Şimdi Ara

Şu İsimler Bu Takımdan Gitmedikçe Fenerbahçe'yi Desteklemeyeceğim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Antipatik, sürekli sinirli, laf çarpan, bağıran, sürekli itiraz eden, saha içinde saygısızca hareketleri olan Volkan.

2- Bekir İrtegün

Kademe anlayışı Almanların 16 yaşındaki altyapılarındaki gençleri kadar bile olamayan, yetenek fakiri, saçma sapan top kaybı yapan, Benfica maçını veren Bekir.

3- Emre Belözoğlu

Açıklama yapmaya gerek var mı ? Volkan'dan bile daha beter.

4- Cristian Baroni

Ruhsuz, istediğinde oynayan, kısıtlı yetenekli. Asla büyük bir takımın ortasahası olamaz.

5- Semih Şentürk

Karakterine lafım yok ancak bu takıma yedek bir forvet lazımsa bunu altyapılarımızdan bulabilecek durumda olmalıyız.

6- Mehmet Topuz

Kısıtlı yetenekli. Yıllarca sağlam para kazandı takımdan. Ama artık gönderilmeli ve bunun yerine altyapılarımızdan oyuncu çıkarmalıyız.

7- Serdar Kesimal

Bolca şans buldu ancak bu takımın stoperi olamayacağını gösterdi. Henüz yaşlı değil ancak başka takımlara kiralık verilebilir. Gönderilse de neden gönderildi demem.

8- Selçuk Şahin

Kim bilir kaç insan kanser oldu senin yüzünden. Halısahadan adam alın, bunu gönderin.

9- Caner Erkin

Kavgacı, saygısız, bağıran, küfreden, agresif, antipatik bir o kadar da yeteneksiz. Kesinlikle gönderilmeli.

10- Dirk Kuyt

Çok iyi niyetli, karakterli, mücadeleci. Ama yeteneğin yok be hocam. Böyle adamlarla Uefa kupalarını almamız hayal olur. Daha gençleri ve daha yeteneklileri lazım bize.

11- Salih Uçan

Satılmamalı ancak kiralanmalı. Büyük takımlar oyuncu yetiştirme yeri değildir. Gitsin pişsin gelsin oynasın.

12- Recep Niyaz

Acilen kiralanmalı. Roda'nın gündemindeymiş haydi hayırlısı bakalım.

13- Milos Krasic

Sana harcanan paralara yazık. Aldığım lisanslı ürünlere yazık.

14- Pierre Webo

Bu takımın birinci forveti olacak kapasitede değil. Yedek oturtmaya da gerek yok. Yerine genç bulunur.

15- Ersun Yanal

Anadolu kulüpleriyle çalışmaya devam etmeli. Bu takımın teknik direktörü olacak kapasitede değil. Bize Zico, Lucescu ayarında bir hoca lazım.

16- Aziz Yıldırım

Bu takımı dostsuz bırakan, antipatikleştiren, yalnızlaştıran, şike yapan, sürekli ortamı geren birinin bu takımla ilişkisi olmamalı. Bizi herkese düşman etti. Artık Avrupa maçlarında bile Türkler tarafından desteklenmiyoruz. Bu kadar nefret edilen bir takım yaptı Fenerbahçe'yi. Git artık.

Bu kadar konuştum. Hayalimdeki kadroyu da kurayım tam olsun.

Şu İsimler Bu Takımdan Gitmedikçe Fenerbahçe'yi Desteklemeyeceğim

• Uyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Uyu.

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Volkan,Caner-Salih ve M.Topuz dışında katılıyorum hepsine..Bunları neden istediğime gelelim...Caner ve M.Topuz yedek klübesi için vasatın üzerinde oyunculardır.Salih kesinlikle kalmalı,mutlaka kazanmalıyız,Gökhan Gönül gibi ısrar etmeliyiz...Volkan ise bence her zaman kalmalı...Huyu kötü diye sırf gönderilmez...Ergenliğinden bu yana neredeyse Fenerbahçe'de oynuyor..Gerçek Fenerbahçelidir kendisi...
  • Fenerbahçe kalite seviyesi yüksek, alternatifli ve 6+0+4 kuralında pek sorun yaşamayacak bir kadroya sahip ama başında kötü bir teknik direktör var. O kadar para harcanacağına senede 10 milyon euro maaşla Lucescu getirilse Fenerbahçe ligi domine ederdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Fenerbahçe kalite seviyesi yüksek, alternatifli ve 6+0+4 kuralında pek sorun yaşamayacak bir kadroya sahip ama başında kötü bir teknik direktör var. O kadar para harcanacağına senede 10 milyon euro maaşla Lucescu getirilse Fenerbahçe ligi domine ederdi.

eline sağlık güzel yazmışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Fenerbahçe kalite seviyesi yüksek, alternatifli ve 6+0+4 kuralında pek sorun yaşamayacak bir kadroya sahip ama başında kötü bir teknik direktör var. O kadar para harcanacağına senede 10 milyon euro maaşla Lucescu getirilse Fenerbahçe ligi domine ederdi.

Hocam kalite konusunda ben sizin gibi düşünmüyorum. Takımımızın yarısı kaliteli ancak diğer yarısı tamamen kalas. Ben hepsi kaliteli olsun demiyorum. Ancak takımın yarısı kaliteliyse diğer yarısı da kalite vadeden oyunculardan oluşmalı. Çünkü kalaslar diğer oyuncuların kalitesini nötrlüyor ve vasat bir takıma dönüyoruz.

Teknik direktör konusunda ise tamamen haklısınız. Bu konuda hemfikiriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takımın hepsini gönderelim istersen?

Her şeyi anladım da Volkan,Emre,Salih,Kuyt,Mehmet Topuz'u göndermeyi nasıl düşünüyorsun anlamıyorum.Ersun Yanal'a da biraz zaman verin adam daha 4 maça çıktı.Aykut Kocaman geldiğinde önce Young Boys sonra Paok'a yenildi Avrupa'da.En azından ilk yarı bitene kadar köstek değil destek olun
  • Hayalim demişşin yazmıssın kadronuda o kadroyla baya bi gol yeriz çünkü; yazdığın kadroda kanat yok kanat olmadan da öyle adamların olcakki heryere yetişşin o yüzden
  • Altyapıya vurgu yapmanız iyi hoş da o altyapıdaki en iyi meyvelerden biri Recep'i bile kiraya verelim diyorsunuz.Ne çelişki derim.Keza genç yetenek Salih de öyle.Eee biz bunları oynatacak mıyız yoksa kadroda mı tutacağız anlamadım.

Kuyt gibi formasını ıslatan ve katkı veren biri gönderilmemeli.Ülkemize ve bize tonla yabancı geliyor parasını alıp yatan.Kuyt hem çalışkanlığıyla hem iş ahlakıyla hem de takıma katkısıyla nimet.

Webo zaten 1.forvet olmayacak.Dursun.+4'te sorun çıkarmaz.

Malesef Bekir,Caner gibi topçulara bu kontenjan muhabbetinden dolayı mahkumuz.

@Katates Pızartması

• Ya bırak Salih Recep gitmezse tutmazmış. Oyuncu yetiştirme yeri değil diye ruhsuz adamlara katlanacak değiliz. Topuz mevkisinde bile oynamıyor bize geldiğinden beri. Meireles en az Baroni kadar maç seçiyor ve çok daha çirkef ona niye lafın yok?
  • Valla caner-Volkan-Emreyi bende sevmiyorum futbolu bıraksınlar milli takımdada görmek istemiyorum bu adamları.
  • Dirk Kuyt'a katılmıyorum adam zamanında Liverpool ş.ligini alırken başı çekenlerden biriydi şuan ki performansı tartışılır o ayrı konu
  • Editorden hallet kardesim oyun icinden ugrasma

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Takımın hepsini gönderelim istersen?

Her şeyi anladım da Volkan,Emre,Salih,Kuyt,Mehmet Topuz'u göndermeyi nasıl düşünüyorsun anlamıyorum.Ersun Yanal'a da biraz zaman verin adam daha 4 maça çıktı.Aykut Kocaman geldiğinde önce Young Boys sonra Paok'a yenildi Avrupa'da.En azından ilk yarı bitene kadar köstek değil destek olun

Birde Yeni Malatyaspor'a yenilmiştik hatırlatırım.Ona dayandıkta Ersun hocayamı dayanamıcaz hele bi 4-5 maç geçsin bakalım neler görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Altyapıya vurgu yapmanız iyi hoş da o altyapıdaki en iyi meyvelerden biri Recep'i bile kiraya verelim diyorsunuz.Ne çelişki derim.Keza genç yetenek Salih de öyle.Eee biz bunları oynatacak mıyız yoksa kadroda mı tutacağız anlamadım.

Kuyt gibi formasını ıslatan ve katkı veren biri gönderilmemeli.Ülkemize ve bize tonla yabancı geliyor parasını alıp yatan.Kuyt hem çalışkanlığıyla hem iş ahlakıyla hem de takıma katkısıyla nimet.

Webo zaten 1.forvet olmayacak.Dursun.+4'te sorun çıkarmaz.

Malesef Bekir,Caner gibi topçulara bu kontenjan muhabbetinden dolayı mahkumuz.

@Katates Pızartması

Hocam 17-20 arası kiralanmalı. 20-26 arası kadroda tutulmalı. +26 ise tutmayacağı belliyse satılmalı, tuttuysa 29-30'a kadar faydalanılmalı, 30 civarında da satılmalı. Benim görüşüm budur.

• quote:

Uyu.

• Volkan Emre Salih Kuyt Topuz harici katiliyorum. Bekir, Yobo ve Serdar yerine Omer Toprak alinmali ve Berkay Can monte edilmeli takima. Webo yerine pivot santrafor, Kuytun yerine (kuyt kalacak webo gidecek ama) Shaqiri, ve Cristian yerine AMC lazim. Uçtum biraz ama bunlar lazim. Kadlec de seneye gidebilir bu arada

• quote:

Uyu.

+1
  • quote:

Uyu.

Ulan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.