Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oligark , ctnuyr Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
7.702
Cevap
385
Favori
525.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • n11.com'dan 8 ASAMA LOTUS WATER SU ARITMA CiHAZLARI 8 Su Arıtma Cihazı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/8-asama-lotus-water-su-aritma-cihazlari-8-su-aritma-cihazi-P19711073



    İstanbul'da kullanmak için basınç sorunumuz yok



    3 kişlik bir aile için tavsiye edermisiniz damacadan kurtulmak için



    Yada şu kadar daha ver diyip başka cihaz tavsiye edermisiniz, yoksa gerek yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • changa C kullanıcısına yanıt
    Sayın changa,

    Ürün bugün geldi. Bir çok parça kurulu haldeydi. Alttaki üç adet filtre takılı değildi. Onları önce beş mikron sonra carbon filtre en son olarak bir mikron olanı taktım kutu içinde gelen anahtarla iyice sıktım.on beş dk almadı. Sonraki aşama boruları yerli yerine bağlamak. İlk olarak ana vanayı kapattım. Mutfaktaki tezgah altındaki soğuk su musluğunu söktüm. Hat alma borusu contali ben yinede hem contayi taktım hem de teflon sardım söktüğüm musluğun yerine taktım. Su arıtma besleme musluğunu teflonlayip hat almaya taktım en son olarak da su musluğunu yerine taktım. Şu arıtmaya giden boruyu musluğa bağladım. Biraz uzun bırakarak diğer ucunu birinci filtredeki su girişine taktım. Daha sonra tank vanasini teflonlayip tank üzerine taktım. Ucuna boru bağlayıp cihaz üzerinde tak yazan yere bağladım. Faucet yazan bi yer var en son filtre üzerinde oraya da bir boru bağlayıp onu da musluğa bağladım. Bir boru da atık su kesicinin ucuna bağlayıp ucunu gidere attım. Tezgahı delmeden önce denedim. Acaba çok su atılıyor mu diye giderdeki boruyu beş litrelik bir bidona koydum. Bir de baktım hemen doldu taşıyor. Bence atık su olayi cok fazla. Neyse sonuç olarak arıtma sıkıntısız çalışıyor. Tadına da baktım. Tadı da güzel.

    Sistem organizasyona teşekkürler.

    Tek sıkıntı ayın dokuzuncu verdiğim sipariş ayın onüçunde yani dört günde teslim edilebildiği. Bir arkadaşım sormuştu atık azaltan parçadan ses geliyor mu diye. Evet ordan cırt cırt gibi değişik sesler geliyor cihaz çalışırken.

    Ben beş litre su doldurup ariticinin musluğunu kapatarak kullanmayı deneyeceğim. Bi problem olacağını zannetmiyorum. Atık su olayının bu şekilde azalacağını düşünüyorum. Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın.

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukohan -- 14 Ekim 2017; 13:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim hocam. Yalnız pompasız olduğu için tezgahı delmeye gerek kalmadı demiştiniz o kısmını pek anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik tesisatı için kablo çekmek zorunda kalmadigimi belirtmek için yazmıştım. Benim mutfak eski olduğu için tezgah altında elektrik tesisatı yok. musluğu bağlamak içn illaki delmek gerekiyor ama daha önce de dediğim gibi ben beş litrelik su kabini doldurup sonra şu musluğunu kapatacağım için musluğu tezgah altında bıraktım. Yukarı almadım. Benim tercihim bu şekilde. Ancak her zaman su elimin altında olsun istiyor neredeyse herkes. Bu yüzden musluk için delmek gerek illaki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mukohan M kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım hocam teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMS ve İhlas cıhazları arasında kaldım. BMS artık USA filtre kullanmıyormuş. Kendi fabrikalarında üretiyorlarmış. Zannedersem ihlasta aynı şekilde...

    Hangisini alsam?
  • Sakarya'da ikamet eden varsa ise ihlas cebilon marka cihazimi uygun fiyata vereceğim. İlgilenen PM atabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaslar. Ph degeri yuksek guzel bir cihaz tavsiye edebilir misiniz? İs yerine taktiracagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amway in e spring tezgah ustu su aritma cihazini aldim, amway urunlerinin kaliteligini ve saglikligini zaten bilenler bilir ben arastirdim oldukca memnun kaldim sizde dusunuyorsaniz arastirmanizi tavsiye ederim , sitede detayli bilgileri varrhttps://www.amway.com.tr/markalarimiz/espring-tr



    Almak isteyen olrsada amway asg uyeligim var fiyatta ve siparis de yardimci olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koçtaşta lifetech 7 aşamalı 499+60 tl montaj. Ürün ve fiyat nasıl?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garfieldt G kullanıcısına yanıt
    bence o fiyata hiç gerek yok. tüm markalarda ilk satılan 6-7 adet filtre en fazla 30-40-TL eder. En önemli olan membran da 40-100-TL arasında değişiyor. o nedenle 300-350 TL civarı 7-8 aşamalı bir cihaz almanızı öneririm. yukarıda ve daha önce bahsedilen ürünlerden olabilir gg ve n11'de mevcut.
  • Bugün tds ve turnusol kağıtı ile arıtıcıyı test edeyim dedim. Biraz hüsran yaşadım gibi. En azından damacana sudan daha iyi değerler alırım sandım.

    tds değerleri

    Musluk suyu: 950-990
    mebran sonrası: 120-130
    arıtma çeşmesi: 160-170
    hazır su : 70-80

    Edit: Resim ekledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 20 Ekim 2017; 17:16:3 >




  • Musluk suyundaki MANGAN'ı arıtan bir sistem var mıdır ya da brita iş görür mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, benim tezgah altı ve üstünde yer olmadığı için apartman anagirişte bulunan saate filtre taktırmak istiyorum. bunların üçlülerinden mevcut. bildiğiniz güzel ürünler var mı acaba?
  • TrueReaL T kullanıcısına yanıt
    Biz 3 senedir ihlas cebilon kullaniyoruz bir kere bile bi ariza cikarmadi calisma sistemide gayet guzel tavsiye ederim piyasada en cok tutulan marka zaten parca yonundende sıkıntı olmuyo rahatlikla bulabiliyosunuz her yerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit+

    Musluk suyundaki MANGAN'ı arıtan bir sistem var mıdır ya da brita iş görür mü?

    sudaki manganı iyon değiştirici filtreler ile yada ters ozmoz sistemi ile yapabilirsiniz. +++ ayrıca mangan sularda çok nadir bulunur.
    iyon değiştirici filtreler deiyonize filtre olarak ta geçmektedir. ama az kullanımlar için deiyonize filtre işinizi görür ama ceşmeden akan su için büyük recine sistemleri kullanmalısınız.
    sizin için en ideali içme suyu için ro sistemidir. bunun için ro sistemi sudaki tüm maddeleri tutar bu mangan şu kalsiyum yada bu demir diye ayırmaz suda ne varsa maddesine göre %90-99 ro ters ozmoz sistemi suda temizlik yapar. evsel tezgah altı bir arıtma sistemi kullanmanızı tavsiye ederimhttp://www.rosuaritma.com/rg-lux-pump-motorlu-kapali-kasa-aritma-cihazi bu ürün içme suyu sorununuzu çözeçek düzeyde eksiksiz filtreleme sistemine sahip.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: barantan

    merhaba arkadaşlar, benim tezgah altı ve üstünde yer olmadığı için apartman anagirişte bulunan saate filtre taktırmak istiyorum. bunların üçlülerinden mevcut. bildiğiniz güzel ürünler var mı acaba?

    daire ve bina girişleri için ürünlerin bulunduğu bu linki incelemenizi tavsiye ederimhttp://www.rosuaritma.com/urunler/bina-daire-girisi-aritma






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 21 Ekim 2017; 15:35:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulnare

    Bugün tds ve turnusol kağıtı ile arıtıcıyı test edeyim dedim. Biraz hüsran yaşadım gibi. En azından damacana sudan daha iyi değerler alırım sandım.

    tds değerleri

    Musluk suyu: 950-990
    mebran sonrası: 120-130
    arıtma çeşmesi: 160-170
    hazır su : 70-80

    Edit: Resim ekledim.


    giriş suyu tds değeri yüksek olan sularda ro sistemi tek başına örneğin 900 olan sularda en fazla 90 tds değerine kadar düşürür. tds iletkenliğin çok yüksek çıkması suyun kötü olduğu anlamına gelmez sudaki bir miktar tuz iyonu bile iletkenliği 100 kat arttırabilmek te Türkiye sağlık bakanlığı içilebilir su Tds değeri sınırı 600 dür. çok düşük tds değeri suyun mineralden yoksun olduğunu da unutmamak gerekir. evsel membran sistemleri maksimum 900ppm çalışması için üst değerlerdir. 900 ve üstünde evsel ürünlerde fazla performans beklemeyin herşeyin bir çalışma sınırı vardır. tds değerinin daha düşük çıkmasını istiyorsanız ikinci bir ro sisteminden geçirdiğinizde istediğiniz değerleri alırsınız buda size ayrı bir maliyet getirir.




  • Üstat cevabınız için tşkler. Bugün ölçtüğümde 2000li değerleri geçti. Ve bu suyu 'Şebeke suları temiz' diyerek canlı yayında içenler vardı. Tonunda Ankarada 9-10 TL gibi değerlere geliyor. Türkiye'de daha pahalıdır varmı bilmiyorum. Bende cihazı yormamak adına hazır su kullanacağım. Ters ozmos sistemlerin organik bileşenleri temizleme güçü nasıl? Benim cihazda ultraviyole filtre yok. Tersozmos un genelde ağır metalleri arttığını biliyoruz ama Organik bileşenleri ayırmadaki kabiliyetini anlatan yazı bulamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇİFT KARBONLU FİLTRE SIRALAMASI NASIL OLMALI?

    1)


    2)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.