Şimdi Ara

Şu kizlarin gercek yuzune bakin :d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Benim için sıkıntı yok kadınlara hiçbir zaman acımadım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DambıIdor

Benim için sıkıntı yok kadınlara hiçbir zaman acımadım..

Boşuna dememişler; Acıma, acınacak hale düşersin.

İyilikten maraz doğar zaten bu hep böyleydi ve hiçbir zaman da değişmeyecek.

• su testisi su yolunda kırılır boşa dememiş atalarımız.

• Bir kız olmadığım için böyle bir hareketi normal olarak göremiyorum. Galiba kızlar da korunma içüdüsüne sığınarak (genelde) barzolara yanaşıyorlar. Yurtdışında da bu böyle midir bilmiyorum ama maalesef kezbanlarımızda sorun var.

• Ak akçe kara gün içindir..

• iğrenç

• Şu kizlarin gercek yuzune bakin :d
  • Geçen sene okuldan bi kız arkadaşım vardı. Sevgili değildik ama çok yakındık her şeyimizi birbirimizle paylaşıyorduk. Bu bizim okuldayken bi çocuktan hoşlanmaya başladığını söyledi. Biraz baskıyla lafı ağzından aldım. Hoşlandığı çocuğu da size şöyle anlatayım: Her allahın günü sigara içen, sigara içmek için aç kalan, pavyona gitmek için fırsat kovalayan, kavgacı, konuşması da ankara ağzından biriydi. Kızı bu çocuğa açılmaması için engelleyene kadar canım çıktı. Daha sonra da bu kız okuldan ayrıldı. Biz hala irtibattayız tabi. Bu gitti oradan bi sevgili yaptı öncekine göre iyi birine benziyordu. 1 ay falan geçti bir gün bu çocuk bana yazmasın mı. Beni tehdit etmeye başladı sen benim sevgilimle neden bu kadar yakınsın bilmem ne. Baya tartışma küfürleşme oldu. En son kıza dedim ki bu çocuktan ya ayrılacaksın ya da beni unut dedim. Bu da ayrılmadı ama çocuk kendisi ayrıldı. Neyse dedim sonuç olarak ayrıldılar çok da takmamak lazım. 1 hafta sonra kız geldi yüzsüz yüzsüz dedi li çocukla barıştık özür dilersen o da özür dileyecek diye bilmem ne. Sinirlerim attı tabi. Kızla o gün irtibatı kestim. Bu tarz gelişememiş insanlarla çıkanlar da zaten bunların aynılarıdır. O gün bugündür konuşmam, arayıp da sormam. Evlenirken de kekonun birini alır daha sonra da neler olur az çok kestirebiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.