Şimdi Ara

Şu diziler d-smart ta var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

The Vampire Diaries
    Teen Wolf
    Breaking Bad
    DaVinci's Demons
    Silicon Valley
    How I Met Your Mother
    The Orginals
    The Tomorrow People
    SUPERnATUREL

tarzı diziler izliyorum. Bunlar önceden HDe diye bir kanalda veriliyomuş bazıları. ben araştırmam sonuncu HDe nin kapandığını öğrendim. Peki yukarıda yazdığım dizilerden bir kaçı olsa dahi hangi kanalda izleyebeilirim? Bunlar d-smarrta var mıdıdr şuanda? ve örneğin FX|HD kanalında sürekli aynı diziler mi veiliyor yani yaz/kış aynı mı?

Acil Yardım Ay Sonu Kampanya Bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01F00DCFE -- 16 Haziran 2014; 0:53:53 >

• Cnbc-e de bir çoğu var. FX de bi ara Vampire Diaries vardı diye biliyorumda Digitürkdede hepsini bulamazsın bitek siteler dizimagdan sonra yabancı dizi izle var.
  • ben dizistden sürekli güncel olarak takip ediyorum da televiyondan hd izlemenin de keyfi başka. FX de Vampire Diaries verildiğine eminsiniz değil mi :)
  • Eskiden vardı şuan olduguna emin değilim. Ayrıca TVde sürekli tekrar , 1-2 gün sonra yada 1 hafta sonra internette Amerika'da çıkınca hemen altyazı yapıyolar koyuyolar hemde 720p ayrıca belli sitelerde var istersen hd indirirsin.
  • Da Vinci's Demons fx'te

How I Met Your Mother Foxlife'ta

The Vampire Diaries,Teen Wolf,Breaking Bad Cnbc-e ve e2'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: IndoHouse

Da Vinci's Demons fx'te

How I Met Your Mother Foxlife'ta

The Vampire Diaries,Teen Wolf,Breaking Bad Cnbc-e ve e2'de

cnbc-e ve e2 HD değil yalnz,onu da belirtelim
  • Androidli bir uydu alicisi al. İstedigin diziyi-filmi istedigin zaman istedigin kalitede internetten izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Tv de çok az kanal var
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoudExx

Cnbc-e de bir çoğu var. FX de bi ara Vampire Diaries vardı diye biliyorumda Digitürkdede hepsini bulamazsın bitek siteler dizimagdan sonra yabancı dizi izle var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet hızın ne kadar normal bi uydu al eger internetin yavaşsada 8mb 16mb ev yakınında fiber varsa 20 50 al hızlı bişey. İnternet TVden 100 kat hızlı emin ol. İnternette dizi amerikada çıkıyo mesela Game of Thrones Pazartesi yada Pazar amerikada çıkıyo tam hatırlamıyorum 1 gün sonra gece altyazı yapıyolar yabancıdizi izle diye bir site var koyuyolar 720p seçeneği var. HD olarak uydudan bulamazsın Cncbe HD falan yok internette HD bulabiliyosun. Eğer ben pc ekranından izlemek istemiyorum büyük ekran olsun dersen indirirsin flasha at tvye tak izle büyük ekran hd artık tvler altyazı okuyabiliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.