Şimdi Ara

'şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır'ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şimdi, "şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır"ı okuyorum, baya güzel ve içten...

iletişim, başarı ve yaşam üzerine, güzel tavsiye ederim.

• sagolda kitaplıkta sıra bekleyen bi dolu kitap var yenisayfadan topluca almıstım taksitlerinide bitiremedim hala bu arada bakalım once kitaplarmı bitecek taksitlermi
  • bu tür kitaplara gıcık kaparım
  • güzel kitap olabilir önyarglı davranmamak lazım
  • kişisel başarı kitapları yani
  • peşim hüküm vermişsin.

kişisel gelişim kitapları ile, başarı üzerine olan kitapları karıştırma. bu kitap şöle ol böle ol demiyo. örnekleri güzel. ne olup olmayacağına kendin karar veriyosun, değerleme yapman kolay bu kitapta
  • buna benzer en son dave pelzerin üçlüsünü okumuştum..
    okumayı düşünüyorum bu kitabı.. sıradakiler bitsin de hele..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de pek hazetmem böyle kitaplardan, yazanlar kendileri çok başarılıymış gibi yazıyolar...
    okunması gereken daha bi sürü klasik var yaw onları okumadım
  • Bence Ahmet Serif izgoren'in tum kitaplarini okumali.Hepsi birbirinden guzel.

• arkadaşlar kişisel gelişim kitapları bize bildiğimiz şeyleri anlatır aslında biz anlatılanları biliyoruzdur fakat kelimelerle ifade edemeyiz çoğu zaman ve kelimelerle ifade edemediğimiz zaman da öyle birşeyi düşünmüş olmayız gibi gelir ama bu kitaplarda okuduğunuz zaman kelimeleri görüyoruz ve çoğu zaman da bunu bende biliyorum dersinizi işte farkında deilizdir bukitaplar bildiklerimizi bize gösterir buyüzden okumanızı taviye ederim okursunuz okumazsınız ayrı bir mesele herkesin tarzı farklıdır sonuç itibariyle ama tavsiyem okuyun neyine kadar bildiğinizin farkına varırsınız en azından
  • Valla hala çok iyi hatırlıyorum.Kitabı okumaya başladığım andan itibaren sadece tualet ve su ihtiyacım için kestim.Bildiğim bilmediğim(Daha doğrusu bildiğimi zannettiğim fakat bilmediğim) bir çok şey gösterdi bana.Okunması gereken bir kitap.
  • aslin da bu tur kitaplar piyasada cok ama izgoren gercekten cok iyi yazmis.Bu tarz kitaplara ben basucu kitabi diyorum.Bunlari bir kere okuyup kenara birakmak yerine.Aradan belli zaman gecince tekrar okunmali
  • merak ettim bu kitabı. aklıma yazdım. ismini unutmak mümkün değil zaten.
  • Bir de AVcunuzda ki Kelebek var ben O kitabi daha cok begenmistim.Yine izgoren'e ait....
  • biraz bahseder misin kitaptan ? bulursam alırım o zaman?

quote:

Orjinalden alıntı: patifa

Bir de AVcunuzda ki Kelebek var ben O kitabi daha cok begenmistim.Yine izgoren'e ait....
  • ya nasil anlatsam hani bazi yazarlar vardir..hayatta basarili olmak icin bunu sunu yapin falan diye yazarlar..izgoren oyle degil bu yazar hikayeler olsun basindan gecen seyler olsun okadar zevkli anlatmiski..bazi inginc yazilar var hayata dair ben cok bagendim zaten avcunuzdaki kelebekle tanidim izgoren i
    aslinda ben pek ii anlatamadim senwww.kitapyurdu.com adresini tikla ahmet serif izgoren in tum kitalarini ara daha ayrintili okursun
  • kendilerini tanıyorum, bu topic i de bir kitabını tavsiye için açtım ama, bahsettiğin kitabı merak ettim, onun için sordum, yine de teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: patifa

ya nasil anlatsam hani bazi yazarlar vardir..hayatta basarili olmak icin bunu sunu yapin falan diye yazarlar..izgoren oyle degil bu yazar hikayeler olsun basindan gecen seyler olsun okadar zevkli anlatmiski..bazi inginc yazilar var hayata dair ben cok bagendim zaten avcunuzdaki kelebekle tanidim izgoren i
    aslinda ben pek ii anlatamadim senwww.kitapyurdu.com adresini tikla ahmet serif izgoren in tum kitalarini ara daha ayrintili okursun

• eger dedigin kitabi begendiysen avcunuzdaki kelebegi daha cok begenirsin.ben tesekkur ederim..izgoren i bence herkes tanimali
  • biri fil mi dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

biri fil mi dedi

walla hemso topici görünce aklıma sen geldin
    bu arada yazılanlara göre güzel bir kitap alalım bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.