Bildirim
Şu giyim tarzına hastayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biri harold finch'i koysun -
Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kokuyu dıkmıyorum onu giyiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen
biri harold finch'i koysun
Çok önemli bir aksesuar eksiği var. Şapka. Zaten en sevdiğim parça o. -
Bence sen fötr şapkaya hastasın.
-
-
Takım elbise yani?
şu takımlar gördüğüm en iyi takımlardır net.hele bu ikisi inanılmaz fiyatlarına bakmıştım bi ara en ucuzu 2bin falandı -
-
Bunları biz giydiğimiz zaman böyle güzel durmaz üstümüzde....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 27 Ocak 2015; 22:04:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: A.Escobar
şu takımlar gördüğüm en iyi takımlardır net.hele bu ikisi inanılmaz fiyatlarına bakmıştım bi ara en ucuzu 2bin falandı
Abi keşke zengin olsak be. Yakışıklı olmaya da gerek yok. Üzerine yakışanı bulur giyersin yine. Eskiden örneğin bi arkadaşım sormuştu demişti ki çok paran olsa bi saate 1 trilyon vermez misin yani? biraz düşünüp hayır demiştim. O an vermeyeceğime inanıyordum. Şimdi 10 trilyon da veririm diye düşünüyorum.
İlerde birgün bi baktın Nucky gibi giyinip fırladım dışarıya. Millet ne garip bakar be.Kıyafet balosuna mı gidiyorsun diye soranlar da olur.
-
Her işin ucu takım elbiseyi iyi seçmekte bitiyor. Sen hiç dışarıda kadıköydeki seyyarlardan 100 liraya alınmış takım elbiseyle lüks bir mağazadan 1k kadar parayla vücudunun ölçüsünde yeleğiyle oturan bir fark gördün mü?
Bende her ikisinden de var ve bu adamlar gibi güzel bir erkek görünümü vermek gerçekten çok hoş oluyor. Dışarıdan ansızın birinin size gelip "takım elbise giyen insanlara nedense bayılıyorum" diye iltifat uygulaması bile bu işin içerisinde erkeğe yakışan kıyafeti gayet net bir şekilde açıklıyordur eminim.
Misal bugün istanbulda yağmur yağıyordu ve spor ceketle askeri şemsiye yanımdaydı. Dışarıda kalan biri ıslanmasın diye Sabiha Gökçen otobüs durağında şemsiyeyi çekinerek uzatıp güzel bir şekilde kültür sohbeti ettik. Elindeki yüzüğü fark etmemle pek yanaşmadım ama yine de hoş sohbetten ötürü sevgilisini de çağırıp bir gün muhabbet edelim diye telefon numarasını almış bulundum. Kendisi 17 yaşında Koç'ta okuyor, kara kara düşün şimdi kullandığın centilmenliği nasıl devam ettirmeyi.
Onunla eşit yaşantıya sahip olmak için herhalde hiç aramamalıyım, şayet kıyafetimden ötürü olsa gerek her hafta birisiyle oturup yemek yeyip çay içmek bir süre sonra sıradan gelerek seni borca bile sokabiliyor.
Özetle takım elbise giymek pişmanlıktır, hele ki dünya üzerinde erkek olarak kadının elini cüzdanına atmasına izin vermeyip her şeyi üstlenerek akşamleyin birlikte kalana kadar. :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Guy gibi giyinmiş fake and g... kaçın
Aynen dostum hastayım bu tarza hasta hasta. -
sende onlardaki gibi durmayacak
Benzer içerikler
- karina çikolata helal mi
- el bilek çatlağı kaç günde iyileşir
- gece özel numaradan aranmak
- supradyn zararları
- evde fare pisliğine benzeyen pislikler
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X