Arkadaşlar dün gecede sordum cevaplayan olmadı. Wirtualdub programıyla Cd deki filmi bölmeye çalışyorum fakat yapamıyorum. Bu işi yapamazken izlediğim yolu aşağıda görüntülü olarak açıkladım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Nerede hata yapıyorum ?
Klasörlerimin içinden kesmek istediğim filmi seçip okeyliyorum
Filmin kopyesini oluşturuyor
Film kesmeye hazır hale geliyor. Edit egirip Cut i işaretledikten sonra işaret çubuğunu kesmek istediğim yere getiriyorum
Kesilecek yeri belirledikten sonra dosya menüsünde kayıt seçeneklerinin hangisine işaretlediysem olmadı
avi uzantılı dosya boyutu aşırı derecede büyük olduğu için (normal dosya doyutunun 15-20 katı) olmuyor. wav dosyasındada görüntü olmuyor. Ben nerde hata yapıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
.mpg dosyaları için TMPgenc programı daha kullanışlıdır. Programı bulun, çalıştırınca, File menusunde "mpeg tools" seçeneği var orada "merge-cut" seçeneğinden kesme ve birleştirme yapabilirsiniz. Hem de çok hızlı. Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: lost
.mpg dosyaları için TMPgenc programı daha kullanışlıdır. Programı bulun, çalıştırınca, File menusunde "mpeg tools" seçeneği var orada "merge-cut" seçeneğinden kesme ve birleştirme yapabilirsiniz. Hem de çok hızlı. Kolay gelsin.
Teşekkürler..
sorenson squeeze
virtualdub da video>compression dan istediğin bi codec i secmelisin sonra save as yapmalısın