Şimdi Ara

Su kaplumbağası kaybolan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi farkettim akvaryumdan kaçmış . Nerlere gidebilir bulamadım hiç biyerde .

• fazla uzaklaşmış olamaz suyunu kokla
  • la koca akvaryumdan nasıl kaçacak saçmalama kardeşin falan çıkartmıştır oda hunharca ezilmiştir bir terliğin altında sana söylemeden atmışlardır
  • Bizim bir kere kaçmıştı yatakların dolabların kenarına sıkışmış olabilir.Yerlerde de olabilir adım attığınız yere dikkat edin.Uzun süre bulamazsanız susuz kalıcaktır bu yüzden de bitkin olucaktır.Biz o halde bulup ölü sanmıştık hayvanı canlı canlı çöpe atmıştık siz atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

la koca akvaryumdan nasıl kaçacak saçmalama kardeşin falan çıkartmıştır oda hunharca ezilmiştir bir terliğin altında sana söylemeden atmışlardır

adam iki dakkada kurdu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

la koca akvaryumdan nasıl kaçacak saçmalama kardeşin falan çıkartmıştır oda hunharca ezilmiştir bir terliğin altında sana söylemeden atmışlardır

• çevreye iyi bak yeni söndürülmüş bir ateş, üstüne basılmış taze çimen vs gibi izleri takip et bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demir Eksikliği Olan Var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karanlık yerlere falan bak. Benim eski su kaplumbağası kanepenin altında uyuyakalırdı.
  • Kaybolmamıştı ama balkona koymuştum 4-5dk için(Hava çok sıcaktı ) bi çıktım balkona karganın biri almış götürüyor
  • Lisedeyken edebiyat hocamız anlatmıştı, su kablumbağaları kaybolmuş 2-3 sene sonra falan kitaplığın arkasında bulmuşlar
  • evdekilerden biri alıp klovete fırlatip sifonu çekmiştir banyodaki su borularına bak orda yuzuyordur çabuk ol baraja gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Kaybolmamıştı ama balkona koymuştum 4-5dk için(Hava çok sıcaktı ) bi çıktım balkona karganın biri almış götürüyor

• klozetten yolunu bulmuştur kerata hep öyle yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Bizim bir kere kaçmıştı yatakların dolabların kenarına sıkışmış olabilir.Yerlerde de olabilir adım attığınız yere dikkat edin.Uzun süre bulamazsanız susuz kalıcaktır bu yüzden de bitkin olucaktır.Biz o halde bulup ölü sanmıştık hayvanı canlı canlı çöpe atmıştık siz atmayın

Ölmediğini nasıl anladın ?
  • Bir yerlerde yatmış uyumuş bir haldeyken bulursun merak etme

• Ninja Kaplumbağa çetesine katıldı kesin.
  • Yalcın abıye cık o bulur.Hatta yaslandırma yontemını bıle kullanır.
  • Benim şu kaplumbağam haftada 2 3 kez kaybolurdu. Bir keresinde 1 ay boyunca bulamamıştık halının altından çıkmıştı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Benim şu kaplumbağam haftada 2 3 kez kaybolurdu. Bir keresinde 1 ay boyunca bulamamıştık halının altından çıkmıştı..

Ölmemişmi ya?
  • bızımde kaybolmustu.nerden cıkmıs tahmın edın.camasır makınesının borusunun dıbınden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.