Şimdi Ara

Su eksilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 92 model flash 11 txe aracım var.

aracımım plastik kısmındaki suyu akşam max e kadar dolduruyorum 1 gün sonra baktığımda suyun çok azaldığını görüyorum.

motor hararet göstergesi hiç bir zaman ortayı geçmedi ama bu eksilmenin sebenini çok merak ediyorum. canımı sıkıyor. motoru devirli kullanmadığımda buharlaşma ve su fışkırması olmuyor.

birde aracı devirli kullandığım zaman aracı stop ettiğimde su ilavesi yaptığım plastik kutudan sıcak buharlar ve sıcak su fışkırıyor.

bunun nedenleri ve çözüm yolları hakkında ne önerirsiniz ?

ustaya gösterdim silindir kapak contası yanık olabilir dedi. 300-600 tl arası masrafı çıkabilir dendi .. şu krizde bu parayı ödemek koyar adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 27 Temmuz 2009; 0:00:50 >

• Bahsettiğiniz taşma kabından su ve buhar fışkırması normal değil. Bence ilk önce taşma kabının kapağını ve kapak contasını bir kontrol edin gerekirse değiştirin. Eğer kapak veya contasında bir sorun varsa, bu suyun genleşerek ve buharlaşarak eksilmesine sebebiyet verebilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn
    birde aracı devirli kullandığım zaman aracı stop ettiğimde su ilavesi yaptığım plastik kutudan sıcak buharlar ve sıcak su fışkırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 27 Temmuz 2009; 0:11:59 >
  • orjinal kapağını aradım ama bulamadım. usta elindeki bir contayı takmıştı.

quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Bahsettiğiniz taşma kabından su ve buhar fışkırması normal değil. Bence ilk önce taşma kabının kapağını ve kapak contasını bir kontrol edin gerekirse değiştirin. Eğer kapak veya contasında bir sorun varsa, bu suyun genleşerek ve buharlaşarak eksilmesine sebebiyet verebilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

• aynı arızayı bende yaşadım.servis bulamadı , bütün hortumları ve su kabını değiştirdi.meğer sorun contadaymış.şimdi gram eksilmiyor...
  • flaşların standart sorunu hararet
  • bugün genleşme kabının orjinal kapağını buldum. taktım ve su kaçırmadığını gördüm.

5 tl ye olayı çözdüm sanırım.

ustaya kalsa silindir kapak contasını değiştirip üstüne birde taşlama yapıp 300 - 600 tl arası param gidecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 27 Temmuz 2009; 23:18:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcıya su mu kaçtı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.