Bildirim
Şu karizmaya bakar mısınız be!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Naif mi? -
Anasıfından beri dikte edildiği için öyle büyüyünce geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen yorumlara bak
Bu adamin yolundan ayrildik ayrilali burnumuz surtuluyor daha da onun kiymetini bilemeyiz dogru yola donemeyiz son 20 yilda kindar cahil aptal bir guruh yaratıldı namaz kılmayı bilmezler dini ideoloji haline getirip bu adamdan nefret ederler hakkinda tek kitap bile okumamis tek makale bulmamislardir gerci komik ama inandigimiz dinin kitabini bile 1 kez olsun okumaz hacı hoca kisvesi altindaki orta çağ din tuccarlarindan yalan din öğrenirler ayetleri egip buker sahte hadis uydurur inanırlar fesli delinin zirvalarina inanir adam belgeyle konusuyor der cubbeliye inanir ilber ortaylıya inanmazlar
Neyse bu adam fazla geldi bu millete yapacak bir sey yok daha da kimse rayina sokamaz bu ulkeyi buraya not dusuyorum 20 yil sonra biri gorur belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın nickindeki tezatlığa bakar mısın? İntelligent yazıyor :D
Her neyse hocam bal bal demekle ağız tatlanmazquote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Adamın nickindeki tezatlığa bakar mısın? İntelligent yazıyor :D
Bu akimi ilk kadir misiroglu cikardi
Yillar evvel youtubeda geziyordum 9 10klik yeni bir kanal gördüm ümstad kadir misiroglu diye
Ilk onu gordum kendi kendine ustat diyen ondan sonrasi geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam yanlış bir şey dememiş ki. Naif ne demek kimse mi bilmiyor? Naif saf insan demek. Onca savaşa girip ülke kurtarmış adam naif olabilir mi sizcequote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Adamın nickindeki tezatlığa bakar mısın? İntelligent yazıyor :D -
Demek anasınıfından beri dikte edildiği için...
Ülkenin şu anki haline bakıyorum da bu zamanda bile bu tipler varsa bundan 80 100 sene önce Atam kim bilir kimlerle uğraşıyordu. Birkaç kötü yanını bulalım da kötüleyelim diye bekleyen leş kargaları onun sayesinde onu kötüleyebildiklerinin farkında bile değiller.
Evet olabilir. Kibar, medeni bir insan anlamında kullandım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Malesef öyle hocam. Bu tipleri gördükçe onlarla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bozmaya girdim, göt oldum gidiyorum
En Beğenilen Yanıtlar

Naif mi?
![]() |
Anasıfından beri dikte edildiği için öyle büyüyünce geçer
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X