Şimdi Ara

Şu Barkod Olayını Biri Anlatır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs kitapciginin ustundeki barkod nolcak nasi kopartip yapistirioz bi anlatir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözetmenler yapıyor merak etme

• ilk defa duyuyorum
  • Sen hiçbir şey yapmayacaksın. Görevli yanına gelecek ismini sorup listeden ismini bulacak. Sonra kitapçığındaki barkodu listede sana ayrılan bölüme yapıştıracak.
  • geçen sene biyoloji sınavında sınıfın yarısının barkodu kitapçıktan ayrılmamıştı sınava 20 dk geç başlamıştık.98li bebeler hazırlıklı olsun böyle durumlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

geçen sene biyoloji sınavında sınıfın yarısının barkodu kitapçıktan ayrılmamıştı sınava 20 dk geç başlamıştık.98li bebeler hazırlıklı olsun böyle durumlara

Hadi biyolojide süre yine bol da ygsde çok sakat
  • Seni ne zaman forumda gorsem hep olumsuz seyler soyluyorsun. Ya hayır konuş ya da sus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya seni ilk defa böyle gördüm şaşkınım :(( sinirlenmek sana yakışmıyor.
  • Peki kac dk icinde yapıyor sinava 10 dk kalami

• Forever97 kullanıcısına yanıt
    Yani ortalama olarak öyle.bunlar düşünecegin son şey olsun.yukardaki üyenin dediği gibi bazen çıkması zor oluyor ama bu gözetmenlerin görevi sana hertürlü 160 dakika verilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

geçen sene biyoloji sınavında sınıfın yarısının barkodu kitapçıktan ayrılmamıştı sınava 20 dk geç başlamıştık.98li bebeler hazırlıklı olsun böyle durumlara

Ben ygsye 20 dakika gec girecegim ve bu benim hatam olmayacak tamamen osym ya da gozetmenle alakali olacak. Sinav kagidimi 20 dakika erken alacaklar. O siniftaki herkesde ona boyun egecek sesini cikarmayacak.

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    160 vermek zorunda hak ihlaline girer yoksa

• başlamadan önce hafif tırnağınızla ucundan barkodu kaldırmanızı isteyebilirler sadece. Komple çıkarmayın onlar gelip yapıştırıyorlar. Ne işe yaradığını bilmiyorum fakat önünüzdeki sıra boşsa barkodu yanlış yere yapıştırabilirler. Bir uyarmanız iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Packofits

160 vermek zorunda hak ihlaline girer yoksa

Aynen oyle. 20 dk gec basladiysa 20 dk gec bitecek. Yalniz diyelim oyle bir sey oldu. 20 dk erken toplandi. Sorun tamamen gozetmenlerden kaynaklaniyo. Ogrenciler direk sikayette bulundu. Osym nin tutumu ne olur ki? O ogrencilerin hakkini telafi niteliginde bir sey yapsa diger ogrenciler de bizim hakkimiza girecek diyecekler felan tam sikinti. Allah korusun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.