Şimdi Ara

Şu cihaz Türkiyede çalışır mı Anlayan Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    250Voltluk bir fişi var cihazın
    Türkiyede çalışırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westbrook -- 19 Eylül 2019; 21:23:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çalışır
  • Emin misin yurtdışından getirticem ona göre

• Bu cihazlardan Türkiye'de de var.Yurtdışında alıp aşırı vergi ödeme bence.
  • Hayır zaten hazır alındı ben de yurtdışında yım ona göre ülkeye getirecem

• birader foto o kadar büyükkü benim 22inç ekrana sığmıyor. zoom out yapabilirsem cevap yazıcam..

hah tamam gördüm ayaklarını sokuyorsun. masaj yapıyorsun.

sen gerilim ve akım değerine bakarken yanlış yere baktın. o fişin üzerindeki değer maksimum voltaj ve maksimum akımı yazar. yani diyorki şebeke 250V'un üstüne çıkarsa kusura bakma napacağım belli olmaz diyor. 13A akımın üstüne çıkarırsan da erir giderim birader kısa devreye karşı sağlam kalacağımı beklemiyorsun heralde diyor fiş.benim kapasitem bu diyor fişin kapasitesi o. cihazın değerleri cihazın üstünde altında bitaraflarda yazar. yada adaptör varsa onun üstünde yazar.

o değerler cihazın değeri değil eğer cihazın değeri olsa cihaz 3kW'lık bir cihaz olmalıydı.yani ufodan fazla elektrik harcayan devasa ısıtması titreşimi olan zaptedilemeyen birşey olması beklenirdi.

hangi ülkede olduğunu yazsan iyi olurdu, frekans değeri önemli olabilir eğer o cihazda elektronik bir kontrolör varsa ve 60Hz'e ayarlı ise 50Hz elektriği basınca ne olur.. motor olsa biraz daha yavaş döner hepsi o, ama burda motordan bahsetmiyoruz. sen hangi ülkede olduğunu yazsan iyi edersin.garanti olsun. yada bulunduğun ülkede gerilim 220V 50Hz mi onu yazsan iyi olur. amerikada isen 110V 60Hz elektrik var. ordan getiriyorsan sıkıntı çıkabilir. senin baktığın 250V seviyesi izolasyon seviyesidir.

voltaj ip gibi 220V değildir genelde 215-230 civarı gezinir bölgeden bölgeye değişir ama 240nı üstüne pek çıkmaz. fiş diyorki bak ben 250ye kadar idare ederim üstünde napacağım belli olmaz diyor.o 250nin anlamı bu. mesela aşağıda bir kontrol kalemi var. o da ben 1000V a kadar idare ederim gidip 20kV baraya beni tutarsan cıs olursun kanka diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 20 Eylül 2019; 0:15:17 >

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Sevgili hocam eline sağlık da sonuca bağlasaymışın keşke , ürün ingiltereden, türkiyede çalışması için ne yapmam lazım? Oluru var mı, varsa bavulla getirecem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Westbrook kullanıcısına yanıt
    hi mate.
    sonuca bağlamam için senin ülke bilgisini vermen ve fişin üzerine değil, cihaz üzerine bakman gerekiyordu bro.
    sana nereye bakman gerektiğini anlatıyordum, başka bir cihazda yardım isterken kullanasın diye.

Result: çalışır o tr de.

uk de şebeke 240V 50Hz. tr de çalışır o. yalnız şu konvertörlerden gerekebilir sana.eğer fişi ingiliz tipi ise.

• Çalışmaz.

• Giriş Gelişme sonuç olarak makaleyi alalım birader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

hi mate.
    sonuca bağlamam için senin ülke bilgisini vermen ve fişin üzerine değil, cihaz üzerine bakman gerekiyordu bro.
    sana nereye bakman gerektiğini anlatıyordum, başka bir cihazda yardım isterken kullanasın diye.

Result: çalışır o tr de.

uk de şebeke 240V 50Hz. tr de çalışır o. yalnız şu konvertörlerden gerekebilir sana.eğer fişi ingiliz tipi ise.

pm attım oradan nihai sonuca varsak?

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de işsizlik çok yüksek. Ekonomik kriz var
    Kendi cihazlarımız bile işsiz ve çalışmıyor
    Dışarıdan gelen cihazların bu ortamda çalışması zor hatta imkansız

• Westbrook kullanıcısına yanıt
    yazdım özelden hocam. çalışır problem yok.
    adaptör 100-240V 50-60Hz aralığında yani amerikaya götür tak çalışır tr de de çalışır.o adaptör heryerde çalışır ve 4,5VDC çıkış verir.
    diğer cihaz spa olan, amerikada çalışmaz ama tr de çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook

pm attım oradan nihai sonuca varsak?

Alıntıları Göster
    Hala neyi anlamadın daha ne demesi lazım adamın yuh ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen adam baska be aga tak tak tak yaziyo klavyene saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.