Şimdi Ara

//

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Ocak 2023; 6:24:53 >

• ulan ben aşık olamıyorum aşık karşılıksız olsada aşık olmak istiyorum aşk duygum köreldi siz nasıl kurtulurum diyorsunuz boşverin senin olmayacaksa bile sev güzel bir duygu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtulamazsın. Çünkü bu aşk olmasa bile hoşlantıdır, sevgidir. Güzel ve kutsal bir duygudur. Neden kurtulmak istiyorsun, platonik mi?

• Bu sana bağlı. Madem seviyorsun neden ona açılmayı düşünmüyorsun? En azından birşeylerden emin olursun, bazı şeyler askıda kalmaz. Yani bunun ortası yoktur ya karşılık alırsın, ya da red cevabı alırsın. Ama kafan rahat olur. Benim düşüncem bu.

• biriyle birlikte ol.
  • Birinden hoslanmak hernekadar guzel deselerde insani yipratiyor en azindan benim icin bu boyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerim konusunda ciddiyim. Ciddi konu açan herkese ciddi cevap vermişimdir. Yap der gibi söylemişism ama amacım bu da bir seçenek deyip düşünmeni sağlamaktı. Biriyle birlikte olursan kafanın dağılacağını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoşlanmıyorsun inat, hırs sebep oluyor.

• tanışıp vakit geçirmediğin birisine aşık olamazsın sadece hoşlanırsın gidip şansını dene olmuyorsa hoşlantın gider zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.