgede ilan var mı diye ikisine de giriş yaptım. Sanırım 1 saat sonra neye baktığımı bilmez halde dolaşıyordum. Hedefim belli olduğu halde ben ulaşamıyorsam gerçekten alıcı olan hiç bulamaz dedim ve ilanları açmaktan vazgeçtim.

• Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt
    Al işteeee

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Dükkân sahiplerinin ilanı daha cok çıkıyor

• Dün bir kpss kitap seti sattım arada gerçek alıcılar çıkıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.