Şimdi Ara

şu joe'yu yuhladığınız kadar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • feneri yuhlasaydınız top ayaklarına geldiklerinde. yok ya böyle taraftar olmaz olsun. iyi gün taraftarı bunlar. 2 kova yüzüne boya sürüp maça gitmekla olmuyor bu işler. avazın gırtlağın çıkana kadar bağıracaksın. ama nerde? o ultraslanmış da fasa fiso.

• quote:

Orijinalden alıntı: projist

feneri yuhlasaydınız top ayaklarına geldiklerinde. yok ya böyle taraftar olmaz olsun. iyi gün taraftarı bunlar. 2 kova yüzüne boya sürüp maça gitmekla olmuyor bu işler. avazın gırtlağın çıkana kadar bağıracaksın. ama nerde? o ultraslanmış da fasa fiso.

Bence de yazıklar olsun bu taraftara basının gazına da iyi gelmişler. Jo ne yaptı yada yapmadı da yuhluyorsunuz. Top geldi de atmadı mı adam golünü. Yazık tek kelimeyle yazık...
  • Bu medyanın çabasıyla Jo yu kaybettik. Adam evinde parti yaptı diye yuhalıyorlar, nasıl bir zihniyettir bu.
  • Fenerbahçeli futbolcular sex partyleri düzenledi bi tane taraftar yuhaladımı takımı?? Yazıklar olsun böyle taraftara...
  • helal olsun herkese . doğru yolu buluyo herkes yavaş yavaş . uA nı destekleyenler bile nefret etmeye başladı . uA nın gerçek yüzü belli oluyor yavaşa yavaş . daha durun bakıyım neler olcak daha . hee birde size bişey diycem . eğer uA karşıtıysanız , numaralı tirübünde maç izleyin mutlaka . orada yalnız olmuyosunuz . bu maçta daha da iyi gördük bunu .
  • sanki bonservisi bizde, sanki ilk geldiğinde sırtlarına almadılar. sanki adam hiç alem yapmamış, sanki adam Türkiye'ye 5 sene önce gelmiş. napıyorsunuz siz ya?? takımda kaliteli oyuncu çok da bu oyunculara yakışan kaliteli taraftar ve taraftar gurubu da lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Fenerbahçeli futbolcular sex partyleri düzenledi bi tane taraftar yuhaladımı takımı?? Yazıklar olsun böyle taraftara...

Belgen varsa konuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jo'yu yuhlamakla iyi yaptılar. Partylerine son verir inşallah bir an önce!
  • Kimi şampiyonlar liglerinde küme düşmemeye oynuyor taraftarlar stadı dolduruyor destek veriyor . Biz 4-0 öndeyiz bütün takım ıslıklanıyor ... Herhalde bizim ülkemizde bir büyük takım küme düşmemeye oynarsa bir tane taraftarı kalmaz ....
  • yaziklar olsun bu taraftara...............
  • Niye yazıklar olsun ? Hele uA'nın tepki vermesi normal. Takım yeniliyor kaç maçtır tamam yenilir felan diyebiliriz ama burada yazmaya benzemez bu olaylar. Adamlar kaç paraya kombine alıyor her sene kaçırmadan. Her maça geliyorlar Galatasaray için. Elbette karşılığını da bekliyorlar. Bugün bilgisayar aldın diyelim o kadar paraya yemedin içmedin bilgisayar aldın bozuk çıkarsa felan nasıl tepkini ortaya koyar hakkını ararsın o da bu misal.

Lütfen anlayışlı olun biraz. Protestonun amacı da takımın kendine gelmesini sağlamak biraz olsun ki 4-1 yendik. İnşallah Şampiyonlar Ligi'ne de gidersek süper olacak.
  • benim anlamadığım adamın özel hayatı taraftarı neden ilgilendiriyor. yok adam parti yapıyormuşda neymiş. bırakın adam sabahlara kadar şey etsin. stres atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Jo'yu yuhlamakla iyi yaptılar. Partylerine son verir inşallah bir an önce!

İzin gününde yaptığı partilere mi son versin ? Adama sanamı soracağım derler. Madem alemci niye alıyorsun hadi onu geçtim şimdi yuhaladığınız adamı geldiğinde neden omuzlara alıp Pele gelmiş muamelesi yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Jo'yu yuhlamakla iyi yaptılar. Partylerine son verir inşallah bir an önce!

İzin gününde yaptığı partilere mi son versin ? Adama sanamı soracağım derler. Madem alemci niye alıyorsun hadi onu geçtim şimdi yuhaladığınız adamı geldiğinde neden omuzlara alıp Pele gelmiş muamelesi yaptınız ?

aynen kime ne adamin verdigi partiden iyce abartiyoruz
  • Adnan Polat yönetiminin kuklası olmuş bu tribünler. Başarısızlığı futbolcuya yıkma planları, Galatasarayın ergenekoncuları tarafından uygulamaya konulmuştur. Hoca iyi , Yönetim iyi, Futbolcular kötü yok öyle yağma Özer'i, Topuz'u, iş yapar denilen kim varsa başkası alsın sen dersine iyi çalışma sarp, barış, servet, topal, kazmalarıyla mücadele futbolu hikayeleri konuşulsun her yerde.Çatır çutur futbol, topu kap kaptır, uzun vur taca gitsin geriye çekil tekme at! oh ne ala.Top sektiremez bu saydığım isimler be , xavi, iniesta bilimum barcelona mücadele etmiyor sanki. Kral Hakan şükür ah ahh ne kadar doğruları konuşuyor. Bu GALATASARAY değerleriyle bu idareciler baş edemiyor kardeşim. Bu takımın marka değerinin farkında değil bunlar. YAZIK...
  • maçı izlemedim özetlerde denk geldim de, Jo'nun da çok umurunda olur bu yuhlama.

Adam zaten 5 hafta sonra yok, ultraslan neyin peşinde ? Jo mu dedi nondayı gönderin beni alın diye ?

kiralık olan takıma adape olamamış bi oyuncuyu yuhlamak ta ap ayrı bi güzellik haftaya da gol atarsa sevinmeyin de bozuk para çakı çakmak tarak vs atın ki bişeye benzesin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.