Yanlış değilsem 2 tane güzide ilimizde bu kolbastı yüzünden biribirine girecek neredeyse
Hadi fan gılap kurak bende nefret ediyorum Kolbastıdan terbastı fan gılap ya da kolbastıdan bıktık fan gılap
Yanınızdayım yalnız değilsiniz bende nefret ediyorum..:)
quote:
Orjinalden alıntı: kArpUz3
Özünde yöresel bir oyun fakat gündeme geldiğinden beri herkes salça oldu bu oyuna. Önüne gelen oynamaya çalıştı veya oynadı reyting kaygısına düştü sonunda da batırdılar.
vallaha ya.Arkadaşım yöresel bir oyun degıl mı.Bir de Ece Erken akıllısı programına bı ara dur-bastı mı ne çıkardı.Allah'ın apaçileri kolbastı oynarken müzik durarsa durmak zorundalarmıs.Durmazlarsa o elenıyormus..
Ya Rabbi Ya Resulallah
Yıllar önce görmüştüm. Hayatta tahmin etmezdim bu kadar populer olacağını. Oynamadım, denemedim, belki zevklidir ama ben izlemekten hiç mi hiç keyif almıyorum. Biraz yabani sanki...
moon walk %100000000000000000 Basar Kolbastıya BEN moon walk Yaparım LANET OLSUN Kolbastı
yalnız değilsin bende sinir oluyorum
iğrenç bişey ya
deseler bana 5 dk düğün alayında kolbastı oyna gtx295 vercez deseler yine oynamam
ben de çok uyuz oluyorum ya özenti millet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme