Şimdi Ara

Şu bisiklete bir bakabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bisikletten pek anlamıyorum, fakat bir model gördüm ki kafamdan çıkmıyor, arıyorum fakat markayı OKUYAMIYORUM resimden.

Bayıldım bu bisiklete, dediğim gibi; anlamıyorum bisikletten fakat dış görünüşünden bir yorum yapacak olursam çok hafif görünüyor, tekerlekleri çok ince. Bana yarış bisikleti gibi geldi, yanılıyor muyum?

Markayı bilen yazabilir mi ? Ya da buna benzer ince, hafif, kolları eğimli bir bisiklet arıyorum. 750 liraya kadar çıkabilirim.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Şu bisiklete bir bakabilir misiniz ? Şu bisiklete bir bakabilir misiniz ?

• yaris bisikleti degil .. guzel bir yol bisikletine benziyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı hiç okunmuyor gerçekten. Bilemedim.
  • İngiltere kökenli bir film, belki bir ipucu olabilir bu.
    Filmi HD arıyorum şuan, bulacağım !

@yukselg
    @Exocoetidae
  • Güncel. :]
  • Cayaith kullanıcısına yanıt
    Baktığınız bisiklet bir yol/yarış bisikleti veya orta-üst sınıf bir hibrit bisiklet. Genellikle 8-9 kg ağırlıkta bisikletlerin konuşulduğu bu alanda ortalama bütçeler 2000 TL'den başlar. Bu bisiklete benzer görünümde belirttiğiniz bütçede alınabilecek Salcano XRS 300 mevcut. Görüntü itibariyle benzese de çelik kadronun verdiği 13.5 kg ağırlık ve giriş seviyesi donanımla tabiki bir yol/yarış bisikleti olarak değerlendirilmez. Bütçesi az olup, yol bisikleti deneyimi yaşamak isteyenler için düşünülebilir. Mecbur değilseniz bu rakama çok daha iyi performans alacağınız bir şehir/tur bisikletine bakabilirsiniz. Yine Salcano üretimi City Sport 40 fiyatına oranla çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Baktığınız bisiklet bir yol/yarış bisikleti veya orta-üst sınıf bir hibrit bisiklet. Genellikle 8-9 kg ağırlıkta bisikletlerin konuşulduğu bu alanda ortalama bütçeler 2000 TL'den başlar. Bu bisiklete benzer görünümde belirttiğiniz bütçede alınabilecek Salcano XRS 300 mevcut. Görüntü itibariyle benzese de çelik kadronun verdiği 13.5 kg ağırlık ve giriş seviyesi donanımla tabiki bir yol/yarış bisikleti olarak değerlendirilmez. Bütçesi az olup, yol bisikleti deneyimi yaşamak isteyenler için düşünülebilir. Mecbur değilseniz bu rakama çok daha iyi performans alacağınız bir şehir/tur bisikletine bakabilirsiniz. Yine Salcano üretimi City Sport 40 fiyatına oranla çok iyidir.

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Bisikletin filmdeki sahnelerinden (:]) aldığım izdenim bisikletin maksimum 6-7 kilo olduğu yönündeydi. 13.5 kilo çok ağır değil mi? Resimdeki bisiklet tarzı bisikletler bu ağırlıkta mı?

Yani üstelik bu bisiklet 2-3 milyarlık bir bisiklet gibi de durmuyor yani. Bilemedim, ama gönderdiğiniz bisikletlere baktım; gerçekten çok hoşlar fakat dediğiniz gibi biraz fazla ağırlar. Ama incelemeye devam edeceğim.

Bu arada bir soru daha sormak istiyorum izninizle. Salcano XRS 300, veya daha hafif daha ince bir bisiklet aldım diyelim. Tutma yerlerini üsteki gibi yapma durumum var mı? Böyle modifikasyonlar yapılabiliyor mu? Ya da renk değişimi mevcut mu?

Ekleme: Araştırdıkça sorularımı cevapladım. Başlangıç için Salcano XRS 300 hoş bir model gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayaith -- 20 Temmuz 2014; 17:12:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.