Şimdi Ara

Şu lantis nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu linkdeki lantis nasıl sizce. araçta düz lpg varmış, 35 lt lpg ile 400 km yapıyormuş.
    e-devletten plaka sorgulattım, rengi koyu yeşil diyor, ama araç lacivert. aradım, komple boyalı değil dendi.

yorumlarınız...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-lantis-lpg-li-83564450/detay/

• araç çok diri duruyor yaşına göre,keşke önden de fotoğraf olsaymış.15 yaşında bir araba için boyası çok temiz.Bence komple boyalı olma ihtimali var.İyi araştırın derim.

sahibinden i gezdim biraz fiyatlar 300 yukarı 500 aşağı bu civarda.Fiyatı ucuz değil,anormal pahalı da değil.

yakıta gelince söylenenlere inanmayın,nasıl ölçüm yaptığı belli değil sonuçta.Kullanıma bağlı değişecektir.Yazdığı 35lt lpg ile 400 km olayını ben gerçekçi bulmadım,21 kuruş mu yakıyor bu araç şimdi?Bence pek mümkün değil.
  • Lantis 1.8 kullanıcısıyım. LPG'yi seven bir otomobil değil kesinlikle. LPG'de 100km'de 10lt altı şehiriçinde hayaldir.

Öte yandan resimdeki araç diri falan durmuyor bence.
  • ABİ ÖLE DEME GENE DEĞİŞİYO BİZ LPG Yİ İLK TAKTIRDIĞIMIZDA 1.8 LANTİSLE GEÇEN SENE İSTANBULDAN MANİSA YA 75 TL LİK YAKITLA GELMİŞTİK BEN HER HALDE GÖSTERGE BOZULDU DEMİŞTİM HATTA BASIYODUK DA YANİ YOLDA GENE BİR SENE ÖNCE.. LPG DE FULL BENZİN İSTASYONUNDAN ALMIŞTIK BİRAZ UCUZ OLUYO HATTA ORASI 1.90 MI DI NEYDİ HATTA O ZAMAN ORDA BU İKİ AY ÖNCE GELDİĞİMİZDE İSTE ARABA 25 KURUŞ DOLAYLARINDA YAKTI.. ARABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Lantis 1.8 kullanıcısıyım. LPG'yi seven bir otomobil değil kesinlikle. LPG'de 100km'de 10lt altı şehiriçinde hayaldir.

10lt altı lpg yakan araba mı var

10 12 lt lpg tüketiyorsa çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

araç çok diri duruyor yaşına göre,keşke önden de fotoğraf olsaymış.15 yaşında bir araba için boyası çok temiz.Bence komple boyalı olma ihtimali var.İyi araştırın derim.

sahibinden i gezdim biraz fiyatlar 300 yukarı 500 aşağı bu civarda.Fiyatı ucuz değil,anormal pahalı da değil.

yakıta gelince söylenenlere inanmayın,nasıl ölçüm yaptığı belli değil sonuçta.Kullanıma bağlı değişecektir.Yazdığı 35lt lpg ile 400 km olayını ben gerçekçi bulmadım,21 kuruş mu yakıyor bu araç şimdi?Bence pek mümkün değil.

35 lt lpg yaklaşık 80 tl ye dolar. 400 km gidiyorsa 400/80=50 krş yakar. yanlış mı hesapladım yoksa?
  • quote:

araç çok diri duruyor yaşına göre,keşke önden de fotoğraf olsaymış.15 yaşında bir araba için boyası çok temiz.Bence komple boyalı olma ihtimali var.İyi araştırın derim.

ilgilendiğin için saol hocam.
  • yanlis hesaplamissiniz hocam,

km de 50 kurus yaksa,yani 0.5ytl, 0.5*400 den 200 tl yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda alacaksanız 323 veya 626 bakın.
  • quote:

yanlis hesaplamissiniz hocam,

80 tl ye yani 35 lt 400 km gidiyorsa nasıl hesaplayacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

yanlis hesaplamissiniz hocam,

80 tl ye yani 35 lt 400 km gidiyorsa nasıl hesaplayacaz?

80/400 olarak, yani tutarı gidilen yola bölüyoruz.. Tabi 100km de kaç lt lpg yaktıgını hesaplayıp bakmanız daha güvenilir sonuç almanıza yardımcı olacaktır..
  • hocam, sizin hesabiniza gore

km de 50 kurus yakarsa 4 km de 2 tl yakar,400 km de 200 tl...

dogru hesap sekli,(depo kapasitesi* lpg litresi) /yaptiginiz km olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Lantis 1.8 kullanıcısıyım. LPG'yi seven bir otomobil değil kesinlikle. LPG'de 100km'de 10lt altı şehiriçinde hayaldir.

kesinlikle katılıyorum arkadasın söyledigine, eğer 10-12 lt arası tüketiyorsa gerçekten makul bi deger olur..
  • aracı aldım arkadaşlar.
    lantis hakkında duyduklarımı doğruladı bu araç.
    viraj dönerken korkusuz dönüyorum.
    1. vitesde araç acayip bir şekilde kendini öne atıyor. birinci vitesde yavaş yavaş gidiyim diyorum ama 2. vitesde yapabiliyorum onu geri geri ya da ileri yokuş çıkarken otomatik viteslerdeki gibi nerdeyse hiç geri kaçırmıyor. acayip birşey.
    bu araçtaki seriliği honda hariş hiçbir araçta görmedim. çeşitli masraflarıo var tabi. lpg görtergesi bozuk. bir iniyor bir çıkıyor. devir saati bozuk
    km 188 binde ama o da bozuk. büyük kazasının olmaması büyük avantaj.
    lovato marka düz lpg var araçta. garantisi yeni bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 10 Mayıs 2012; 22:23:06 >
  • Hayırlı olsun benimde hep hayallerimi süslemiştir şu lantis
  • aynen öyle lantis le bas bir şey olmaz virajları yiyo resmen :)
  • Aracınız hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Lantis'in iyi bir araba olduğunu duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Aracınız hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Lantis'in iyi bir araba olduğunu duymuştum.

bende baya bir araştırmadan sonra aldım.
    diğer araçlara hiç benzemiyor. bu aracın miyadı dolduktan sonra ilerde buna benzer araç bulabilirmiyim bilmiyorum. alternatifi honda hb 5kapı 2012 model olanı. dış görünüş lantisin kopyası gibi. ama serilik ve hız öylemi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum arkadasın söyledigine, eğer 10-12 lt arası tüketiyorsa gerçekten makul bi deger olur..

Şehiriçi benzini bu şekilde tüketiyor, LPG değeri olarak kaba bir hesapla 1litre daha ekleyebiliriz.

Bu arada 1.8'lerin ara hızlanması kağıt üstünde okuduğunuz güçten falan çok daha tatminkardır. Şanzımanı oldukça kısa oranlı, hemen devrini alır, bu da yüksek bir çekiş sunuyor size. Öyle 220 falan basamaz ama 0-100 veya 50-160 gibi değerleri çok başarılıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

quote:

quote:

Şehiriçi benzini bu şekilde tüketiyor, LPG değeri olarak kaba bir hesapla 1litre daha ekleyebiliriz.

Bu arada 1.8'lerin ara hızlanması kağıt üstünde okuduğunuz güçten falan çok daha tatminkardır. Şanzımanı oldukça kısa oranlı, hemen devrini alır, bu da yüksek bir çekiş sunuyor size. Öyle 220 falan basamaz ama 0-100 veya 50-160 gibi değerleri çok başarılıdır.

evet. hızlanmasında bir sorun yok. gazda çok başarılı, benzinde kullanmaya çekiniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.